Impaslire (Felting)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Monday, February 8, 2016 12:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Merci mult de raspunsuri Roxie!!Cheek Kiss

Si cam din cate grame iese o floare cam ca cea din filmulet?
Roxie
Scris: Monday, February 8, 2016 12:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Nu stiu sa-ti spun, ca nu am masurat niciodata cat consum la o floare dintr-un pachet de 100 de grame, si nici nu le-am cantarit (nici n-am cantar de mare finete). Stiu doar ca trei grame e cam putin, apreciind asa din ochi cam 10 grame sa zic sau mai mult.
Cu drag. :)
marivic
Scris: Monday, February 8, 2016 12:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Roxie wrote:
3 grame dintr-o singura culoare s-ar putea sa fie prea putin ca sa faci o floare din acea culoare. Dar poti combina, faci centrul o culoare mai inchisa sau mai deschisa si marginea invers.
Procesul e urmatorul pe foaia cu bule asezi lana in forma pe care o vrei. Apa eu o folosesc fierbinte si folosesc cam o lingura de sapun ras la un castron de apa. Dupa ce am terminat de asezat lana o stropesc cu amestecul de apa fierbinte si sapun, acopar cu alta foaie cu bule sau cu un tulle si masez. Cand stropesti trebuie sa fie ude toate fibrele de lana, dar sa nu balteasca (daca baltesc, aluneca unele pe langa altele in loc sa se prinda unele de altele). Dupa masat, urmeaza rulatul. Toata lucrarea prinsa intre cele 2 foi cu bule o rulezi strans si apoi rulezi tot sulul. Florile se micsoreaza in functie de cat de mult este nevoie sa le prelucrezi pana se impaslesc. Adica cand tragi de ele si nu se desprind fibrele de lana din lucrare.
Iti dau un link dupa care am lucrat si eu
https://www.youtube.com/watch?v=6cALKnFKp7o&index=1&list=PL80512882970FA1BF
Mari, am avut magazin pe Breslo, dar l-am inchis si am deschis pe cdbs. Nu prea am timp sa ma ocup de magazinul online pentru ca particip la targuri si vand acolo, si trebuie toata ziua sa reactualizez magazinul cu ce mai am disponibil si ce nu.

Roxi,multumesc.Te-am intrebat,deoarece am deschis si eu pe Breslo si pe Fashionhunt,dar as vrea sa-mi deschid magazinul meu online,dar din pacate nu ma prea pricep....momentan.Am participat la un singur Festival,dar avand si serviciu nu ma pot duce si pe la Targuri si nici nu stiu cum se procedeaza.....Blushing Tu esti din Bucuresti?Iti trebuie ceva anume ca sa vinzi la un Targ?computerlove
Roxie
Scris: Monday, February 8, 2016 12:22 PM
Nivel

Mari, ti-am trimis mesaj privat.
Din Bucuresti sunt.
Pe Breslo am avut magazin pana cand au inceput sa intreaca masura cu tot felul de taxe de boost ii ziceau ei, adica daca pui un produs nou in magazin si vrei sa iti apara pe prima pagina, trebuie sa platesti suplimentar. Inainte iti aparea pe prima pagina by default, pana cand incarcau si alte magazine produse si al tau trecea pe a doua, a treia pagina, etc. Inainte de boost aveai vizualizari la produs destule, dupa boost, cand nu-ti mai aparea produsul pe pagina de start a breslo, aveai doua vizualizari intr-o luna.
Dupa aia, a fost la un moment dat taxa daca vrei sa iti apara produsul la cautare pe siteul lor. Putea cineva sa tasteze exact cuvintele din titlul produsului tau, daca nu aveai platita taxa de cautare nu ti-l gasea.
IN afara de asta, multe alte magarii care m-au scarbit si m-au facut sa inchid magazinul si nu-mi pare rau.
roxinthya
Scris: Monday, February 8, 2016 12:44 PM
Nivel

Cheek Kiss computerlove
marivic
Scris: Monday, February 8, 2016 1:14 PM
Nivel

Roxie wrote:
Mari, ti-am trimis mesaj privat.
Din Bucuresti sunt.
Pe Breslo am avut magazin pana cand au inceput sa intreaca masura cu tot felul de taxe de boost ii ziceau ei, adica daca pui un produs nou in magazin si vrei sa iti apara pe prima pagina, trebuie sa platesti suplimentar. Inainte iti aparea pe prima pagina by default, pana cand incarcau si alte magazine produse si al tau trecea pe a doua, a treia pagina, etc. Inainte de boost aveai vizualizari la produs destule, dupa boost, cand nu-ti mai aparea produsul pe pagina de start a breslo, aveai doua vizualizari intr-o luna.
Dupa aia, a fost la un moment dat taxa daca vrei sa iti apara produsul la cautare pe siteul lor. Putea cineva sa tasteze exact cuvintele din titlul produsului tau, daca nu aveai platita taxa de cautare nu ti-l gasea.
IN afara de asta, multe alte magarii care m-au scarbit si m-au facut sa inchid magazinul si nu-mi pare rau.

