Profil: Ilinca003
Despre
Utilizator: Ilinca003
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Friday, January 5, 2018
Ultima vizita: Tuesday, February 2, 2021 9:22 PM
Numarul de postari: 433
[0.04% din toate postarile / 0.17 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 12
Postat: Friday, January 31, 2020 2:21 PM
Iulia13 wrote:

Nu pot sa îmi dau seama de la ce e.. Acum vin de la medicul de familie. Rosu în gat nu are, ea zice ca probabil un început de viroza sau diaree infec?ioasa. Azi înainte sa i dau iar antitermicul avea 38,4. Deci nu i-a mai crescut de ieri noapte sa ajunga pana la 39..la doctorul de familie avea 37,9 la fel ?i acasa. Sper sa numai creasca iarpale de la din?i ?i ea zice ca nu are cum sa fie caci nu are nici gingia inflamata. Persoanele din familie îmi zic ca sigur e de la din?i. Nu ?tiu ce sa mai cred. Sanatate multa ?i voua!

buna,eu zic sa asculti de medic...mie,dr pediatru mi a zis ca febra f rar se face la dinti,si daca face,nu face asa mare...

img
Postat: Friday, January 24, 2020 5:16 PM
Anitta76 wrote:

Eu mereu o compar cu alti bebelusi..stiu ca nu e ok ptr ca fiecare are ritmul lui dar asa e firea mea, mai panicata:( Credeti ca daca merg la oftalmolog are cum sa isi dea seama daca bebe vede? Adica exista vreun aparat? Eu nu am fost niciodata la un oftalmolog. Iti multumesc!

buna,eu am fost cu S.la un an la.control de rutina.Am tinut o in brate,si avea ca un pistol,sa zic asa,si facea ceva zgomot sa fie atenta,oricum nu se uite fix in chestia aia,dar a putut sa verifice ce era de verificat.E aparatura speciala de copilasi..

img
Postat: Friday, January 24, 2020 9:42 AM
Adina Mariana wrote:
Bine ca tu nu esti rautacioasa cu intrebari absurde ca de ce mai cerem sfaturi daca nu ne tinem de elethumright nu ai inteles absolut nimic din mesajul meu.

nici nu vreau sa inteleg.Lol Ca nu am ce...nu vreau sa scriu pe forum doar de dragul de a dezvolta polemici.

img
Postat: Friday, January 24, 2020 6:25 AM
Adina,esti cam rautacioasa in legatura cu alaptatul...Draga mea,nimeni nu te opreste din alaptat,doar ca mai vin fete cu idei,pe care,dupa cum vezi ,le argumenteaza,dar nimeni ,din ce am citit eu,nu a zis sa renunti la alaptat....sau.poate n am citit eu bine.

img
Postat: Monday, January 20, 2020 11:23 PM
Am folosit eu colargol si nu a usturat...intr adevar,trebuie folosit cu prudenta...eu am folosit si la S.si a fost ok,asta la recomandarea pediatrului.

img
Postat: Saturday, January 18, 2020 10:42 PM
Nela wrote:
Buna seara, mamici! Vreau sa folosesc în scop alimentar (ma gândeam la ni?te brio?e) ulei de cocos. Trebuie sa scrie pe eticheta "uz alimentar" sau este de ajuns sa scrie uz intern sau extern?

eu am luat de la.plafar,scria ulei de cocos bio,am folosit in preparate...nu mi mai aduc aminte daca era mentionat acest aspect,,uz intern/extern,,.

img
Postat: Saturday, January 18, 2020 3:16 PM
Buna,am citit pe sarite...observ diferite persoane care cer sfaturi,dar intr un final zic ca stiu ele cum vor proceda...intrebarea mea este,de ce mai ceri sfaturi?doar de dragul de a scrie?e doar o curiozitate.Crazy

img
Postat: Thursday, January 16, 2020 12:19 AM
Iulia13 wrote:
Hei mamici, daca saptamâna trecuta v-am stresat cu faptul ca Simo mi se treze?te noaptea, zilele acestea am descoperit motivul. Iese cu scaunul noaptea, de fapt pe zi iese foarte des cu scaunul. De 4-5 poate chiar ?i mai des.. Crede?i ca ar fi de vina laptele praf? Am folosit topfer 1, de la 6 luni am început cu topfer 2..

buna,eu am.patit asa cu S.,initial,am pus pe seama maselelor...dar,tot nu era ok...si am ajuns la pediatru,unde am aflat ca facuse i intoleranta tranzitorie la lactoza.Am tinut o pe lapte fara lactoza o sapt si apoi am.introdus usor-usor lapte normal.Si-a revenit.

img
Postat: Tuesday, January 7, 2020 11:36 PM
Mai fetelor,cum rezistati voi cu 19 gr in casa?pale am fost la soacra mea,cred ca avea cam pe acolo,turturi as face...intr adevar ,stiu ca e recomandat temp scazuta,dar chiar asa?!

img
Postat: Sunday, January 5, 2020 3:41 PM
Anitta76 wrote:
Buna mamici. Ca veni vorba de somn ma bag si euras A mea bebelina doarme cate 1-2 ore, maxim 2 ore jumate legat, eu o alaptez exclusiv la san acum, ii dadeam inainte si lapte praf insa am renuntat treptat la el, ce-i drept de la el dormea si 4 ore noaptea...
Eu vroiam sa va mai intreb ce temperatura aveti voi in camera bebelusului? computerlove

eu am 26-26,5...eu sunt o friguroasa...Sara doarme in body si pantaloni f subtiri,fara sosete,neacoperita.

img