Imi care parul dupa nastere, ceva de speriat :(
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ira_tgr
Scris: Wednesday, October 4, 2006 1:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
am si eu problema, am observat ca a inceput sa-mi cada parul mult mai mult decat de obicei.... bien normal, cand te speli pe cap, sa mai cada un pic, da la mine, e de-a dreptul infricosator, daca mai continui in acest ritm - mi-e frica k raman cheala...
stie cineva vre-un remediu impotriva caderii parului, da care a dat rezultate? nu asa... din auzite, k asa am auzit si eu destule, da nu prea a dat roade ceva pana acum...

sar'na mult de tot pupici
Kiki
Scris: Wednesday, October 4, 2006 1:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ira, dupa ce am nascut si mie imi cadea rau parul...ajunsesem sa cred ca cheala voi fi de acum inainte. Dar am luat o masca de par de la Dove, pentru par degradat si s-a mai imbunatatit situatia. Adica imi cadeau vreo 2-3 fire, ceea ce e normal, totusi.
leut
Scris: Wednesday, October 4, 2006 1:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
lori16ro
Scris: Wednesday, October 4, 2006 2:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
mie cind mi a cazut parul dar nu de la nastere nu a trecut cu nici un tratament "extern" primit tot de la doctor, numai cind am facut niste injectii cu o vitamina cred ca D sau E nu mai stiu exact

data de doctor

dupa ce incercasem sol preparate in farmacie , galbenus de ou cu ulei de ricin etc

taki
Scris: Wednesday, October 4, 2006 10:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
ira_tgr wrote:
am si eu problema, am observat ca a inceput sa-mi cada parul mult mai mult decat de obicei.... bien normal, cand te speli pe cap, sa mai cada un pic, da la mine, e de-a dreptul infricosator, daca mai continui in acest ritm - mi-e frica k raman cheala...
stie cineva vre-un remediu impotriva caderii parului, da care a dat rezultate? nu asa... din auzite, k asa am auzit si eu destule, da nu prea a dat roade ceva pana acum...

sar'na mult de tot pupici

Aceeasi chestie am patit-o si eu nervi nervi nervi .

Nu este un motiv de ingrijorare, dupa cate mi-a zis coafeza. Este ceva normal, timp de 1 luna de zile o sa pierzi mult par.ras DAR NU TE SPERIA.

Incearca, sa te duci la coafor macar de 2 ori pe luna pentru un tratament de par. Tratamentele de par din coaforuri sunt profesionale, cele de pe piata sunt de kko.
Eu asa mi-am revenit! yes yes yes cool
kokina
Scris: Wednesday, March 30, 2016 1:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/30/2016
Mie imi cade parul si nu fac deocamdata nimic pentru a imi rezolva problema. Sper doar ca o sa treaca de la sine aceasta neplacere.

lorante
Scris: Tuesday, July 5, 2016 1:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De la sine e mai greu de crezut ca poate sa se opreasca caderea parului, dar pana la urma trebuie gasita cauza care contribuie la caderea parului. Cauzele pot sa fie hormonale, pot sa fie genetice sau pot surveni pe fond de stres. Stresul se pare ca e cel mai mare dusman al sanatatii umane.

manu74
Scris: Thursday, August 31, 2017 11:25 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pai ce vitamine se gasesc in produsul acela. Asa pot lua vitamine direct de la farmacie sau mai bine din fructe si legume.

georgepav
Scris: Friday, February 22, 2019 11:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/22/2019
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.