Igrasie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marmita
Scris: Monday, December 6, 2010 9:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Bulinutza ce ti-a aratat Raly e foarte bun, eu am folosit si in camera Andrei si in sufragerie si nu mi-a decolorat varul, insa mirosul e destul de puternic, trebuie foarte bine spalat dupa si aerisit.
oanamaria
Scris: Wednesday, January 12, 2011 2:33 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mie mi-au aparut intr-un dormitor in colt pete de mucegai si am dat cu spray SAVO si zici ca nici nu a fost vreo pata acolo.Scrie si pe el ca albeste locul unde dai ,dar noi avem var alb pe pereti.Acum sunt curioasa daca o sa reapara.
ingerash
Scris: Thursday, January 13, 2011 1:02 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
oanamaria wrote:
Mie mi-au aparut intr-un dormitor in colt pete de mucegai si am dat cu spray SAVO si zici ca nici nu a fost vreo pata acolo.Scrie si pe el ca albeste locul unde dai ,dar noi avem var alb pe pereti.Acum sunt curioasa daca o sa reapara.

Interesant spray-ullove
bereea
Scris: Thursday, January 13, 2011 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Tocmai am spalat cu clor un colt de camera.Anul acesta am facut putin mucegai, iar in primavara cica fac lucrari pentru a izola blocul si de a scapa de aceasta pacoste.
oanamaria
Scris: Thursday, January 13, 2011 9:59 AM
Nivel

Am preferat sa iau sprey ca sa nu spal ,cu asta dai si gata nu pui mana.sic
Si pe langa clor are si alte componente si asta cred ca-l face mai eficient decat clorul.
delfinasa
Scris: Friday, January 14, 2011 2:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Uite ca au si casele "de carton" americane un avantaj exact la capitolul asta. Sunt mult mai bine izolate decat cele din caramida/bca...eu n-am auzit pe cineva sa aiba igrasie pe aici. Bine ca n-am pacoste de-asta pe cap. Tin minte ca mama saraca se chinuia in fiecare iarna sa spele peretii exteriori ai apartamentului si cu nici un tratament nu s-a rezolvat. Numai dupa ce-au izolat acoperisul blocului n-a mai avut nimeni de furca cu problema asta.
isabella
Scris: Friday, January 14, 2011 10:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
Eu mucegaiul l-am indepartat cu otet .Clorul este toxic si din aceasta cauza il evit . Am pulverizat otet apoi am sters cu servetele din acelea role , mai groase .
marinmagda18
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:30 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu ma inscriu in clubul celor cu mucegai in casa.
De cand am izolat casa cu scartaietoare a mai disparut dar nu de tot.
Am si termopane puse(cica nu mai intra frig de afara)dar cu termopanul casa nu mai respira.
An de an cam o data pe saptamana spalam cu clor concentrat peretii si tot aparea.
Anul asta am vrut Savo dar nu am gasit in magazinele noastre si am luat ceresit.
Nu a mai aparut asa rau dar se cojeste vopseaua lavabila acolo unde am dat cu el de zici ca ninge cu fulgi albastrii la mine in casa.banghead

Chestia cu otetul nu o stiam si chiar o s-o incerc.Multumesc de idee.

Am spalat si cu domestos si cu cif dar degeaba tot a aparut.
Si aerisesc zilnic.

In fiecare saptamana il sterg si tot apare.
Mi-e de pitici ca nu vreau sa capete astm din cauza lui.
oanamaria
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:42 AM
Nivel

