|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote:Inca o rochitza vesela pentru praslea
Frumoasa rochita si fetita si mai si! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc, fetelor! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 55
| am cusut fetei o ies si fusta. ">http://
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| am facut si eu azi 2 rochite pentru nepotica mea cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 12/18/2010 Mesaje: 40
| buna fetelor. Am masina de cusut de 1 sapt. Evident, cand ajung noaptea acasa...bag tica-tica la ea. Am facut 3 fete de pernutza, deci sunt avansata pana la genunchiul broastei. Vreau sa fac o fusta fetitei mele de 4 ani de balerina; asa ca va cer un model( dar pt beginner real,da?). Va multumesc inainte. Am citit din urma, vazut poze, rasfoit pe ici/pe colo linkurile date, va f. multumesc pt toate, sunt fermecaatoare.
|
|
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 55
| Frumoase rochii Cristina,a vazut si Dora mea si vrea rochia cu sortulet.Filicitari. |
|

| Cristina, foarte dragute rochitele cred ca este foarte incantata posesoarea. Cleo,cel mai usor este sa-i faci un tutu din cateva straturi suprapuse de tulle incretit! |
|

| da e foarte incantata ca are rochita ca veronica din film ,daca reusesc sa-i fac poze am sa va arat cum vin rochitele pe ea |
|

| cristinapatrascu66 wrote:da e foarte incantata ca are rochita ca veronica din film ,daca reusesc sa-i fac poze am sa va arat cum vin rochitele pe ea |
|
| aurishta wrote:Cristina, foarte dragute rochitele  cred ca este foarte incantata posesoarea. Cleo,cel mai usor este sa-i faci un tutu din cateva straturi suprapuse de tulle incretit!
si sa le cos pe elastic lat sau pe ce alt material? Am vazut si organza - fata de tull e mai fina ( tull-ul mi se pare aspru si prea dur pt pielea copilului). Merge si organza? sau aia trebuie tivita jos.
Intrebarea este: cum cos straturile incretite? toate (4 sa zicem) concomitent de elastic? |
|

| Organza este mai fina la pipait,dar rezervele sunt tzepoase, nu merg decat daca le finisezi la triplock sau cu jupa. Eu zic ca e mai bun tulle-ul. Incretesti toate straturile odata si le montezi pe un elastic. Nu este nevoie sa le cosi pe lungime, le poti pune suprapuse, pur si simplu, eventual pozitionezi diferit suprapunerile, ca sa nu se "desfaca" pe o parte. Si nu cumva sa atingi tulle-ul de fierul de calcat! |
|
|
multumesc de sfaturi - asta cu fierul e importanta , ca eu stiam ca inainte de croit, trebuie calcat tot. |
|

| am facut o rochita pentru serbare. prima data am facut-o cu 3 volane ,dar fiind o oita i-am mai pus inca 2 volane iata ce a iesit ,acum urmeaza sa invete poezia ,,oaia,, cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Felicitari pentru rochite Cristina!Sunt foarte frumoase si printesa este foarte frumoasa! |
|
Inregistrat: 7/2/2011 Mesaje: 43
|
marabr attached the following image(s):

|
|
|