Andreea06 wrote:
Nu stiu exact sa iti spun.. asa imi apare pe analiza, doua prolactine, una simpla si una "dupa peg". Nu stiu daca o sa iti dea ceva doctorul sa reglezi, poate inca o sa monitorizeze peste o luna sa vada cum e.. Mie nu imi daduse nimic, doar profecund pt reglarea ciclului - poate si prolactina era de vina aici.. dar n-am mai apucat sa repet.
da, vad maine ce imi spune, eu iau profecund de 2 luni
|
Andreea06 wrote:
Eu am avut 663 prolactina si 387 prolactina dupa PEG. Limitele maxime erau 496 si 381 pt fiecare, deci eram depasita mai mult la prolactina. Asta a fost in z2-3 la ultimul CM, si tot am ramas.. Acuma o sa trebuiasca sa repeti probabil si sa vezi regulile ce le-au zis fetele aici.. sa te trezesti cu 2h inainte de analize si sa nu mai stai intinsa in pat, sa nu fii stresata, sa nu faci sport recent atunci.. ca astea influenteaza rezultatul.
am respectat cam tot ce ai mentionat tu, stresata am fost putin, sunt mai mereu:) ce inseamna PEG?
|
DianaM wrote:Buna . In ce a ciclului ai facut analiza? Valorile de referinta de la laborator care sunt?
in a 3 a zi a cm
PROLACTINA = 691 µUI/mL [102 - 496]
|
Fetelor, i-a mai iesit cuiva prolactina marita? eu am 691 :(
|
Dragelor a fost vreuna dintre voi la medicul Bogdan Marinescu? Va pup
|
Andia wrote:
Ah, da da! Inseamna ca acum ori e bebe ori astepti sa vina menstra si imediat ce trece te duci la eco :) Ce bine ca nu te prinde ziua 5-7 de sarbatori :) Dar analizele hormonale le faci? Parca spuneai ca nu ai un numar nelimitat de eco in abonamentul tau de la clinica. Ma gandeam ca ar fi fost bine sa verifici si la alt medic dupa ce faci eco la ea.
da, asa o sa fac. sa vedem ce o sa fie. tu ce mai faci?
|
Andia wrote:
Ai mai mers la ea de atunci? Ati facut un plan de monitorizare, tratament, ceva...?
nu, m-a chemat in a 7 a zi a cm, sa vada daca se mai vede acel polip sau nu. iti povesteam eu ca ea a zis ca daca exista el a actionat ca un fel de sterilet
|
cred ca pe 30-31, da am fost la costoiu elena
|
Buna fetelor. astazi este a 28 a zi si teoretic ar trebui sa mi vina. nu simt nimic, insa am facut de dimineata un test de sarcina d la barza si a iesit negativ :( oare este prea devreme?
|
alexutza_88 wrote:?i eu tot la o doctorita de la Elias merg, are consulta?ii La regina maria. Mi-a dat nr ei de tel dinainte sa raman gravida, de cand am mers prima oara la ea. Când mai mergi, insista sa iti dea nr ei, e mai safe
Alina la ce medic mergi?
|