Am inteles.....si stiu despre ce vorbesti aici.Ca sa explic si sa inteleaga si alte fete care fac ce facem noi.....Am deschis un magazin pe Breslo,la indicatia lor caci vroiam sa particip la un Targ intitulat Dichisar.Bun.....am platit o taxa,dupa care tot nu-mi deschideau magazinul....am trimis,,x''mailuri...si intr-un final mi l-au deschis.Bunnnnnnn,trimit vreo 4 cereri de inscriere la Targul Dichisar,nimic.Trimit mailuri....si intr-un final dupa ce vad pe Facebook un anunt cu,,S-a incheiat perioada de inscriere''primesc si eu un mail cu...,,stiti va multumim,dar nu ati fost selectata pentru a participa.....''puker puker puker
Okkkkkkk......spumeg de draci,caci imi facusem reale pregatiri si investisem in niste lucruri,dupa care primesc mail dupa mail sa imi faca publicitate,sa platesc o suma de.....etc.....exact ceea ce ai spus si tu.
Niste oameni de tot r-----l.bataus bataus bataus
Cred ca am sa-l inchid si eu closedtopic
Roxie
Scris: Monday, February 8, 2016 1:46 PM
Nivel

Nu trebuie neaparat sa ai magazin pe Breslo ca sa poti cere sa te inscrii la targuri. Cand am trecut eu pe la ei la targul de Craciun, erau destui care nu aveau magazin dar erau la targ participanti.
IN plus, intre timp au scos prostia aia de taxa de boost (dupa ce mai bine de jumatate de an am protestat toti ca situtatia s-a inrautatit din cauza boostului si nici nu ne-au bagat in seama), deci ar trebui sa fie ceva mai bine.
In fine, suntem offtopic. Cheek Kiss
marivic
Scris: Monday, February 8, 2016 2:03 PM
Nivel

Mie mi-au trantit-o ca nu am magazin uff uff
Daaa,scuze tuturor de off-topic,dar am zis ca este indicat sa vorbim aici.....sorry sorry1
roxinthya
Scris: Monday, February 8, 2016 4:00 PM
Nivel

Roxie cam cat timp ia sa faci o floricica?
Adica de cate ori o uzi, freci, rulezi storci?
Roxie
Scris: Monday, February 8, 2016 8:02 PM
Nivel

Cam jumatate de ora cel putin, in functie de cat de usor se impasleste lana. De exemplu, o floare o rulez de 1600 de ori, doua serii de cate 200 de rulari in fiecare directie. Adica, dupa o serie de 200 de rulari intorc floarea la 90 de grade si fac inca 200 de rulari in directia aia, apoi iar intorc la 90 de grade, si tot asa, pana cand se aduna 400 de rulari in fiecare directie. Trebuie procedat astfel pt ca in directia in care rulezi se miscoreaza floarea (se strange lana) si asa se pastreaza forma rotunda, daca rulezi doar intr-o directie, se micsoreaza doar sus-jos sa zic asa, nu si stanga-dreapta. Iti urez succes si sa pui poze cand e gata!

roxinthya
Scris: Tuesday, February 9, 2016 1:14 PM
Nivel

Ce frumoase sunt si acestea love love love
De-abia astep sa-mi vina si mie comanda topai topai
Mama mia - 1600 de ori?alcool
roxinthya
Scris: Wednesday, February 24, 2016 11:53 AM
Nivel

Mi-a sosit comanda de lana topai topai topai topai
Roxie
Scris: Wednesday, February 24, 2016 10:41 PM
Nivel

Yeey! Iti doresc spor la lucru! Ce culori ti-ai comandat, pui o poza?
roxinthya
Scris: Thursday, February 25, 2016 4:08 PM
Nivel

Multumesc!computerlove

Am comandat un set cu 36 culori de pe aliexpres si l-am impartit cu o colega.

Momentan nu pot pune poza dar o sa incerc Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.