|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna seara, Ma numesc Alexandru si am o intrebare.Astazi mi-am imbracat 4 dinti in portelan arata minunat, singura problema este, m-am uitat in oblinda si ii am putin prea lungi( mentionez cei 4 dinti sunt: dintii frontali si canini) dupa cum spuneam arata minunat dar is putin prea lungi si nu prea pot sa tin gura inchisa. Intrebarea mea este se poate face cv la ei? sa ii faca mai subtiri mai scurti? mentionez ca ii am lipiti deja. Multumesc o seara placuta |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Se mai pot pili de catre dentistul tau pana calci bine si te simti cu ei ca si cu cei naturali. |

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ar fi trebuit sa se vada si sa simti ca ceva nu e in regula, cand i-ai tinut pt proba,ca doar nu cred ca i-a lipit fara sa vezi cum vin,mai intai. |
| stiti din propie experienta?:) |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Orice dinte pus se ajusteaza de catre dentist pana te simti bine cu el.
Da, am si eu o coronita pusa la o masea si dentista mi-a pilit-o pana am calcat bine cu ea. Asa cum zice Mariana, se pune lucrarea intai cu un ciment provizoriu, se pilesc dintii si dupa 1-2 saptamanai in care te obisnuiesti cat de cat cu ei si vezi unde ar trebui ajustati, te duci iar la slefuit, iti pune cimentul definitiv si eventual mai pileste si dupa, in functie de cum ii simti.
|
| Multumesc pt ajutor, o seara placuta |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2008 Mesaje: 123
| Buna seara,
nu exista acest concept de a "pili" dupa cimentare si nici nu este acceptata cimentarea provizorie!!!! eventuale retusuri se fac in laboratorul dentar, se lustruiesc la final si se cimenteaza. faptul ca dintii sunt inalti poate fi remediat, insa doar de catre medic, in cabinet, cu freza...si nu e indicat, deoarece pot aparea fisuri in masa de portelan!
O seara placuta! |
|
|