Impaslire (Felting)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marimar23m
Scris: Thursday, July 5, 2012 10:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2012
carla wrote:
Multumesc pentru informatii,chiar am sa le citesc si folosesc pe toate si am sa pun aici modul de lucru.N-am avut timp in ultima vreme,am proiecte neterminate,dar ma bucur sa vad atatea minunatii la noi pe forum.
Numai reclama te rog sa nu faci fara acordul administratorului,AdrianaC.
Multumesc pentru modele si surse de inspiratie ,sunt intr-adevar superbe!!!newclap newclap newclap computerlove computerlove

RECLAMA,HAHAHAAAAAAAAAAAhohot
CARLA MA FACI SA RAD,PENTRU CINE SA FAC RECLAMA? EU SUNT IN ITALIA,IN ROMANIA NU MAM INTORS DE 6 ANI,AICI O DUC F BINE CU LUCRARILE MELE,CASTIG DESTUL DE BINE....DACA AM NEVOIE SA FAC RECLAMA O FAC IN ALTA PARTE DAR NU AICI,,,,AICI AM INTRAT SA VA AJUT UN PIC,SI O FAC CU F MULTA PLACERE, CA NU AM UITAT DE UNDE AM PLECAT,CHIAR DACA NU VA CUNOSC PE NICI UNA DINTRE VOI, VA SIMT CA SI CUM A-TI FI SURORILE MELE,DORUL DE CASA SI DE LIMBA ROMANA E F. ADANCA,SCHIMBAND CATEVA CUVINTE CU VOI PTR MINE FACE MULT......CEIA CE FAC EU AICI CU VOI E SA IMPARTESC TOT CE AM MAI BUN SI MAI FRUMOS DIN SUFLETUL MEU,NU IMI PLACE SA MA DAU MARE,NU IMI PLACE SA FIU EGOISTA,IMI PLACE SA INTIND O MANA SI SA AJUT DACA POT..IMI PLACE SI RESPECT FEMEIA CARE STIE SA LUCREZE,PENTRU ASTA SUNT AICI CU VOI:018: :018: computerlove

carla
Scris: Thursday, July 5, 2012 11:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ma bucur ca esti printre noi si avem,cel putin eu,ce invata de la tine,sper sa te simti bine aici.De reclama trebuia sa spun,au fost multe care au incercat sa vanda pe aici.Am sa urmaresc filmuletele puse,rusoaicele astea fac niste lucruri minunate.De mult visez sa fac esarfe,genti si flori din fetru,asa catopai topai topai
marimar23m
Scris: Thursday, July 5, 2012 11:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/1/2012
carla wrote:
Ma bucur ca esti printre noi si avem,cel putin eu,ce invata de la tine,sper sa te simti bine aici.De reclama trebuia sa spun,au fost multe care au incercat sa vanda pe aici.Am sa urmaresc filmuletele puse,rusoaicele astea fac niste lucruri minunate.De mult visez sa fac esarfe,genti si flori din fetru,asa catopai topai topai

DA CARLA SI EU AM INVATAT F. MULT DE LA RUSOAICE, AM PE FACEBOOK 2500 DE PERSOANE,TOATE FEMEI CU DIVERSE TIPURI DE LUCRARI DAR CEL MAI MULT AM FELTRO SI PAPUSI DIN STOFFA. MAJORITATEA SUNT RUSOAICE SI DIN ARGENTINA,CAND AM O PROBLEMA IMEDIAT IMI DA EXPLICATIILE DORITE...SUNT EXTRAORDINARE,LE APRECIEZ F. MULT.....CAND AM VAZUT CA TU AI DESCHIS SUBIECTUL ACESTA CU FELTRO AM FOST FOARTE BUCUROASA CA VA POT DA O MANA DE AJUTOR SI SUNT,PTR. CA STIU CE INSEAMNA SA ITI DORESTI CEVA SI SA NU AI SURSA DE INFORMATII SIGURE. TE POTI BAZA PE MINE PTR CA AM LUCRAT SI VOI LUCRA IN CONTINUOARE CU ACEST TIP DE LANA...TI-AM PUS TOT FELUL DE VIDEO PTR A TE DOCUMENTA ,AM DAT INFORMATII SI PTR VOPSITUL LANEI,SI SITO DE UNDE POTI GASI VOPSEAUA CARE TREBUE,NU GALUS SAU ALTE TAMPENII .... MERGI LA SIGUR CU PROECTELE TALE,ITI SPUN E MULT PANA INCEPI SAU INCEPETIIIIIIIII,VREAU SA FITI CAT MAI MULTE,VREAU CA ROMANCELE SA INTREACA RUSOAICELEmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Roxie
Scris: Saturday, August 11, 2012 5:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
marimar23m wrote:

