IMUNITATE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy
Scris: Friday, December 8, 2006 2:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
stele_pe_cer wrote:

Sa inteleg ca sub varsta de 3 ani nu este recomandat preparatuluff ?

Nu am gasit pe nici un prospect ca se poate da sub varsta de 3 ani si nici vreo explicatie.scratch
Uite cateva date in plus:
Echinacea (Echinacea purpurea)
Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea la marea majoritate a bolilor infectioase, de la cele respiratorii la cistite, anexite etc. De asemenea, persoanele care au frecvent ganglionii inflamati, care la primele valuri de frig se confrunta cu umflari ale amigdalelor, raguseala, curgerea nasului si a ochilor sa apeleze la cura cu aceasta planta. Tratamentul standard pentru amplificarea imunitatii este ca si la arnica, de 30 de zile, dar pentru cei deja atinsi de boala, rezultate bune se vad din primele zile sau chiar la cateva ore de administrare a plantei. In ultimul timp, echinacea este mai mult recomandata sub forma de drajeuri sau de pulbere, intrucat tinctura luata in cantitati mari si in cure de lunga durata este mai greu de suportat de organism.

Cum se administreaza echinacea

Planta uscata, care se gaseste la Plafar, se macina cu rasnita electrica de cafea sau in piua, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se iau trei lingurite rase de pulbere pe zi, pe stomacul gol. Planta se tine sub limba vreme de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. In infectiile acute se pot lua pana la sase lingurite de planta pe zi, pe stomacul gol, tinand eventual planta mai putin timp sub limba, intrucat este destul de iritanta si lezeaza tesuturile epiteliale.

si http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/articles%7CdisplayArticle/id_433/Echinaceea.html
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 8, 2006 2:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Multumesc, katy.Eu lui Matei i-am dat Echinaceea angustifolia (nu stiu ultimul cuvant daca l-am scris corect), dar granule homeopate care pot fi administrate sub prescriptie medicala in domeniu inca de la nastere.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, December 8, 2006 2:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:
Multumesc, katy.Eu lui Matei i-am dat Echinaceea angustifolia (nu stiu ultimul cuvant daca l-am scris corect), dar granule homeopate care pot fi administrate sub prescriptie medicala in domeniu inca de la nastere.

Stiu ca depinde de concentratie la fel ca si la granulele homeopate. Sunt siropuri cu echinaceea care nu se dau sub 3 ani din cauza unei concentartii nepotrivite pentru o varsta asa de mica; gramulele homeopate se fac de la o concentratie foarte mica si de aceea se pot da de la nastere. De aceea nu poti sa te duci la farmacia homeopata sa ceri granule de nu stiu care ca te intreaba din prima: ce concentratie?
adynanemona
Scris: Tuesday, January 30, 2007 3:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
eu folosesc la anemona lantigenul b si sunt foarte multumita de el , nu mmi-a mai racit deloc , desi racea f des.mi-a recomandat cineva sa incerc BARAKA < TOT PENTRU IMUNITATE>,contine ulei de chimen negru, se prezinta sub forma de capsule gelatinoase moi,este indicat pt: -alinarea tusei aparitia crizelor de astm si creste imunitatea in timpul diverselor boli si in perioada de covalescenta.Este un medicament naturist, eu nu l-am folosit , dar am inteles ca este foarte bun.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, January 30, 2007 3:47 PM
Nivel

adynanemona wrote:
eu folosesc la anemona lantigenul b si sunt foarte multumita de el , nu mmi-a mai racit deloc , desi racea f des.mi-a recomandat cineva sa incerc BARAKA < TOT PENTRU IMUNITATE>,contine ulei de chimen negru, se prezinta sub forma de capsule gelatinoase moi,este indicat pt: -alinarea tusei aparitia crizelor de astm si creste imunitatea in timpul diverselor boli si in perioada de covalescenta.Este un medicament naturist, eu nu l-am folosit , dar am inteles ca este foarte bun.

Ce este chestia asta? Sirop? pastile?
adynanemona
Scris: Tuesday, January 30, 2007 4:03 PM
Nivel

lantigenul b este sirop si se administreaza cate 14 picaturi intre gindie si buza de preferat seara sau 7 dimineata si 7 seara
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, January 30, 2007 6:14 PM
Nivel

adynanemona wrote:
lantigenul b este sirop si se administreaza cate 14 picaturi intre gindie si buza de preferat seara sau 7 dimineata si 7 seara

Waw, si reusesti sa i le pui intre gingie si buza? Alex cred ca ar urla de maam focului la asa incercare.
adynanemona
Scris: Wednesday, January 31, 2007 7:16 PM
Nivel

le pun seara cand doarme
stele_pe_cer
Scris: Friday, February 23, 2007 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
adynanemona wrote:

Unde se gaseste produsul, la farmacie, plafar, circuit inkis, Ro sau strainatate?
gabryele
Scris: Friday, October 24, 2008 9:11 PM

gabryele
Scris: Friday, October 24, 2008 9:39 PM

buna.am si eu 2 pui:gabi de 5 ani si bogdan de 5 luni jumatedance .in urma cu o luna am racit toti din casa.cel mai usor a scapat gabitza si cel mai grav a fost bogdan,care afacut rinofaringita acta urmata(zice dr.)de traheobronsita acuta cu suspiciune de bronsiolita acta.a urmat trat. cu ospamox 5zile, apoi augumentin es (destul de tare)alte 5 zile.dupa tot trat. mi-a ramas cu multe secretii in nasuc pe care trebuie sa le aspirplans.bietul de el plinge f. tare, normal, este incomod sa-ti bage cineva o sonda pe nasplans.dr. a zis sa nu-i mai dau nimic,dar mi se rupe sufletul cind il vad cum se chinuie cu acele secretii nervi.totusi ii dau ambroxol pt. reducerea secretiilor.as vrea sa-i dau imunostimulator dar nu stiu pe care sa-l aleg sa-i faca bine si sa nu mai trebuiasca sa-i dau antibiotice.nu mai vreau sa trec si cu el prin ce am trecut cu gabi.dati- mi un sfat va rog
Lilly of the valley
Scris: Sunday, October 26, 2008 8:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
e un subiect despre imunostimulatoare. caut si pun link.

Am gasit. uite AICI am discutat.
kittyro32
Scris: Friday, February 20, 2009 8:43 AM

fetelor, m-am interesat si eu mult despre echinaceea si am si gasit. echinaceea nu se recomanda copiilor sub 3 ani deoarece intareste prea mult imunitatea si poate declansa boli autoimune, in care organismul se lupta impotriva lui insusi. eu am inceput sa citesc atunci cand un prieten mi-a spus ca o mamica din jurul lui, i-a dat copilului echinaceea (cu aprobarea medicului) si dupa aproape 1 an a facut o boala autoimuna, iar medicul la care a ajuns in final cu copilul, intreband-o ce a luat copilul, a descoperit ca echinaceea poate fi responsabila. insa eu am gasit si pe internet aceasta explicatie.
Roxanel
Scris: Friday, July 31, 2009 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor ati auzit de un medicament numit Liovin sau Liovina care este pentru intarirea sistemului imunitar? Saru-mana.
TeosOf
Scris: Saturday, August 1, 2009 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Roxanel wrote:
Fetelor ati auzit de un medicament numit Liovin sau Liovina care este pentru intarirea sistemului imunitar? Saru-mana.

Cred ca am citit despre asa ceva. Am impresia ca se obtine din samburii de caise, sau din migdale. Am sa caut cartea si revin.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.