Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
|
RECLAMA,HAHAHAAAAAAAAAAA CARLA MA FACI SA RAD,PENTRU CINE SA FAC RECLAMA? EU SUNT IN ITALIA,IN ROMANIA NU MAM INTORS DE 6 ANI,AICI O DUC F BINE CU LUCRARILE MELE,CASTIG DESTUL DE BINE....DACA AM NEVOIE SA FAC RECLAMA O FAC IN ALTA PARTE DAR NU AICI,,,,AICI AM INTRAT SA VA AJUT UN PIC,SI O FAC CU F MULTA PLACERE, CA NU AM UITAT DE UNDE AM PLECAT,CHIAR DACA NU VA CUNOSC PE NICI UNA DINTRE VOI, VA SIMT CA SI CUM A-TI FI SURORILE MELE,DORUL DE CASA SI DE LIMBA ROMANA E F. ADANCA,SCHIMBAND CATEVA CUVINTE CU VOI PTR MINE FACE MULT......CEIA CE FAC EU AICI CU VOI E SA IMPARTESC TOT CE AM MAI BUN SI MAI FRUMOS DIN SUFLETUL MEU,NU IMI PLACE SA MA DAU MARE,NU IMI PLACE SA FIU EGOISTA,IMI PLACE SA INTIND O MANA SI SA AJUT DACA POT..IMI PLACE SI RESPECT FEMEIA CARE STIE SA LUCREZE,PENTRU ASTA SUNT AICI CU VOI:018: :018:
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ma bucur ca esti printre noi si avem,cel putin eu,ce invata de la tine,sper sa te simti bine aici.De reclama trebuia sa spun,au fost multe care au incercat sa vanda pe aici.Am sa urmaresc filmuletele puse,rusoaicele astea fac niste lucruri minunate.De mult visez sa fac esarfe,genti si flori din fetru,asa ca |
|

Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
|
DA CARLA SI EU AM INVATAT F. MULT DE LA RUSOAICE, AM PE FACEBOOK 2500 DE PERSOANE,TOATE FEMEI CU DIVERSE TIPURI DE LUCRARI DAR CEL MAI MULT AM FELTRO SI PAPUSI DIN STOFFA. MAJORITATEA SUNT RUSOAICE SI DIN ARGENTINA,CAND AM O PROBLEMA IMEDIAT IMI DA EXPLICATIILE DORITE...SUNT EXTRAORDINARE,LE APRECIEZ F. MULT.....CAND AM VAZUT CA TU AI DESCHIS SUBIECTUL ACESTA CU FELTRO AM FOST FOARTE BUCUROASA CA VA POT DA O MANA DE AJUTOR SI SUNT,PTR. CA STIU CE INSEAMNA SA ITI DORESTI CEVA SI SA NU AI SURSA DE INFORMATII SIGURE. TE POTI BAZA PE MINE PTR CA AM LUCRAT SI VOI LUCRA IN CONTINUOARE CU ACEST TIP DE LANA...TI-AM PUS TOT FELUL DE VIDEO PTR A TE DOCUMENTA ,AM DAT INFORMATII SI PTR VOPSITUL LANEI,SI SITO DE UNDE POTI GASI VOPSEAUA CARE TREBUE,NU GALUS SAU ALTE TAMPENII .... MERGI LA SIGUR CU PROECTELE TALE,ITI SPUN E MULT PANA INCEPI SAU INCEPETIIIIIIIII,VREAU SA FITI CAT MAI MULTE,VREAU CA ROMANCELE SA INTREACA RUSOAICELE |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Wooow, incredibil ce poate iesi din lana impaslita. Pun si eu un link cu creatii din fetru care ma inspira pe mine, eu lucrez doar cu foi de fetru gata facute, nu stiu sa impaslesc eu lana. http://www.flickriver.com/groups/felt_ornaments/pool/interesting/ Desi cred ca pana la urma o sa ma apuc si de asta, ca deja vreau si eu degradeuri de culori si diferite nuante alaturate pe aceeasi foaie. Asa, ca astea:
Roxie attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
|
Sunt superbe. Adevarata arta. Cred ca trebuie sa muncesti mult sa ajungi la asa ceva |
|

| Oare tehnica asta de aici merge si daca aplic firele de lana peste fetru? Vreau sa adaug degradeuri si mai multe nuante pe foile de fetru gata facute, care sunt uni...
|
|

| Deci, merge. Nu au iesit ca in poza postata de mine mai sus unde cred ca intreaga petala era fetruita, dar a iesit ceva cu lana aplicata pe foi de fetru.

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| wow,ce minunatii!mi-e rau! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| marimar23m wrote:
modu de lucru se aseaza pe masa plasa de bambu apoi deasupra folia de plastic cu pulele in sus
Nu m-am putut abtine, rad de una singura Cred ca nici tu nu ai observat ce-ai scris
Lasand gluma la o parte, eu una asa minunatii de esarfe (si nu numai) n-am vazut de cand sunt eu!!!!!! Bravo, felicitari!! |
|

| Prima floricica facuta 100% din lana impaslita. Roxie attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Roxie, e minunata! La cat mai multe si mai frumoase! (VREAU SI EU O BROSA ASA!)
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Buli
Eu m-am imbolnavit aici |
|

| Multumesc Crinutza! Carla, vroiam sa te intreb de unde ai cumparat lana pentru feltuit? Eu mi-am mai luat niste lana si am mai facut o floricica:

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pun si eu niste pozici victoria1 attached the following image(s):

|
|

| O brosa din fetru, partea din mijloc in trei culori este lana feltuita cu acul.
 |
|
|