Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Felicitari, Oana!
Taty, eu nici nu concep viata fara carnet si masina.In ziua de azi mi se pare incredibil ca cineva nu stie sa conduca. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multu Bereea! Eu inca nu ma simt sigura pe mine ,mereu mi se pare ca nu stiu nimic ,dar cans sunt la volan sa vezi ce tupeu am .Mai fac 1 sedinta de condus cu instructorul si dupa ce vine masina ies usor si sper s afie ok .Am o mica teama amestecata cu emotii si cu bucurie -ceva greu de explicat in cuvinte . Eu am depins mereu de taxiuri si e greu nu mai pot suporta . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| oanamaria wrote:Multu Bereea! Eu inca nu ma simt sigura pe mine ,mereu mi se pare ca nu stiu nimic ,dar cans sunt la volan sa vezi ce tupeu am .Mai fac 1 sedinta de condus cu instructorul si dupa ce vine masina ies usor si sper s afie ok .Am o mica teama amestecata cu emotii si cu bucurie -ceva greu de explicat in cuvinte . Eu am depins mereu de taxiuri si e greu nu mai pot suporta .
O sa fie excelent , o sa vezi ... trebuie doar sa te relaxezi si sa fi foarte atenta la cei din trafic ! Toate oglinzile trebuie sa le iubesti si sa te uiti mereu in ele , iar intoarcerea capului la orice manevra este sfanta . |
|

| TatyKS wrote:O sa fie excelent , o sa vezi ... trebuie doar sa te relaxezi si sa fi foarte atenta la cei din trafic ! Toate oglinzile trebuie sa le iubesti si sa te uiti mereu in ele , iar intoarcerea capului la orice manevra este sfanta  .
Asa este! succes, Oana! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mult succes, Oana! Cand o sa te simti stapana pe tine si pe masina nu o sa te mai poti desparti de volan. Si cand o sa fii in dreapta tot o sa ai tendinta sa te asiguri, sa franezi si alte reflexe soferesti |
|

| Ce bine-mi prind sfaturile si incurajarile vostre !Va multumesc mult-mult! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana sunt sigura ca te vei descurca.Atentie maxima si plimbari cu noua masinuta ,fara incidente. |
|

| Multumesc pentru incurajari . Ieri mi-am adus masina de la Buc.si am condus-o eu ceea ce e un lucru mare . Masina e ca o bijuterie ,are atatea chestii si e frumusica foc . Incet-incet o sa o scot si prin oras ,am ceva emotii ,dar sigur ma voi descurca onorabil. |
|

| Bravissima Oana! |
|

| Si am plecat prin oras ,initial aveam inima in gat de emotii si am vrut sa intru la LIDL care e la 2min de mine ,dar era asa de bine la volan ca m-am tot dus departe la alt hipermarket .mi-am facut cumparaturile si in sfarsit nu am mai carat la sacose cum faceam pana acum . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bravoooooo!!! Gata, ai spart gheata cu brio! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravo Oana ! Condus usor si relaxant . |
|

| Multu mult gagici ! |