|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| aurishta wrote:Patricia a mai primit o rochie  de la mami
Extraordinar de frumoasa rochita, ii vine bine, s-o poarte sanatoasa. Eu o faceam mai scurta, sigur i-ar fi stat bine si asa. Un pic mai sus de genunchi ar fi fost perfecta, in acceptiunea mea. Felicitari pentru creatii, aurishta. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc Citind ce ai scris, am revazut pozele si acolo rochia pare mai lunga decat este in realitate,de fapt abia acopera genunchiul, adica este midi |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Wow, Aurishta, ce rochitele frumoase! Felicitari si sa le poarte cu drag! |

| |

|  Angelica iubeste mult personajele lui Disney, Mickey si Minnie Mouse, si a insistat foarte mult sa ii fac si ei o rochita "Minnie",asa, ca sa se "asorteze" cu desenele ei animate favorite. Nu am fotografiat-o , inca, cu cordeluta cu funda roz, promit ca o sa revin cu poze cand o sa ii mai fac aurishta attached the following image(s):

|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa rochita s-o poarte cu drag |

| |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| E foarte frumoasa rochita si fetita la fel. |
|

| Am mesterit doua rochite pentru fetele cele mici , din jerse, dantela si tulle elastic. aurishta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2014 Mesaje: 2
| Va multumesc din suflet pentru carti. Sper sa ma ajute bunul Dumnezeu sa ajung sa fac si eu fetitei mele hainute la fel de frumoase ca ale dumneavoastra. Multa sanatate si fericire va doresc !
|
|

| Cu placere! Sa stii ca nu e greu si, in plus, nici nu iti poti imagina ce satisfatie vei avea sa iti vezi fetita incantata sa poarte lucrurile facute de mami a ei! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Foarte frumos ti-au iesit, frumos combinate materialele Sa le poarte cu drag fetele!!! |
|

| Multumesc mult In ultima vreme am cam "somat".....vreau sa ma apuc chiar de maine sa mai cos cate ceva, mai de primavara |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Spor! Si eu i-am facut anul trecut o rochita de nunta la Cristina, combinata si cu crosetat. poate apuc sa fac o poza.... |
|

| Chiar te rog ....poate imi aprinzi si mie scanteia |
|
|