Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Am si eu o intrebare. De unde luati lana ? |
|
|

Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Multumesc frumos.
Stelave, cu totul dureaza cam o zi, ca trebuie sa le las la uscat. Procesul de impaslire in sine nu dureaza mult, o ora si ceva cu tot cu aranjarea lanii pe foaie si pregatirea materialelor. Depinde de lana si de cum e asezata pe folie, cand pui straturile de lana la 90 de grade fata de cel de dedesubt se impasleste cel mai bine si mai repede, cand fac o floare in forma de steluta cum e cea din poza, partea de dedesubt, fiindca fibrele sunt toate in aceeasi directie, merge mai incet. Iar cantitatea e in functie de cat de mare vrei sa iasa floarea. La impaslire, cand rulezi, lana impaslita se micsoreaza in directia in care rulezi, deci cand aranjezi lana uscata trebuie sa fie putin mai mare decat vrei tu rezultatul final.
 Claud160, ai MP. Vad ca esti din Cluj, ce magazine de hobby sunt pe acolo? Poate au lana pe acolo. |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Felicitari inca odata! Te admir pentru frumusetile pe care le faci. Sa ne mai arati si noua ce mai lucrezi |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari fetele. Am gasit cum se fac lacramioarele,,daca va intereseaza Si http://www.liveinternet.ru/users/nyria/post229472833/ lincul. victoria1 attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe Roxi,bravo |
|

| Multumesc frumos. Aici e alt tutorial despre impaslirea cu apa si sapun, impartit pe etape. http://www.feltinglessons.com/ Pun primele doua parti, ca nu stiu daca nu incarca pagina prea tare daca le pun pe toate 8, restul sunt pe site
|
|

| Am mai facut niste floricele din lana impaslita, inca nu am apucat sa le pozez pe toate insa.

Si am invatat-o si pe Denisa sa faca si vad ca ii place, deja vrea in fiecare zi sa faca ceva. Am sa postez si ce a facut ea, tot cand voi face pozele. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| foarte frumoase, impecabile! Felicitari! |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Ce poti sa zici? superbe! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| Roxie wrote:Aici e un filmulet facut de o pustoaica super talentata: Florile poti sa le porti ca brosa, sau la fular, la palarie. Merg si pe genti textile. aceasta fetita chiar este super talentata,este grozava, se pricepe la multe, mai ales la masina de cusut Roxie, florile facute de tine sunt superbe, felicitari |
|

| Ani, Stela, O floricica impaslita cu apa si sapun, si doi dovleci impasliti cu acul.

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| claud160 wrote:Am si eu o intrebare. De unde luati lana ? de unde luam toate lanurile |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| roxie |
|

| Multumesc Ani! Am mai facut niste brosulici din fetru pe care am aplicat lana:
 si inca o floricica impaslita:

|
|

| Si aici e Denisa, care a facut si ea o floricica de lana (de fapt doua, dar doar pe prima am pozat-o:

si continuarea si rezultatul:
 |
|
|
|