Nivel: Senior
Intrat: 2/14/2006 Postari: 6570 Locatia: end of the rainbow
| Catalogul Ikea 2008 (Romania) il gasiti si pe net, AICI. Cred ca asta e si ideea, sa consulti inainte catalogul lor, dupa care sa mergi in magazin "la sigur". Dar, ce sa facem, sunt si o gramada de "gura-casca", veniti doar la plimbare si la "joaca" acolo. |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 6/24/2007 Postari: 208 Locatia: Bucuresti
| oana_nicole, in catalog nu gasesti toate produsele, evident, la fata locului iti vin mai multe idei. O fi adevarat ca unii vin doar la distractie dar ce sa le faci, sa-i dai afara ? Orice magazin are interes sa-i intre cat mai multi oameni, chit ca vin doar in plimbare, poate-poate vad ceva interesant sau folositor si cumpara. Nu prea pleaca lumea cu mana goala de acolo. |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 3/13/2006 Postari: 2691 Locatia: Cararea Dragostei nr. 3
| Oana_Nicole, sa stii ca de multe ori produsul nu se potriveste perfect descrierii din catalog. Noua ni s-a intamplat de cateva ori la IKEA. Ma refer la luciul mobilei, la striatii si asa mai departe.
Plus ca in catalog nu sunt trecute chiar toate, toate modele. Cele nou sosite nu sunt adaugate imediat. Si ca sa fiu sincera prefer sa pun mana cum se zice decat sa-mi fac planul ca tiganul de acasa si dupa aceea sa nu se potriveasca.
Si cum zice Jasmine, chiar daca nu am gasit ce-am vrut tot am luat altceva in loc ca sa nu plec cu mana goala. |
|

| Jasmine wrote:oana_nicole, in catalog nu gasesti toate produsele, evident, la fata locului iti vin mai multe idei. O fi adevarat ca unii vin doar la distractie dar ce sa le faci, sa-i dai afara  ? Orice magazin are interes sa-i intre cat mai multi oameni, chit ca vin doar in plimbare, poate-poate vad ceva interesant sau folositor si cumpara. Nu prea pleaca lumea cu mana goala de acolo.
Jasmine, trebuie sa te contrazic putin... Inteleg ce vrei sa spui, insa este aplicabil genului de retail de tip mall sau hipermarket (Carrefour, Cora, etc.). Conceptul IKEA este exact cel despre care vorbeam mai sus, iar in catalogul lor sunt cuprinse toate produsele de baza din sezonul respectiv. Poate ca nu sunt incluse toate articolele/efectele auxiliare, asta da. Sa fim seriosi, la noi nu mergi la Ikea in plimbare si te trezesti ca iti cumperi un mobilier nou pentru dormitor sau pentru bucatarie. Poate o lenjerie de pat, o veioza sau cel mult o masuta de cafea... De asta spun eu ca, daca doresti achizitionarea unui mobilier, pleci de acasa cu temele facute. Este un magazin care se adreseaza cu precadere clasei de mijloc, iar la noi posibilitatile economice nu permit deocamdata celor din aceasta clasa sa isi remobileze/redecoreze casa o data la 3-4 ani (sau chiar mai repede), asa cum se intampla in alte tari.
Roxanel wrote:Oana_Nicole, sa stii ca de multe ori produsul nu se potriveste perfect descrierii din catalog. Noua ni s-a intamplat de cateva ori la IKEA. Ma refer la luciul mobilei, la striatii si asa mai departe.
Aici sunt perfect de acord cu tine. Sigur ca e posibil ca, in realitate, produsul respectiv sa nu corespunda cu acela din catalog. Si normal ca o sa te uiti la celelate canapele, presupunand ca asta intentionezi sa cumperi. Sa vezi cum sunt facute, daca iti plac, daca se potrivesc, etc. Repet, ce vroiam sa subliniez este ca vii sa cumperi o canapea, chiar daca te razgandesti la fata locului... Dar nu vii sa iei canapea si te trezesti ca iti cumperi mobila de dormitor. In fine, teoretic e foarte posibil, eu una as fi in stare de asa ceva, fiindca sunt foarte "rapida" si impulsiva in luarea deciziilor. Dar, totusi, nu in Romania. Sper ca m-am facut, cat de cat, inteleasa.
|
|

Intrat: 2/22/2006 Postari: 4839
| Mamici, nu va faceti probleme cu calaritul paturilor si cataratul pe mobile.IKEA este un magazin "show room " adica "pe incercate" , produsele expuse in show room " se cheama "floor model " si nu se mai pun in vanzare, asa-s ele destinate sa faca pe plac copiilor sau patintilor curajosi sa le incerce.Nu cred ca vanzatoarele va interzice sa incercati produsul pt ca Ikea ca firma nu interzice asta,ba te si invita la un pui de somn sub frunza de copac Cat despre gura casca , sa fiu eu sanatoasa de cate ori intru in magazine de gura casca si ies cu plasele pline.Producatorii stiu asta asa ca incurajeaza cascatul gurii. Spor la cumparaturi |
|

Intrat: 2/14/2006 Postari: 3898 Locatia: Bacau
| Roxanel wrote: Plus ca in catalog nu sunt trecute chiar toate, toate modele. Cele nou sosite nu sunt adaugate imediat. Si ca sa fiu sincera prefer sa pun mana cum se zice decat sa-mi fac planul ca tiganul de acasa si dupa aceea sa nu se potriveasca.
Deci catalogul nu contine toate produsele lor.. vroiam si eu masutze si scaunele pt camera Alexandrei dar nu le au in catalogul online Si cu aglomeratia din Bucuresti nu-ti prea arde de plimbare. Ikea mai are magazine si in alte orase inafara de Bucuresti?
|
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/26/2006 Postari: 16505 Locatia: pe o margine de lume...
| Din cate stiu eu, este primul magazin deschis in Ro, cel din Bucuresti...poate ma insel! |
|

| Miri, nu te inseli. Magazinul din Bucuresti este (deocamdata) singurul magazin Ikea din Romania. |
|

Intrat: 2/17/2006 Postari: 4933 Locatia: in jurul Aradului...
| MOMENTAN.... |
|

| fdianamaria wrote:MOMENTAN....
Stii tu ceva si nu ne spui? |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
|
Buna fetelor , am ajuns aici cautand pareri despre ikea. Intradevar preturile sunt de nota 10, poate 11 . Dar calitatea din pacate este invers proportionala.
Totusi acum refac camera copilului si ma intereseaza niste manere pentru copii. Aveti idee daca la ikea gasesc butoni si manere pentru mobilier de copii? Cat de calitative sunt ?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
| Eu am luat cateva obicete de mobilier si de decorat si am fost multumita . Acum depinde mult si de gusturi. Bafta la gasit ce cauti. Eu una nu refuz nicioadata o iesire la Ikea , asa ca da o fuga si vezi ce gasesti . |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| IKEA este cat de cat aproape de mine,asa ca fetelor daca planuiti o vizita la IKEA,sper sa treceti si pe la mine |
|

Intrat: 5/17/2009 Postari: 4991 Locatia: bh
| Fetelor a cumparat cineva online de la Ikea?
|
|

Intrat: 5/17/2009 Postari: 4991 Locatia: bh
| Am nevoie de un pat pt copii, si am vazut destul ieftin la ei ...nu prea comanda nimeni mobila pe internet, stiu, dar cum sa merg eu la Bucuresti doar sa-l vad Despre acesta este vorba. miriam attached the following image(s):
|
|
|