Profil: implantologu
Despre
Utilizator: implantologu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, April 20, 2014
Ultima vizita: Monday, January 19, 2015 12:38 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Implant dentar sau lucrare clasica?
Postat: Sunday, April 20, 2014 11:22 AM
magduta wrote:
Si eu am o masea lipsa, si tot la implant ma gandeam, dar mi-e cam teama; stiu ca cei de la LLL Dental sunt renumiti in implanuri, am mai merg intr-o vizita, sa discut cu medicul si sa vad cam cat ar costa.

buna magda,

o lista completa cu marcile existente de implant dentar am gasit aici.
ca si costuri, dpdv al raportului calitate/pret recomand implanturile alpha bio din israel sau bredent din germania.

succes!
Subiect: Implant dentar sau lucrare clasica?
Postat: Sunday, April 20, 2014 11:20 AM
bereea wrote:
Scuza, m-am zapacit.Ma refeream strict la mine, pentru ca in viitor imi voi pierde doua masele si voi fi nevoita sa-mi fac implant si operatie pentru adaugare de os(din cauza radioterapiei am facut o paradontoza severa ).Medicul mi-a explicat doua implanturi vor insemna de fapt 3 dinti si costul va di undeva in jur de 1200 - 1400 euro.

da intr-adevar, implantul dentar nu este cea mai ieftina solutie, insa este cea mai rentabila pe termen lung. lucrarile clasice sunt mai ieftine, insa de cele mai multe ori trebuie refacute dupa cativa ani. si daca o sa cautati bine veti gasi si oferte de implanturi de la 350-400 euro. personal recomand implanturile din germania sau israel.