Importanta demachierii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Wednesday, September 27, 2006 11:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ce este mai important decat sa avem un ten sanatos si stralucitor intr-o epoca in care aspectul fizic joaca un rol esential? Pentru a indeplini acest lucru trebuie sa tinem cont de un mic secret: pentru a avea un ten excelent « demachierea » este vitala.
Desi poate nu acordam atentia necesara acestei etape, trebuie sa stim ca ea ne poate ajuta mai mult decat credem.

De ce este important sa ne demachiem?

- Tenul nostru este un tesut viu ce respira in fiecare clipa din zi. Chiar daca nu suntem machiate sau fardate, demachierea este obligatorie deoarece zilnic in aer se gasesc diferiti microbi, praf, poluare. Zilnic acesti mici teroristi intra in contact
cu tenul nostru. Folosind demachiantul putem indeparta
usor “neinvitatii”, lasandu-l proaspat si liber sa respire oferindu-i din nou stralucirea.

- Demachiantul este important pentru sanatatea tenului nostru deoarece el contine componente specifice pentru curatarea lui. Multe persoane ignora importanta demachiantului inlocuindu-l cu apa, dar trebuie sa retinem ca apa nu inlatura toate impuritatile ce se aseaza pe ten pe parcursul unei zile. Totodata apa usuca tenul daunind sanatatii acestuia. In schimb, demachiantul, fiind special creat pentru piele, inlatura toate impuritatile si celulele moarte, hidratind si hranind tenul in acelasi timp, lasand in urma o piele delicata si curata.

- Inlaturarea machiajului din jurul ochilor este obligatoriu, daca acest lucru nu este facut atunci dimineata puteti sa va trezi cu pleopele grele si cu ochii umflati. Folosirea demachiantului este necesara pentru protejarea ochilor. Folosirea unor produse care nu sunt de calitate sau sunt trecute de termenul de valabilitate pot produce iritatii sau chiar infectii.

In concluzie trebuie sa ne demachiem zilnic tenul, indiferent daca acesta este fardat sau nu. Astfel pielea poate sa isi pastreze tineretea si prospetimea pentru mai mult timp.

Kiki
Scris: Thursday, September 28, 2006 9:24 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu una nu pot dormi noaptea daca nu sunt demachiata....si in plus, urasc sa ma trezesc cu ochii inegriti de rimel...Asa ca chiar daca pic de somn, mai intarzii 5 minute la baie sa ma demachiez. ras
leut
Scris: Thursday, September 28, 2006 11:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Niciodata, dar absolut niciodata nu m-am culcat cu fata nedemachiata. Stiu ca eram mai tinerica atunci cand mama (uite ca am avut ceva de invata si de la ea) mi-s spus lucrul asta, de fapt a sunat cam asa..."daca nu te demachiezi o sa ai riduri urate foarte repede"...
CHiar si dupa o noapte de petrecere, dimineata demachierea imi ofera o clipa de liniste si de curatenie! A...si sa nu uit, dupa demachiere aplic in zona ochilor putina crema (asta si pentru ca nu pot folosi nici un fel de crema de fata) si-mi face tare bine...
Apoi, vorba lui Kiki..ce inseamna 5 minute pentru frumusete?
Kiki
Scris: Thursday, September 28, 2006 11:31 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Nu stiam ca daca nu te demachiezi faci riduri de tanara, dar nu suport negreala de sub ochi si mai ales sa murdaresc si perna (ca imi cam place sa dorm cu nasu'n perna) angry
leut
Scris: Thursday, September 28, 2006 11:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Nu mai, nu stiu daca e adevarat, cert e ca a avut influenta asupra mea si asta e, cred, tot ce conteaza...ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.