Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Saptamana trecuta am cusut o rochita pentru prietena Angelicai...la serbarea de la gradinita avea rol de vulpita, dar am hotarat sa-i fac un model mai versatil, pe care sa-l poata purta si cu alte ocazii (de exemplu, la joaca ) Este din panza topita (anti-canicula , o idee foarte inspirata deoarece in ziua serbarii a fost deosebit de cald), iar jupa este din vascoza si are un volan plisat din tulle! Angelica a lucrat cot la cot cu mine ...dovada sta in poze! Nu am, inca, poze de la serbare(doar una facuta pe drum), dar cand le voi primi, voi reveni ! aurishta attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Reusita rochita, asa cum ne-ai obisnuit Angelica- o viitoare creatoate de moda |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| miriam wrote:Spor! Si eu i-am facut anul trecut o rochita de nunta la Cristina, combinata si cu crosetat. poate apuc sa fac o poza.... Ramasesem datoare cu poze, dar cu tel nu ies clare. Insa am gasit pe net ceva asemanator, eu am facut combinatia cu voal, dar aici este tul. Cred ca ar merge si materiale usoare de vara. Poate inspira pe cineva. miriam attached the following image(s):
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Cred ca fi-mea ar fi innebunita dupa asa ceva! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Super |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nu Miriam,de mult... |