Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce hainutze de iarna ati ales pentru pitici ? Mai e necesar cosmonautul matlasat ? ( salopeta aia cu totul , foarte groasa ). Noi ne pregatim sa venim acasa si nu stiu ce sa iau cu mine, de iarna. Aici nu sunt temperaturi nici macar de 0 grade.....deci ....
Am luat o geaca groasa si pantaloni dublati. Ciorapei pe pantalonasi ? Maria & Mario attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu zic ca pentru copiii mai mari de un an nu mai poate fi folosita salopeta, cel putin asta e pararea mea, in Romania sunt pantaloni grosi, din raiat sau blug, foarte buni, eu am folosit si la Catinca si voi folosi si la Tudor. O bluzica si un pulover gros peste care sa vina o geaca de iarna sunt suficiente, zic eu. Am sa caut o poza cu Tude de iarna trecuta sa va arat cum il purtam (nici iarna trecuta nu i-am dat cosmonaut).
Oana, eu zic sa iei mai de toate, daca nu gasesti in UK, nu-ti bate capul, gasesti aici, cu siguranta, poate chiar mai ieftine ca acolo. Cand am zis de toate ma refeream si la hainute ma groase dar si mai subtiri.
Mi-e atat de drag in poza asta, manaca-l-ar mama, Are caciula si fular gros si un costumas de iarna din geaca si pantalon.
|
|
| Tudi , abia astept sa ne vedem face to face ! |
|
| Maria & mami wrote:Tudi , abia astept sa ne vedem face to face !
Mie imi spui, va asteptam cu mare drag, Oana.
Oana, eu zic ca geaca e buna, cred ca si pantalonasii, pe sub care ii trebuie ciorap cu chilot. Caciulita trebuie mai groasa. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu am optat pentru asa ceva:
|
|
| Oana, sunt superbe. Sunt din Ro, ca as vrea si eu pentru Maria mea. Aici nu stiu daca gasesc din doua piese. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumim, Oana Da, sunt din Romania- Suceava Daca vrei, spune-mi - ca-ti pot lua eu daca tu nu ajungi pe aici- si vedem cum facem sa ajunga la tine |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi avem geaca de fas si pantaloni raiati dubli. Mai avem si un costum in genul celui postat de Oana, cu salopetica si geaca, dar sa vad daca ii e bun, ca l-a primit la botez si era mare-mare.... In rest, i-am luat o caciula cum are si Tude, plus una mai subtirica dar tot cu urechi....plus ca i-a facut si mami |
|
| kali wrote:Multumim, Oana daca tu nu ajungi pe aici - si vedem cum facem sa ajunga la tine
Nu exista, Oana (kali). Va ajunge, |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Si noi avem un pantalonas grosut si o gecuta de iarna. PLus ca am gasit si o salopeta din aceea, cu totul, care ma incanta tare mult, fiindca o "indes" in aia si nu mai am treaba. |
|
|