Implant dentar sau lucrare clasica?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adamartenie
Scris: Wednesday, October 2, 2013 7:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/2/2013
dar am primit tratament de la o alta clinica ?i a fost foarte ieftin decât când este vorba editat de moderator a fost de aproximativ 350 de euro.
alinarcos
Scris: Monday, December 2, 2013 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2013
Implanturi dentare editat de moderator de calitate la preturi decente. Cat costa un implant dentar?
De la 350 euro.

editat de moderator
magduta
Scris: Saturday, February 8, 2014 11:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2012
Si eu am o masea lipsa, si tot la implant ma gandeam, dar mi-e cam teama; stiu ca cei de la LLL Dental sunt renumiti in implanuri, am mai merg intr-o vizita, sa discut cu medicul si sa vad cam cat ar costa.
implantologu
Scris: Sunday, April 20, 2014 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 4/20/2014
bereea wrote:
Scuza, m-am zapacit.Ma refeream strict la mine, pentru ca in viitor imi voi pierde doua masele si voi fi nevoita sa-mi fac implant si operatie pentru adaugare de os(din cauza radioterapiei am facut o paradontoza severa ).Medicul mi-a explicat doua implanturi vor insemna de fapt 3 dinti si costul va di undeva in jur de 1200 - 1400 euro.

da intr-adevar, implantul dentar nu este cea mai ieftina solutie, insa este cea mai rentabila pe termen lung. lucrarile clasice sunt mai ieftine, insa de cele mai multe ori trebuie refacute dupa cativa ani. si daca o sa cautati bine veti gasi si oferte de implanturi de la 350-400 euro. personal recomand implanturile din germania sau israel.
implantologu
Scris: Sunday, April 20, 2014 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 4/20/2014
magduta wrote:
Si eu am o masea lipsa, si tot la implant ma gandeam, dar mi-e cam teama; stiu ca cei de la LLL Dental sunt renumiti in implanuri, am mai merg intr-o vizita, sa discut cu medicul si sa vad cam cat ar costa.

buna magda,

o lista completa cu marcile existente de implant dentar am gasit aici.
ca si costuri, dpdv al raportului calitate/pret recomand implanturile alpha bio din israel sau bredent din germania.

succes!
radualina982
Scris: Wednesday, July 23, 2014 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2014
eu recomand implanturi, macar stim o treaba clara, e ca si cum ai avea dinti noi...si in plus nu poti garanta ca daca iti faci lucrare nu o sa se infecteze dintii dedesubtul lucrarii, asa ca ambele variante sunt cu riscurile lor...dar la implanturi dentare macar stii ca nu iti strici dintii de langa, implanturile nu se cariaza si chiar daca tratamentul dureaza mai mult, nu mergi atat de des la dentist, fiindca implantarea nu dureaza atat de mult pe cat dureaza o lucrare protetica...eu mi-am facut implanturi dentare in Timisoara si sunt foarte multumita, tratamentul dureaza mai mult dar cu igiena dentara buna sunt riscuri mici...mai bine dam banii pe sanatate decat pe prostii, si mai suntem si frumosi pe deasupra DistanceKiss
marym
Scris: Wednesday, September 24, 2014 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/5/2014
Într-adevar implantul e o solutie de durata, plus ca nu e nevoie sa strici dintii invecinati ca sa faci o punte, mi-a explicat dentistul meu, poti pune un implant pe post de radacina peste care vine coronita, adica maseaua. Si la bani iesi tot acolo, trei dinti -cel din stanga, cel care lipseste, cel din dreapta-cat iti trebuie pentru o lucraare, costa aproape cat un implant. Plus ca scapi de o tortura: slefuitul dintilor care e dureros. Eu am optat pentru implant si nu regret. Nu am avut nicio problema, in plus, arata intr-un mare fel. Eu mi-am facut implanturi in Bucuresti,zona Berceni, si sunt foarte ok. Clar e mai bine cu implantul, zici ca e de-acolo, din dantura ta!
RaluPop
Scris: Thursday, October 30, 2014 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/30/2014
radualina982 wrote:
eu recomand implanturi, macar stim o treaba clara, e ca si cum ai avea dinti noi...si in plus nu poti garanta ca daca iti faci lucrare nu o sa se infecteze dintii dedesubtul lucrarii, asa ca ambele variante sunt cu riscurile lor...dar la implanturi dentare macar stii ca nu iti strici dintii de langa, implanturile nu se cariaza si chiar daca tratamentul dureaza mai mult, nu mergi atat de des la dentist, fiindca implantarea nu dureaza atat de mult pe cat dureaza o lucrare protetica...eu mi-am facut implanturi dentare in Timisoara si sunt foarte multumita, tratamentul dureaza mai mult dar cu igiena dentara buna sunt riscuri mici...mai bine dam banii pe sanatate decat pe prostii, si mai suntem si frumosi pe deasupra DistanceKiss

Imi spui si mie te rog la cine ai facut implant in Timisoara? Am si eu nevoie si nu am nici o recomandare, astfel ca nu stiu la ce clinica sa apelez. Multumesc.
razvan_babes
Scris: Tuesday, March 17, 2015 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/16/2015
Este mai bun implantul dentar. Daca iti lipseste un dinte si vrei sa pui o lucrare trebuie sa strici dintii de langa ``golul`` in care vrei sa pui dinte, ca sa faci punte. Deci, pentru un dinte, trebuie sa sacrifici doi, daca vrei sa faci lucrare. Iar daca vrei lucrare de zirconiu,care e scump, chiar si portelan, te duce cam tot la acelasi pret ca implantul. Implantul este sigur, si nu trebuie sa strici alti dinti care, daca sunt sanatosi, chiar e pierdere. Eu am avut doi dinti lipsa si mi-am pus implanturi la dr. Dan Aristide. Sunt foarte multumit. Si daca as mai pierde un dinte, tot implant mi-as pune. Mai multe informatii despre implant gasiti aici: Mesaj editat de moderator: reclama!
CrVlad
Scris: Monday, July 25, 2016 4:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Poti apela la implantul intr-o sedinta, e super usor si comod si te recuperezi rapid. Eu asa am procedat. Am mers la clinica Sadighian din Bucuresti si cu 690 Euro mi-am pus un implant dentar. Clinica este undeva in Pipera, iar doctorii de acolo sunt minunati! Nici nu se cunoaste ca e dintele pus datorita tehnologiei 3D. Eu nu m-as mai intoarce niciodata la metodele clasice dupa ce am descoperit-o pe aceasta. yes
bereea
Scris: Friday, September 2, 2016 9:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am vizitat iar dentistul. Cum situatia mea dentara nu-i stralucita mi s-a recomandat implantul dentar. Adica sa-mi scot toti dintii de pe maxilarul superior si sa-mi pun implanturi. Nici nu stiu ce sa zic!
miriam
Scris: Friday, September 9, 2016 6:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Pana te hotarasti ce faci, iti recomand ulei de susan, presat la rece, tinut in gura cam 15 minute, apoi spalat pe dinti.
aleynad90
Scris: Friday, October 7, 2016 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/7/2016
si eu am doua masele lipsa si ma gandeam ca implantul ar putea fi optiunea perfecta, dar nu am intrbat pana acum niciun medic.Ce-i drept imi e teama de acea "sapatura" care trebuie sa se faca in gingie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.