Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| aurishta wrote:L-am intrebat pe sotul meu despre asta (el lucreaza in domeniu) si iata ce mi-a spus: 1: Trebuie curatate locurile afectate cu solutie antimucegai. 2: Trebuie placat peretele si zonele afectate cu polistiren extrudat de 3cm grosime. 3: Peste polistiren se pune o plasa de fibra de sticla pentru exterior, se lipeste cu CM11, apoi se trage un glet de finisare. 4: In final se zugraveste peretele cu vopsea lavabila antimucegai. SPer sa iti fie de folos aceste informatii. La fiica mea in camera ne-am confruntat cu aceeasi problema si am rezolvat asa cum ti-am scris mai sus....sunt deja cativa ani de atunci si inca nu a reaparut mucegaiul.
Multumesc Of, iar santier, dar termin si cu mucegaiul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| Eu am spalat peretele cu Domestos 24 H dizolvat in apa, am sters peretele si l-am uscat cu fohnul :))Apoi am dat cu solutie antimucegai, am lasat o zi sa se usuce si a doua zi am dat un strat de lavabila antimucegai. A trecut un an de atunci si mucegaiul nu a reaparut. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/14/2015 Mesaje: 3
| Trebuie aplicat pe pereti un strat de tencuiala antiigrasie, cam 1 cm sau chiar ce mai mult. Pentru peretii aflati la subsol este necesar sa se aplice chiar o membrana hidroizolanta pentru separarea completa a peretelui. Se aplica apoi o vopsea antimucegai care sa lase peretele sa respire. Stiam de la sora mea de o vopsea de care e multumita, dar acum imi scapa denumirea, e ceva cu Porus X, daca aflu mai multe revin cu info |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Eu am luat un dezumidificator. Asa o treba buna face....acum suntem la 41-50% maxim umiditate si nu am mai vazut igrasia. |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Da si aici e mult mai cald decat obisnuia sa fie. M-am distrat azi ca in curtea gradinitei am vazut crescuta o ciupercuta....de ianuarie! |