|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2010 Mesaje: 40
| cristina, f. frumoasa rochita. Cum ai prins volanele?
marabr, si rochita pustoaicei tale imi place, e mai adolescentina, chic . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cristina,Mara, sunt reusite-foc tinutele! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| cleo78 wrote:cristina, f. frumoasa rochita. Cum ai prins volanele?
marabr, si rochita pustoaicei tale imi place, e mai adolescentina, chic . nu stiu daca ma pricep sa explic am taiat multe fisii de material cam de 10 cm .am taiat prima fasie cat e largimea rochitei jos si am prins primul volan de jos , de partea de sus am prins al doilea volan si urmatoarea faie dreapta ,acum ai 2 volane si 2 bucati drepte de sus am prins al treilea volan si partea de sus a rochitei,
mi s-au parut prea putine volane(nepotica fiind oita la serbare) asa ca am mai facut 2 volane dar cu tiv pe amandoua partile si le-am prins pe bucatile drepte dintre cele 3 volane
cred ca asa puteam sa fac de la bun inceput, sa fifacut fustita pe clos sau evazata si volanele aplicate ,dar asa am apucat s-o fac desi are cam multe cusaturi,oricum sunt multumita de ce mi-a iesit mai ales posesoarea
in primele poze cand rochita avea numai 3 volane se vad mai bine bucatile drepte ,pe alea eu am mai aplicat celelalte volane |
|
| I-am lucrat aseara Patriciei o rochita lejera, din panza topita , ornata la tiv si la manecute cu coltisori. Se asorteaza perfect cu firea ei, vesela, colorata si stralucitoare aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2010 Mesaje: 40
| suupeerba Patricia ta.
cristina, sarutmana pt explicatie - am inteles ce ai zis, fix pe nivelul meu
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| M-am gandit eu ca iar ai mesterit ceva cand am vazut topicul Foarte frumoasa rochitzuca, cred ca-i vine sa zboare in ea, asa lejera pe caldurile astea Sa o poarte cu sanatate, iar tie felicitari!
|
|
| miriam wrote:Foarte frumoasa rochitzuca, cred ca-i vine sa zboare in ea, asa lejera pe caldurile astea Intr-adevar, este foarte lejera. Ea a fost atat de incantata de rochita, mai cu seama ca si-a ales singura materialul(care este de-a dreptul superb, poza reda doar pe jumatate frumusetea culorii si a texturii), a adunat admiratia tuturor prietenelor,colegelor si a invatatoarei....toata noaptea a visat frumos...a ras si a gangurit in somn M-am bucurat si eu nespus pentru bucuria ei! Astazi i-am lucrat si o palarioara din materialul ramas: aurishta attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa rochita si palariuta sa le poarte cu drag |
|
| |
|
| Am mai facut iute-iute o rochita usoara, de vara, tot din panza topita pentru Angelica. |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| aurishta |
|
| |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Cat e de dragalasa rochita si fetita e o dulce |
|
| |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce fatite frumoase ai -nu ma satur sa le privesc !Rochitele le vin superb!Felicitari! |
|
|