|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Daaaa fara poze nu va credem! Sa-i purtati cu placere! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Cris, mi se pare ca si tu ai ramas datoare
 Tre` sa aveti rabdare cu mine Pana nu-i duc la croitor nici nu-i mai imbrac, ca-mi atarna - saracuta de mine, am slabit cateva sute de gr. Serios vorbind, pielea asta se lasa? Erau ei oricum marisori dar stateau, acum cum pasesc aluneca in jos, iar in fata se "aduna" de zici ca am...
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu cred ca se lasa, Cris, ca doar si incaltaminea de piele cedeaza...
Cand i-am luat pe ai mei ma strageau ( ma gandeam ca oricum slabesc ) - mai stii faza cu untul? ... cam asa ceva -... acum ii imbrac singura fara probleme si jos nu am dat deloc. Ma mai strang putin in talie - la modul ca-mi face colacel - de aceea ii port cu chestii largute.
Asa, arat bine in ei, numai sa nu ma dezbraci... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ai mei nu s-au lasat , probabil pentru ca nici n-am slabit acele cateva sute de grame... |

| Daaa, cu untul
kali wrote:Asa, arat bine in ei, numai sa nu ma dezbraci... ...hai mai Oana, ca nu e cazul la tine, sunt sigura!! Baga poza, sa ne dam cu parerea... cu pantaloni, bineinteles
Eu n-am avut posibilitatea sa-i probez... sotul meu i-a luat mai mari, gandindu-se ca din mare faci mic, invers ba. Ochiometrit masurati i s-a parut ok 40 , cu toate ca stie ca port 36-38
bereea wrote:Ai mei nu s-au lasat , probabil pentru ca nici n-am slabit acele cateva sute de grame...
...ce conteaza acele cateva sute de gr. |

| Cris-DL wrote:...hai mai Oana, ca nu e cazul la tine, sunt sigura!! Baga poza, sa ne dam cu parerea... cu pantaloni, bineinteles
Partea proasta la mine e ca toate kg. in plus le pun pe burta. Si se vedeeeeee! Si le siiiiiimt!!
Cu poza... nu stiu. Ce fac? Ma pozez in oglinda de la baie ca pitzi?
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce zapa sunteti ... asa si trebuie sa luam pantalonii, blugii - stramti , sa-i bagam greu ... nici chiar atat de greu ca in faza cu untul , dar greu ca oricum se lasa ( unii doar ... am blugi pe care ii pot purta doar la 60 kg sau sub ).
Sa ii porti sanatoasa Oana ! |

| kali wrote:Cu poza... nu stiu. Ce fac? Ma pozez in oglinda de la baie ca pitzi? La asta ma gandeam si eu Poate in we. cand plecam pe undeva, insa mereu uitam de poze si oricum nu-s "pieloasa".
Taty, nicio problema, ca am si eu pantaloni pe care nu stiu de ce-i mai tin, fiindca slabe sanse sa mai vina bine vreodata...
|

| TatyKS wrote:Sa ii porti sanatoasa Oana  !
Mercic!
Ei, nici ca in faza cu untul... era de gluma, asa, ca sa va dati seama cam la ce ma refer.
Cred ca toate avem in garderoba chestii pe care stim ca nu le vom mai purta niciodata.
Da, mereu uit de aparat... Asa, la pozat cap-coada stau doar la ocazii... in rest nu-mi prea place. Doar sa ma ia cineva prin surprindere...
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu ii pastrez pentru fimea ... ca e copia mea fidela la corp |
|

| TatyKS wrote:Eu ii pastrez pentru fimea  ... Si eu tot asa - fii-mea e destul de dezvoltata si chiar ne imprumutam unele bluze si colantii
|
|
|