Imi este frica sa conduc!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petronela_gav
Scris: Tuesday, October 18, 2011 12:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
oanamaria wrote:
Si mie imi este teama sa conduc si am mai spus-o ,dar m-as descurca incet asa sa-mi rezolv treburile.
Momentan am taiat de pe lista masina mea ca nu ne incadram financiar ,dar uneori mi-as dori sa am ca sa nu mai depind de taxi sau de Sorin.

si eu imi doresc sa ma descurc singura, fara sa depind de socrul meu, de taxi sau de mijloacele de transport in comun cry
ar fi mai usor sa duc copii la camin, sa plec la tara la parintii mei, dar raman cu speranta ca imi voi permite o "masina care sa mearga singura" asa pentru o "bleaga" ca mine
kali
Scris: Tuesday, October 18, 2011 1:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mie, nu mi-e frica deloc, insa cred ca secretul sta in a conduce singur imediat ce iei carnetul. Cu cat astepti, cu atat scade curajul si se amplifica impresia ca ai uitat, crescand nesiguranta.
Eu asa am facut si, desi initial am fost foarte stresata si mergeam ca in urma carutei, am prins curaj incet-incet si uite-ma de ceva vreme numai la volan, pe orice distanta. Chiar nu stiu cum m-as descurca, acum, fara masina.
oanamaria
Scris: Tuesday, October 18, 2011 1:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu am carnetul de vreo 7ani ,la inceput am condus foarte mult ,dar de 3 ani nu am mai condus decat o data ca l-am rugat pe Sorin sa conduc eu si surpriza!uitasem care-i farna si ambreiajul si mi se pareau ca toti intra in mine ,ca n-am loc pe strada .plans
Si eu cand ma voi apuca de condus iar vreau sa iau 2-3 sedinte cu un instructor auto.

Vad cat de independente sunt fetele care au masina mai alesc intr-un oras mic -adica nu foarte aglomerat cum este Pitestiul .
Mela
Scris: Tuesday, October 18, 2011 2:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu am lovit oglinda din dreapta,si-a deschis unul usa la masina exact cand treceam pe langa el si am dat in ea...n-a fost vina mea dar tot frica mi-e sa nu fac ceva mai rau imi e.pe copii ii duc la scoala cu busul,ajungem in 5 min,Mircea insista sa iau masina,eu nu vreau,oricum ne trebuie 20 de minute,mai mult decat cu busul.in plus,autobusele sunt curate,merg din 5 in 5 minute,au rampa pentru carucioare,sincer cred ca mi-ar fi mai greu cu masina.
rodica83
Scris: Tuesday, October 18, 2011 8:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/30/2008
Si eu am avut frica la condus ca am luat carnetul si nu am condus deloc timp de 4 ani, iar cand am inceput am crezut ca e imposibil sa ma obisnuiesc vreodata cu masina dar nu-i adevarat, acuma numai am aproape deloc probleme, dar conduc tot pe drumuri cunoscute pe care am mai fost inainte ca altfel am retineri.

Va doresc spor la condus si mult curaj!
LilianaD
Scris: Tuesday, October 18, 2011 10:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Nu-mi este frica sa conduc.In seara asta ,dupa ce am vazut cum un camion intra din lateral in mine,m-am urcat in masina avariata si am condus pana la politie si de acolo acasa.N-am nici o retinere,ca maine dimineata sa ma urc din nou la volan,si sa ajung cu masina la asigurari si la service.Sper doar sa mi-o dea reparata cat mai repede,ca fara ea ma simt,ca legata de maini si de picioare.
bereea
Scris: Wednesday, October 19, 2011 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Brava, Liliana.Nici eu nu am nici o frica, conduc oriunde si , recunosc, as fi moarte daca n-as avea carnet si ar trebui sa stau dupa sot
Mela
Scris: Wednesday, October 19, 2011 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
cand esti cu 3 copii mici te gandesti de 100 de ori inainte sa te urci la volan,mai ales dupa ce te-a lovit tirul sic nu mai esti responsabila doar de tine ci si de 3 suflete,nu mai vorbesti despre condus cu aceeasi relaxare ca si cand esti singura la volan.
alimami
Scris: Wednesday, October 19, 2011 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
giulia_mamik wrote:
Eu nu am mai condus de 5 ani.As fi o catastrofa acum la volan.Ar trebui sa fac cateva ore cu un instructor in trafic,atat timp cat eu am condus de 2 ori in viata mea de soferitauff alcool