Mai SILVI daca tu nu intrebi eu nu stiu ce vrei tu,,,,,

FETELOR DESCHIDETI ACEST SITE..........PANA ACUM NU A-TI VAZUT NIMIC..........HAI UITATI-VA SI APOI FACETI UN COMENTARIU DACA PUTETIras ras ras ras ras ras

http://www.liveinternet.ru/users/tnr/post196496146/

Wooow, incredibil ce poate iesi din lana impaslita. love
Pun si eu un link cu creatii din fetru care ma inspira pe mine, eu lucrez doar cu foi de fetru gata facute, nu stiu sa impaslesc eu lana.
http://www.flickriver.com/groups/felt_ornaments/pool/interesting/
Desi cred ca pana la urma o sa ma apuc si de asta, ca deja vreau si eu degradeuri de culori si diferite nuante alaturate pe aceeasi foaie. ras Asa, ca astea:

Roxie attached the following image(s):
2909643921_8ea1517092.jpg

stelave
Scris: Saturday, August 11, 2012 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/15/2011
marimar23m wrote:

FETELOR DESCHIDETI ACEST SITE..........PANA ACUM NU A-TI VAZUT NIMIC..........HAI UITATI-VA SI APOI FACETI UN COMENTARIU DACA PUTETIras ras ras ras ras ras

http://www.liveinternet.ru/users/tnr/post196496146/

Sunt superbe. Adevarata arta. Cred ca trebuie sa muncesti mult sa ajungi la asa ceva
Roxie
Scris: Monday, August 13, 2012 4:29 PM
Nivel

Oare tehnica asta de aici merge si daca aplic firele de lana peste fetru? Vreau sa adaug degradeuri si mai multe nuante pe foile de fetru gata facute, care sunt uni...

Roxie
Scris: Monday, August 27, 2012 7:55 PM
Nivel

Deci, merge. Nu au iesit ca in poza postata de mine mai sus unde cred ca intreaga petala era fetruita, dar a iesit ceva cu lana aplicata pe foi de fetru.

dscn3532.jpg

serarg
Scris: Monday, August 27, 2012 9:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
wow,ce minunatii!mi-e rau!
bulibuli
Scris: Tuesday, August 28, 2012 10:29 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
marimar23m wrote:

modu de lucru
se aseaza pe masa plasa de bambu
apoi deasupra folia de plastic cu pulele in sus

Nu m-am putut abtine, rad de una singura hohot hohot hohot hohot hohot Cred ca nici tu nu ai observat ce-ai scris hohot hohot hohot

Lasand gluma la o parte, eu una asa minunatii de esarfe (si nu numai) n-am vazut de cand sunt eu!!!!!! Bravo, felicitari!!
Roxie
Scris: Tuesday, August 28, 2012 6:19 PM
Nivel

Prima floricica facuta 100% din lana impaslita.

dscn3543.jpg

Crinutza1974
Scris: Tuesday, August 28, 2012 7:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2011
Roxie, e minunata! La cat mai multe si mai frumoase! (VREAU SI EU O BROSA ASA!)
ingerash
Scris: Tuesday, August 28, 2012 7:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
hohot hohot hohot hohot Bulicool

Eu m-am imbolnavit aicilove love love love love coeur
Roxie
Scris: Thursday, August 30, 2012 9:22 AM
Nivel

Multumesc Crinutza!
Carla, vroiam sa te intreb de unde ai cumparat lana pentru feltuit?
Eu mi-am mai luat niste lana si am mai facut o floricica:

dscn3549.jpg

victoria1
Scris: Friday, August 31, 2012 8:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pun si eu niste pozici ras topai

victoria1 attached the following image(s):
getimage.jpggetimage (2).jpggetimage (3).jpggetimage (4).jpggetimage (5).jpggetimage (6).jpggetimage (7).jpggetimage (8).jpggetimage (9).jpggetimage (10).jpggetimage (11).jpggetimage (12).jpggetimage (13).jpggetimage (14).jpggetimage (15).jpggetimage (16).jpg

Roxie
Scris: Monday, September 3, 2012 10:36 AM
Nivel

O brosa din fetru, partea din mijloc in trei culori este lana feltuita cu acul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.