|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe Roxie,Carla |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| waw!!! ce de noutati! Roxie, deja ne-ai obisnuit cu lucruri frumoase. Vreau sa te intreb cum ai facut bratarile, imi plac tare mult Carla, superbe florile Cum va spuneam, m-am pregatit de martisor stelave attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Multumesc Stela, bratarile sunt facute ca orice cordon din lana impaslita, poti cauta pe felting lessons dupa wet felted rope. Sunt superbe florile tale! Imi plac in mod deosebit cele rosii, si cele doua mov si roz, singure in poza. |
| Multumesc, Roxie! |
| Moama, aproape de o luna nu am mai postat... dar am fost destul de ocupata, am avut si de lucru, am fost si la targ la Palatul Sutu si vreau sa zic ca a fost suuuuper, o atmosfera destinsa si relaxata, mi-a prins excelent sa nu petrec doua weekenduri facand curat in casa, spaland si impaturind rufe si facand mancare. Abia astept sa mai merg, cred ca prin mai. Si sa recuperez cu ce am mai lucrat... flori multe, coliere...
o esarfa nuno felting
si o vesta tot nuno, cu doua fete
|
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Sunt minunate! Adevarat fondul plastic ! |
| Felicitarile mele, Roxie! Sunt suuuuperbeee |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
|
Sunt superbe!Felicitari! |
| Luisa, Stelave, Alina, multumesc. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Roxi, sunt minunate. |
| Multumesc frumos, Liliana! Ce am mai facut de la ultima postare... o bratara manseta
coliere cu flori
brose flori
|
|
| minunate, ca de obicei! Bravo! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| Sunt superbe, Roxie, felicitari! |
|
| Multumesc frumos Alina, Stela. In ultima vreme nu am mai lucrat nimic, asa ca tot din creatiile mai vechi pun. Tare rau e sa nu am timp pentru pasiunile mele. Eu cel putin am o mare satisfactie si liniste sufleteasca cand creez ceva, cat de mic, cand trece o zi sau mai mult fara sa ma ocup de pasiunea mea, nu am stare. Am facut doua coliere mai altfel
un set de bratari
o vesta/bolero
si doua brose pentru ea, care ajuta la prindere si drapare dupa cum ai chef
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| wow, superb!! felicitari |
|
|