Magda incerca si SAVO eu de cand am spus ca am dat nu a mai aparut nici un punct de mucegai.Eu l-am luat de la AUCHAN -HIPERMARKET si am dat 20de lei pe recipient.E neplacut sa tot speli cu clor sau otet.
marinmagda18
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu avem in Prahova Auchan.Sunt 7 in toata tara dar in Prahova nici unul.
Nu am de unde sa-l iau.Am cautat dar nu am gasit la supermarketurile noastre. Dar cu prima ocazie cand dau peste el il cumpar.
Nici mie nu imi convine sa tot spal cu clor,dar asa am rezolvat pana acum problema,provizoriu insa.banghead
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, February 2, 2011 6:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
exista pe piata si spray-ul bison. se gaseste in dedeman, praktiker, in mai toate hipermarketurile, dar odata peretii infestati orice am face "boala" tot va reaparea. este indicata curatarea peretelui pana la caramida/placa si retencuirea, iar tratamentul acesta este indicat in sezonul cald cu aerisirea permanenta a incaperii (expunerea la curenti de aer).
dari
Scris: Wednesday, February 2, 2011 7:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Eu nu am probleme cu mucegaiul dar am auzit ca si SANO are o solutie pentru indepartarea mucegaiului si este buna.
vladion
Scris: Monday, December 30, 2013 10:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/30/2013
Buna ziua,pentru eliminarea umiditati,igrasiei,mucegaiului exista solutii:
LA CASE-
Lichidarea umiditatea din pereti pentru cladiri cu zidarii din caramizi,mixte sau din caramizi crude(vaioage).
Sistemul consta in placi inoxidabile introduse orizontal la baza peretelui in rosturile zidariei strapungand peretele formand o bariera impotriva umezeli.
Aceste placi sunt introduse cu ajutorul unei masini speciale si nu se poate produce o eventuala deplasare,tasare a zidului deoarece fluxul fortelor zidariei nu se intrerupe niciodata.
Sa ales placile inoxidabile datorita rezistentei la coroziune,la sarurile minerale si a altor elementi chimici din zidarie.
Drept urmare,aceasta bariera orizontala combate umiditatea prin stoparea definitiva,astfel partea de zidarie care se afla deasupra izolatiei se va usca rapid si nu va mai avea probleme de umiditate.
Termen de executie redus.
Garantie nelimitata.
Pretul in functie de grosimea peretilor.
Sc. cu sediu in Oradea dar executam lucrari in toata tara.
tel.0745 928 435 sau 0742 973 406
http://www.youtube.com/watch?v=7wJ8YZ2EZGs

LA BLOCURI-
Avand in vedere ca blocurile sunt construite din prefabricate(chesoane)solutia este izolarea lor exterioara cu polistiren.
Atentie daca va izolati doar ap.dumneavoastra la partea de catre vecini,trebuie sa mergeti cu izolatia un metru deoarece peretele poate forma condens.
mhldvrc
Scris: Friday, April 11, 2014 3:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Am o problema, mare de tot, toamna trecuta blocul meu a intrat in reabilitare termica, s-au pus termopanele si s-a izolat doar o fatada, apoi au intrerupt lucrarile c-a venit iarna. Camera lui Mihai a scapat, acolo se facuse izolarea termica, dar in sufragerie mi-a mucegait tot peretele Cray , am incercat toate solutiile antimucegai, tot apare NuStiu
Pana anul asta n-am avut astfel de probleme niciodata, au inceput de cand s-au pus termopanele alcool

Ce-i de facut, v-ati confruntat cu asa ceva ?

De vre-o doua saptamani au izolat si cealalta fatada a blocului, unde am sufrageria si dormitorul Tatianei, parca nu mai este asa umed, s-a mai uscat, dar nici asa de frig afara nu mai este, insa mucegaiul persista - pete negre. Nu se vede, ca am perdeaua si draperia, nu asta e problema, Mihai are astm bronsic alergic, acum in remisie si nu vreau sa faca iarasi crize, s-a chinuit saracu' destul cat a fost mic uff

As vrea sa scap definitiv de mucegai, nu doar sa le acopar cu ceva pale
aurishta
Scris: Friday, April 11, 2014 10:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
L-am intrebat pe sotul meu despre asta (el lucreaza in domeniu) si iata ce mi-a spus:
1: Trebuie curatate locurile afectate cu solutie antimucegai.
2: Trebuie placat peretele si zonele afectate cu polistiren extrudat de 3cm grosime.
3: Peste polistiren se pune o plasa de fibra de sticla pentru exterior, se lipeste cu CM11, apoi se trage un glet de finisare.
4: In final se zugraveste peretele cu vopsea lavabila antimucegai.
SPer sa iti fie de folos aceste informatii. La fiica mea in camera ne-am confruntat cu aceeasi problema si am rezolvat asa cum ti-am scris mai sus....sunt deja cativa ani de atunci si inca nu a reaparut mucegaiul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.