Imputernicire
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Wednesday, March 12, 2008 7:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Intrucit nu am gasit pe nicaieri un model de a scrie o imputernice cer ajutorul vostru poate cineva a intocmit vreodata.
Fiindca aici notarul mi-a spus sa scriu eu imputernicirea in romaneste as
fi bucuroasa daca as putea avea un model,va explic despre ce este vorba.
Maica mea ma imputerniceste ca pot cere in numele ei schimbarea certificatului ei vechi de nastere din Rominia si eu il pot primii in
numele ei,la fel cu certificatul de deces al lui taica meu care este pierdut si sa primesc ptr. toate aceste acte apostila.
Deci daca a facut cineva vreo imputernicire si are un model sa-l trimita
pe PM.Va roggggg!pupici pupici
mikaela
Scris: Friday, January 28, 2011 3:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
fetelor, ajutati-ma si pe mine, va rog!!! Cum se obtine o procura in Romania si cam cat costa? Care este valabilitatea ei?
bereea
Scris: Friday, January 28, 2011 10:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mikaela, eu am facut procura pentru tatal meu la notar si a costa in jur de 50 de lei, parca.valabilitate o poti stabili tu.
mikaela
Scris: Friday, January 28, 2011 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Bereea, multumesc de raspuns. computerlove Ce acte trebuiesc? Buletinele sunt de ajuns? N-am facut niciodata, habar n-am, desi daca ajung in Romania gasesc o solutie si rezolv, dar sa-mi linistesc gandurile si sa-mi fac un plan pana atunci...
Kmy
Scris: Saturday, January 29, 2011 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
bereea wrote:
Mikaela, eu am facut procura pentru tatal meu la notar si a costa in jur de 50 de lei, parca.valabilitate o poti stabili tu.

Si noi; si poti stabili si drepturile pt care ii faci procura...ex: vanzare, cumparare, etc. sau drepturi depline. Doar cu buletinele si parca ne-a costat un pic mai mult... oricum pana intr-un milion.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.