Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc,Oana! Abia astept sa-ti vad si tie domnisorica imbracata in rochita! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| oanamaria wrote:Ce fatite frumoase ai -nu ma satur sa le privesc !Rochitele le vin superb!Felicitari!
subscriu! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2011 Mesaje: 43
| http://img62.imageshack.us/img62/8594/dscn0418br.jpg
|
|

| Mara, imi place mult rochia, este atat de vesela! |
|

Inregistrat: 10/18/2012 Mesaje: 25
| ingerash wrote:aurishta,ce indemanatica esti!  Imi plac foarte frumoase |
|

| Dupa vacanta fortzata pe care am avut-o, am reusit, in final, sa-mi pun rotitzele in miscare si am finalizat o pereche de pantaloni din denim pentru Gabriel, fiul meu de 12 ani. El prefera pantalonii largi , cu buzunare adanci si foarte comozi, ca sa-si poate desfasura "acrobatiile" aurishta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Foarte frumosi sunt pantalonii, Aurishta! Sa-i poarte cu placere! |
|

| Multumesc mult! |
|
Inregistrat: 11/17/2012 Mesaje: 32
| cand era pitix mica mi-a dat cineva un sac de resturi de materiale. i-am facut o gramadade rochite, trebuie sa caut pozele.
o poza:
http://anknic.sunphoto.ro/trico/83198468 |
|

| Azi dimineata am terminat un pantalon din denim pentru fiul meu cel mare, Abner. Este dupa dorinta clientului si, totodata, dupa tipicul populatiei masculine din familia noastra , adica largi (toti sunt sportivi si vor nadragi care sa-i "lase" sa-si ridice picioarele in vazduh ) si cu elastic in betelie (fiindca nu sufera curelele) Cu toate acestea, parca am cam exagerat cu largimea , pe urmatorii am de gand sa-i mai stramtez putin. Aaaa, si am uitat sa spun, pe el il "prind cel mai greu la pozat aurishta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Aurishta foarte frumos !cred ca esti mandra de fii tai ! |
|

| Multumesc Cred ca-ti poti da seama ce-mi creste inima cand ma uit la ei !! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Da cea mai mare investitie o faci in copii si prin ei traim ! |
|

| Saptamana trecuta am lucrat si pentru fetitele mele niste fuste. A Simonei este din denim elastic (eu ador tesatura asta, este usor de intretinut, de lucrat si foarte placuta la purtat). Fustita Angelicai este din stofa subtire, cu elastic in talie (fetele mici cam au probleme cu fustitele fiindca n-au inca talia formata)Din pacate, n-am fotografii prea clare cu ea fiindca Angelica a fost intr-o continua agitatie, o sa revin cu alte poze in zilele urmatoare  aurishta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Sunt foarte frumoase fustele si fetele....Felicitari!!!! |
|
|