Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Cine a mai folosit pentru imunitate Isoprinosine, la copii? ISOPRINOSINE , comprimate
Prezentare farmaceutica: Comprimate continând un complex sintetic de inosina si 1-dimetilamino-2-propanol p-acetamidobenzoat 0,5 g (cutie cu 50 buc.).
Actiune terapeutica: Stimuleaza imunitatea celulara si umorala (activeaza macrofagele, limfocitele T si B, potenteaza actiunea unor limfokine, inhiba indirect replicarea virala).
Indicatii: Herpes zoster, herpes simplex I si II, bronsite virale, panencefalita sclerozanta subacuta - PESS, eucefalite virale, rujeola, varicela, oreion, gripa, hepatite infectioase, pre-SIDA.
Mod de administrare: Oral la adulti 50 mg/kg corp si zi sau 6-8 comprimate fractionat; la copii sub 5 ani 50-100 mg/kg corp si zi, peste 5 ani 50 mg/kg corp si zi. Tratamentul se administreaza 5 zile, repetând, la nevoie, la intervale de 8 zile; în pre-SIDA se preconizeaza cure prelungite.
Reactii adverse: Rareori greata trecatoare (mai ales la dozele mari); poate creste acidul uric în ser si urina.
Contraindicatii: Se evita sau prudenta la bolnavii cu guta; nu se asociaza cu imunodepresive (antagonism).
Mie mi-a prescis dr.pentru Codrin si as vrea sa aflu daca este bun medicamentul sau ma sfatuiti sa iau altceva care stiti voi ca e mai bun,chiar daca e mai scump.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu am inceput de 2 saptamani tratamentul profilactic(impotriva virozelor, gripelor etc la care va fi presispus datorita intrarii in colectivitate) cu Oscilococcinum, la Razvan. Ii dau o doza pe saptamana, din septembrie, pana in decembrie. Sper sa-i fie util. |
|
| Am vazut si la Adriana ca ii da lui Alice Osciloccinum. In timpul racelii nu se administreaza,nu? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| ISOPRINOSINE
IMUNOSTIMULATOR SI ANTIVIRAL indicat in:
# Infectii respiratorii virale acute si recurente; # Hepatite virale acute si cronice B si C; # Imunodepresii; # Herpes simplex si zoster; # Rubeola/varicela - forme severe sau complicate; # Panencefalita sclerozanta subacuta (PESS); # Infectie HIV stadiul A sau B; # Condilomatoze; # Papiloma viroze; # Molluscum contagiosum.
Compozitie: un comprimat contine inosine dimepranol acedoben (isoprinosina) 500 mg.
Prezentare: cutie cu 50 comprimate de 500 mg.
Doze si mod de administrare:
Doza recomandata uzual:
# Adulti: 50 mg/kg corp/zi administrate oral in 3-4 prize in timpul zilei.
# Copii:
* <9 kg: 1/2 comprimat de 2 ori pe zi; * 9-14 kg: 1/2 comprimat de 4 ori pe zi; * 14-21 kg: 1 comprimat de doua ori pe zi, urmat de 1/2 comprimat de doua ori pe zi; * >21 kg: doza ca la adulti.
In faza acuta a bolii, poate fi necesara o doza zilnica de 100 mg/kgcorp/zi administrata in 6-8 prize egale.
Durata tratamentului: variaza in functie de forma de boala si de severitatea acesteia si este stabilita de medic. In medie: 7-14 zile.
Reprezentat in Romania de: EWOPHARMA A.G., www.ewopharma.ro, tel.: 021 - 260.13.44 |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce stiti de Imuno Baby si de Vi sol ? |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| IMMUNO BABY sirop pentru cresterea imunitatii cu gust de portocale pentru sugari si copii
Stimuleaza sistemul imunitar,grabeste vindecarea si refacerea organismului in perioadele de convalescenta.
Administrare: 0 - 1 an câte 3 ml de 1 , 2 ori/zi; 1 , 3 ani câte 3 ml de 3 ori/zi; 3 ,6 ani câte 5 ml de 1 , 2 ori/zi; peste 6 ani: câte 5 ml de 2 , 3 ori/zi.
Continut: 150 ml
Producator: Erbavita
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| papusa wrote:Cine a mai folosit pentru imunitate Isoprinosine, la copii? ISOPRINOSINE , comprimate
Eu am folosit, dar nu preventiv, ci ca si tratament in cadrul bolii. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alina wrote:
Eu am folosit, dar nu preventiv, ci ca si tratament in cadrul bolii.