Da, sa stii ca e important sa mai faci ceva ore. Eu dupa ce mi-am luat permisul la 18 ani am condus de vreo 2ori,apoi nu am mai condus vreo 12ani. Daca nu faceam ceva ore nu ma descurcam acum.
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, April 28, 2012 2:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mai am maine ore de curs si apoi la stradaaaa...M-am plictisit la ore, imi pica capul de somn pe masa ras multa vorbaraie pe langa cele esentiale uff Am emotii cu orele la strada, sa vad cand am timp sa le fac...dance Mi-e frica sa incerc pe masina noastra, in primul rand ca e mare (sau cel putin asa mi se pare mie, un SUV) si pe de alta parte ca sotul nu are si el pedalele pe care le are instructorul...ras
bereea
Scris: Saturday, April 28, 2012 8:57 AM
Nivel

Succes in continuare!cool
shirel
Scris: Saturday, April 28, 2012 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Succes Praslea ai sa vezi ca ,curajul vine ...conducand!ras
Eu cred ca daca nu aveam carnet eram pierduta in spatiu.Chiar citeam ce spunea Kali si-i dau perfecta dreptate.Eu cum am luat carnetul m-am pus la volan intradevar la noi trebuie insotitor 4 luni dar am condus si pe urma cand mi-am luat masina ieseam singura asa la drum ca sa prind sigurantza si la drumuri lungi .eu nu sunt un exemplu bun deoarece am avut un profesor prieten de familie care ma folosea drept sofer oriunde avea nevoie el sa ajunga asa ca experientza o aveam si inainte de examen.
In zilele noastre masina este o necesitate ,copii merg la gradi ,cumparaturi ,excursii tot plus ca si locuiesc intr-o localitate rezindentiala (asa se spune uff )unde nu avem autobuze locale .

Mela,am citit ce ai scris prin ce ai trecut ,imi pare rau dar nu ai dreptate totul depinde de intamplare daca iti este dat sa mori sau sa patesti ceva o patesti si in casa ta ,in patul tau .Asa si cu condusul cu 3 copii in masina.Intraevar trebuie sa fim mai atente ,mai prudente nici eu nu mai conduc cu viteza cu care conduceam cand eram singura dar continui sa conduc si sa fiu si un exemplu pentru noua mea generatie de conducatori auto din familie.
bereea
Scris: Saturday, April 28, 2012 9:21 AM
Nivel

Am facut majoratul in condus: tocmai am implinit 18 ani de cand am carnetul.
vanina
Scris: Saturday, April 28, 2012 9:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Praslea cel voinic, mult succes la condus!
Eu am mai facut o data scoala de soferi cand aveam 18 ani, dar am amanat analizele, iesirea din scoala... si a trecut anul, nu eram nici prea motivata pentru ca nu aveam masina pe vremea aia. Dar fiind mai tinerica, aveam mai mult curaj, imi placea viteza, si eram chiar buna, nu mi s-a oprit motorul decat de vreo 2-3 ori in toate cele 30 de ore. Acum, dupa aproape 7 ani, mi-a fost mai greu, am facut mai multe greseli, totusi dau vina si pe masinile care s-au inmultit, si traficul intens ras. Am deja 20 de ore de conducere, si ma simt mai stapana pe masina. Ultima data nu am facut nici o gafa yes Cu parcarile nu am probleme deloc, respect reperele si totul merge bine. Cateodata imi vine sa plec cu masina fara instructor, sper sa am acelasi curaj si dupa ce imi iau permisul ras De-abia astept sa conduc masina mea si sa scap de mijloacele de transport in comun(inclus taxi) jegoase.
t-mihaela
Scris: Saturday, April 28, 2012 2:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Praslica, cum faci ore de curs ca eu n-am facut asa ceva ...sau poate m-a sabotat kaze ca el mi-a pus manualul in brate si a zis na, invata ,apoi te duci la testfoolApoi am facut 10 ore de teren pentru drive test siam picat din prima hohot a doua oara am trecut .Daca stiam ca se fac cursuri m-as fi dus si eu ca tare greu a fost sa inveti de unul singur.
Succes,o sa fie bine .pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.