ii pot da.......
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dyana
Scris: Monday, February 8, 2010 6:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
buna la toate mamicile.pot sa ii dau fetitei supica de pui.sau supica de legume strecurata,pe langa lapte?apropo fetita mai are un pic si face 3 luni.(e alaptata artificial).si sa imi spuna cineva ce pot sa ii mai dau ,in afara de lapte(daca se poate introduce si altceva in afara de lapte).mshearts
koko2008
Scris: Monday, February 8, 2010 6:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Eu zic ca e prea mica. pupici Deocamdata ramai pe lapte si ceiutz. Cel mai bine e sa i ceri parerea medicului pediatru. E cel mai in masura sa ti zica ce sa i dai.Stie evolutia fetitei .Sanatate la puiutz. computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, February 8, 2010 6:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Dyana, ti s-a mai explicat ca pana la 4 luni nu-i poti da nimic pe langa lapte. La 4 luni poti incepe cu cereale, mar si morcov, dar treptat, nu toate odata!
La ce interval papa fetita ta si ce cantitate de lapte? Am inteles ca ii dai Milumil...

P.S. Nu era nevoie sa mai deschizi un subiect. Puteam continua aici, la subiectul deschis tot de tine!
mama Alessiei
Scris: Monday, February 8, 2010 6:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
dyana wrote:
buna la toate mamicile.pot sa ii dau fetitei supica de pui.sau supica de legume strecurata,pe langa lapte?apropo fetita mai are un pic si face 3 luni.(e alaptata artificial).si sa imi spuna cineva ce pot sa ii mai dau ,in afara de lapte(daca se poate introduce si altceva in afara de lapte).mshearts

Dyana draga, supa la nici 3 luni? si carne? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Diversificarea se incepe dupa 4 luni, mar si para rasa...
Vorbeste cu pediatrul si intra si pe aici, cind incepe diversificarea:
http://forum.7p.ro/Alimentatia-sugarului-de-la-5-la-6-luni.aspx?g=posts&t=1081

delfinasa
Scris: Monday, February 8, 2010 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Noi am inceput diversificarea dupa alaptare exclusiva timp de 5 luni si doctorii ne-au recomandat ca in prima luna sa predomine cerealele pentru bebelusi, dizolvate in lapte, ingrosate treptat pana la consistenta de pasta moale...dupa aceea am inceput cu piureuri de legume si fructe.
dyana
Scris: Monday, February 8, 2010 6:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
nu am zis nimic de carne,stiu ca e prea devreme,dar ma refeream doar la supite.oricum voi consulta medicul pediatru.da ii dau milumil.sorry1
Andi&Mariuca
Scris: Monday, February 8, 2010 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
dyana wrote:

tu insati ai spus de supa de pui. se subintelege din postarea ta ca ai dori sa ii dai carne copilei.

diversificarea nu este recomandat sa se inceapa pana la 5 luni. poti cobori sub 5 luni daca tii neaparat insa eu nu te sfatuiesc. la primul copil am diversificat de la 3 luni si nu cred ca a fost foarte intelept. acum intentionez sa fac lucrurile cu mai mult "cap" si sa ascult si de sfaturile pediatrei care mi-a recomandat sa incepem pe la 4 luni si jumatate, chiar 5.

daca tot doresti sa diversifici, incepe cu suculet de fructe in nici un caz cu carne!
mariutza_mea
Scris: Monday, February 8, 2010 11:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
Andi&Mariuca wrote:

tu insati ai spus de supa de pui. se subintelege din postarea ta ca ai dori sa ii dai carne copilei.

diversificarea nu este recomandat sa se inceapa pana la 5 luni. poti cobori sub 5 luni daca tii neaparat insa eu nu te sfatuiesc. la primul copil am diversificat de la 3 luni si nu cred ca a fost foarte intelept. acum intentionez sa fac lucrurile cu mai mult "cap" si sa ascult si de sfaturile pediatrei care mi-a recomandat sa incepem pe la 4 luni si jumatate, chiar 5.

daca tot doresti sa diversifici, incepe cu suculet de fructe in nici un caz cu carne!

thumright bravo
KRYS85
Scris: Tuesday, February 9, 2010 7:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Si eu am inceput la 3 luni cu suculet de fructe,si cate un iaurt micut cam la 3 zile,de la 4 aluni am inceput cu mar ras cu biscuite ,iar pe la 4 luni jumate -5 am inceput sa-i dau supica cu carnita de pui paserata,faci cum crezi eu una nu am avut probleme cu nici un copil!!!!pupici pupici computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, February 9, 2010 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
KRYS85 wrote:
Si eu am inceput la 3 luni cu suculet de fructe,si cate un iaurt micut cam la 3 zile,de la 4 aluni am inceput cu mar ras cu biscuite ,iar pe la 4 luni jumate -5 am inceput sa-i dau supica cu carnita de pui paserata,faci cum crezi eu una nu am avut probleme cu nici un copil!!!!pupici pupici computerlove

Iaurtul se recomanda pe la 8 luni!
KRYS85
Scris: Tuesday, February 9, 2010 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Cute nu stiu ce sa zic,dar eu le-am dat de la 3 luni cate unu mic la 3 zile si nu am avut probleme cu niciunul,si stia si medicul dar nu mi-a zis nimic ca sa nu-i mai dau!!!pupici
Ania
Scris: Tuesday, February 9, 2010 1:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
pe baza recomandarilor pediatrului am inceput pe la 3 luni jumate (pt ca el era deja un gras avea aproape 7 kg ) si nu se mai satura cu lapte am inceput cu suculet - morcov si apoi portocala ( dar nu ii mai dau portocala pt ca face pete pe corp si il doare burtica de la ea), si suc de mar, apoi mar cu biscuit undeva pe la 4 luni jumate + supica ( doar zeama ! ) pe la 5 luni poti incepe cu banana cu biscuit ( dar in functie de ce spune pediatrul , la unii copii banana se da mai tarziu) si supa crema , apoi la 5 luni jumate poti introduce carne in supica dar o scoti , abia la 6 luni ii dai carnita . tot pe la 5 luni jumate poti introduce in marul cu biscuit branzica facuta in casa , iar pe la 6 luni - 6 jumate poti sa ii dai pateu de pui facut in casa, out fiert . iartul stiu si eu ca se da mai tarziu .
vezi ca in magazine poti gasi incepand cu 4 luni+ cereale si borcanase cu fructe (desi eu recomand fructe proaspete , eu i`am cuparat de curiozitate si era mort dupa borcanasele cu para :)) ) .
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, February 9, 2010 2:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
fetelor sunt o groaza de subiecte deschise despre diversificare, gasiti detalii mai multe acolo si cel mai bine continuati discutia pe subiectele deja deschise.
kali
Scris: Tuesday, February 9, 2010 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Lilly of the valley wrote:
fetelor sunt o groaza de subiecte deschise despre diversificare, gasiti detalii mai multe acolo si cel mai bine continuati discutia pe subiectele deja deschise.

Corect! Plus ca cine este interesat, gaseste pe forum o multime de informatii utile doar printr-un simplu search. Mi se pare ca ne racim gura degeaba in unele cazuri, pe bune!closedtopic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.