Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| M-am gandit mai demult ca sa deschid acest topic ca sa nu mai amestecam hainutele celor mici in alte subiecte. Va rog mult sa ne aratati hainutele pe care le lucrati copilasilor vostri, nepotilor sau ai prietenilor, rudelor etc, ca sa avem toate o sursa de inspiratie si un impuls pentru a le lucra haine frumoase, deosebite. Voi deschide eu "expozitia" cu un costum pe care l-am lucrat Patriciei pentru scoala, compus dintr-o jacheta si o fustita petrecuta. aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| aurishta,ce indemanatica esti! Imi plac |
|
| Merci mult, Ingerash! Le lucrez cu multa placere dragilor mei, pacat ca nu am mai mult timp |
|
| aurishta wrote:Merci mult, Ingerash! Le lucrez cu multa placere dragilor mei, pacat ca nu am mai mult timp
Din pacate asa este cu timpul asta....lucrezi dupa tipare anume sau iti creezi tu tiparele/modelele.Am si eu masina de cusut,dar sta si asteapta in debara |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumos e sacoul si fusta!!
nu faci si de vanzare? |
|
| In general, folosesc ca tipare de baza modele din Burda pe care le modific dupa ideile proprii Si scoate masina aia din debara si pune-o la treaba |
|
| Ana wrote:Ce frumos e sacoul si fusta!! nu faci si de vanzare? Nu, nu fac fiindca de obicei lucrez noaptea si sacrificiul pe care-l fac nu se poate plati cu bani Si asa fac eu lucruri nepretuite pentru cei pe care-i iubesc |
|
| aurishta wrote:In general, folosesc ca tipare de baza modele din Burda pe care le modific dupa ideile proprii Si scoate masina aia din debara si pune-o la treaba
E super revista Burda,pe aici nu gasesc decat paterne(reviste de vreo 2-4 file).O sa scot masina dupa ce imi cumpara sotulache o masuta si un scaunel...el e hotarat sa-mi amenajeze camera atelier. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Aurishta, foarte frumoooosss |
|
| Multumesc, Mikaela |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Aurishta,e foarte frumos costumul si domnisoara e foarte frumoasa!Sa poarte sanatoasa costumul!!! |
|
| Am mai terminat un sarafan din denim elastic tot pentru Pati aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Aurishta super sarafanul,dar Pati e o papusa. Sa il poarte sanatoasa! |
|
| |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote:Am mai terminat un sarafan din denim elastic tot pentru Pati
Aurishta,e foarte frumos sarafanul!Sa-l poarte sanatoasa domnisorica ta!!!
Am facut si eu zilele trecute 2 treninguri pentru baiatul meu.Voi pune poze zilele astea. |
|
|