Noi la fel. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| papusa wrote:Am vazut si la Adriana ca ii da lui Alice Osciloccinum. In timpul racelii nu se administreaza,nu? Parca stiu ca se administreaza si in timpul racelii, dar nu are eficacitate foarte mare. Mi se pare ca a deschis Adriana un sb cu titlul Oscilococcinum. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| papusa wrote:Am vazut si la Adriana ca ii da lui Alice Osciloccinum. In timpul racelii nu se administreaza,nu?
Se administreaza si preventiv fara prea mari rezultate, si in timpul racelii (cu rezultate bunicele la copii, al caror sistem imunitar raspunde mai bine dceat cel al adultilor).Dar, in general vorbind, Oscilococcinum nu este un remediu tocmai eficace dpdv homeopat.Exista alte remedii mult mai eficiente, tot homeopate, care se pot administra in prize unice sau de cateva ori pe luna, fara reactii advrese.Dar numai medicul homeopat le poate recomanda. |
|
| Maria & mami wrote:Ce stiti de Imuno Baby si de Vi sol ?
Stiu numai ca Imuno baby este imunostimulator, dar nu stiu cat de bun este, iar vi-sol sunt vitamine care, ca orice vitamine, fortifica organismul si ii mareste rezistenta i.
Este insa de preferat administrarea vitaminelor sub forma de hrana, decat cele provenite din farmacie, oricat de naturale ar parea sa fie!Ceva-ceva artificial tot trebuie sa contina, pentru a se mentine!
Vitaminele din framacie (solutie, patile, picaturi, sirop) se administreaza in general copiilor care refuza vehement mancarea bogata in vitamine.
|
|
| Eu acum le dau tinctura de propolis,nu stiu cat e de bun,dar cred ca nici rau nu are ce sa fie. Am mai auzit si de ulei de catina. |
|
| papusa wrote:Eu acum le dau tinctura de propolis,nu stiu cat e de bun,dar cred ca nici rau nu are ce sa fie. Am mai auzit si de ulei de catina.
Tinctura contine si alcool, motiv pt.care nu prea este indicata sub varsta de 2 ani.Propolisul se poate adiministra impreuna cu alte produse apicole, ca si un conglomerat, gen Imuno Royal Junior (propolis, laptisor de matca, miere, polen si echinaceea).
Tot pt.imunitate, pe langa produsele apicole, mai sunt si echinaceea, citricele, si in general cam orice fruct si/sau leguma in stare cruda (neprepararte termic).
Homeopatia mai da rezultate bune in stimularea imunitaii. Noi acum suntem in ultima luna de Ribomunyl (imunostimulator), iar de luna viitoare cred ca ii voi da un imunostimulator de la Himalaya (nu mai tin minte cum se numeste).La Baby Expo am primit 2 mostre si le voi incerca sa vedem daca Matei le accepta ca si gust sau nu. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote:
Tot pt.imunitate, pe langa produsele apicole, mai sunt si echinaceea, citricele, si in general cam orice fruct si/sau leguma in stare cruda (neprepararte termic).
Da am primit si eu de la doctorul de familie sfatul sa-i dau Luanei echinaid-solutie iar eu sa iau pastile. Ce scrie pe prospect: Echinaceea este o planta originara din nordul Americii (ofi America de sud sau de nord? ), utilizata in mod traditional pentru cresterea imunitatii. Contine Echinaceea Purpurea si aroma de fructe de padure; Acest produs poate fi folosit de la primele simptome ale racelii, in stari caracterizate de scaderea imunitatii organismului ( infectii virale, infectii acute si cronice ale sistemului respirator si din sfera ORL, convalescenta); La copii de la 3 la 12 ani se administreaza 15 picaturi de 1-2 ori pe zi. La adulti s eadministreaza 20 de picaturi de 2-3 ori pe zi luate ca atare sau dizolvate in apa. 15 picaturi de solutie reprezinta echivalentul a 600 mg de echinaceea. |
|
| katy wrote:
La copii de la 3 la 12 ani se administreaza 15 picaturi de 1-2 ori pe zi. La adulti s eadministreaza 20 de picaturi de 2-3 ori pe zi luate ca atare sau dizolvate in apa. 15 picaturi de solutie reprezinta echivalentul a 600 mg de echinaceea.
Sa inteleg ca sub varsta de 3 ani nu este recomandat preparatul ? |
|
|