Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am vizionat chiar acum filmuletul,ce parere am nu prea mi-a diovedit nimic nou din ceea ce stiam ,nu am prea fost de acord cu multe din acest film si am simtit ca pe undeva cineva nu vrea ca oameni sa fie credinciosi ori prea dezvoltati sau destepti. Auzind faza cu camera intunecata mi-am adus aminte ca este scrisa de un evreu profet cu multi ani in urma.Interesant dar totul ne revine noua sa facem ceea ce simtim,eu una vreau sa raman cu emotiile mele pozitive si pe cat pot sa alung din mine ceea ce este rau ca nu prea vad sa-mi aduca foloase ,de moarte nu ma tem si nici de camere intunecoase. si daca exista cum se spune viata de dincolo vreau sa ajung si acolo de ce nu ! ingeras,merci ptr filmuletel pe care le postezi! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Am vazut si eu filmul, dar nu si primele trei parti. E bine, totusi, ca se face ceva, ca se mai aminteste spre ce ne indreptam. Numai ca le scapa esenta. Poate ca o fac intentionat sau poate ca nu-si dau seama. Ei aduna informatii din diverse surse, le pun intr-o ordine aleatoare si gata filmul/articolul. E adevarat ca iubirea rezolva totul, dar depinde cum e inteleasa - a se vedea Facerea, cap.22 si Isaia 48-18. Iar frica, eu o consider un pacat. De ce sa-mi fie frica daca credinta mea e puternica? Referitor la ce scria Shirel, asa e, am fost indepartati de adevarata cunoastere. Intr-adevar, cineva nu vrea ca oamenii sa evolueze, sa gandeasca. Cineva vrea ca oamenii doar sa munceasca si sa se distreze (nu ca as fi impotriva la asa ceva, dar nu mai exista masura) si astfel sunt mult mai usor manipulati. Doar atunci cand oamenii vor re-intelege ca filosofia, religia si stiinta formeaza un singur TOT, se vor re-indrepta spre adevarata cunoastere. Va recomand un site, www.sacred-texts.com unde inca se mai pot descarca, gratuit, carti. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| TeosOf wrote: Doar atunci cand oamenii vor re-intelege ca filosofia, religia si stiinta formeaza un singur TOT, se vor re-indrepta spre adevarata cunoastere. Va recomand un site, www.sacred-texts.com unde inca se mai pot descarca, gratuit, carti.
Ai dreptate asa este,sant ramuri ale aceluiasi copac si multumesc pentru recomandare 
shirel,aceeasi impresie o am si eu si vreau sa raman asa pozitiva .In film sant multe aspecte care nu se leaga,ca niste nuci aruncate in perete multe rastalmaciri...
marivicalege doar ce e pozitiv
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| site foarte bun!Teo,multumesc mult si cand mai ai ceva interesant posteaza,stii cat ma intereseaza! |