Igrasie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mhldvrc
Scris: Friday, April 11, 2014 11:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
aurishta wrote:
L-am intrebat pe sotul meu despre asta (el lucreaza in domeniu) si iata ce mi-a spus:
1: Trebuie curatate locurile afectate cu solutie antimucegai.
2: Trebuie placat peretele si zonele afectate cu polistiren extrudat de 3cm grosime.
3: Peste polistiren se pune o plasa de fibra de sticla pentru exterior, se lipeste cu CM11, apoi se trage un glet de finisare.
4: In final se zugraveste peretele cu vopsea lavabila antimucegai.
SPer sa iti fie de folos aceste informatii. La fiica mea in camera ne-am confruntat cu aceeasi problema si am rezolvat asa cum ti-am scris mai sus....sunt deja cativa ani de atunci si inca nu a reaparut mucegaiul.

Multumesc computerlove
Of, iar santier, dar termin si cu mucegaiulBig Surprise
aurishta
Scris: Friday, April 11, 2014 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
computerlove computerlove
cred44
Scris: Thursday, October 30, 2014 8:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/30/2014
Igrasia apare de cele mai multe ori din comoditate, nerespectandu-se unele reguli foarte simple cum ar fi aerisirea locuintei.
mamadematei
Scris: Monday, November 24, 2014 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/3/2012
Eu am spalat peretele cu Domestos 24 H dizolvat in apa, am sters peretele si l-am uscat cu fohnul :))Apoi am dat cu solutie antimucegai, am lasat o zi sa se usuce si a doua zi am dat un strat de lavabila antimucegai. A trecut un an de atunci si mucegaiul nu a reaparut.
sasu36
Scris: Tuesday, July 7, 2015 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
se mai foloseste si apa de sticla amestecata cu mortarul
danadaniela
Scris: Tuesday, December 8, 2015 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2015
Trebuie aplicat pe pereti un strat de tencuiala antiigrasie, cam 1 cm sau chiar ce mai mult. Pentru peretii aflati la subsol este necesar sa se aplice chiar o membrana hidroizolanta pentru separarea completa a peretelui. Se aplica apoi o vopsea antimucegai care sa lase peretele sa respire. Stiam de la sora mea de o vopsea de care e multumita, dar acum imi scapa denumirea, e ceva cu Porus X, daca aflu mai multe revin cu info
bereea
Scris: Monday, January 11, 2016 9:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Din cauza caldurii si a umiditatii excesive din aceasta perioada a inceput sa apara mucegai in dormitoare.Las geamurile dschise cateva ore in fiecare zi si totusi n-am scapat.alcool
sousourel
Scris: Monday, January 11, 2016 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Eu am luat un dezumidificator. Asa o treba buna face....acum suntem la 41-50% maxim umiditate si nu am mai vazut igrasia.
bereea
Scris: Monday, January 11, 2016 9:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu n-am avut probleme in ultimii ani, dara cum este exagerat de cald, iar umiditatea excesiva
sousourel
Scris: Monday, January 11, 2016 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Da si aici e mult mai cald decat obisnuia sa fie. M-am distrat azi ca in curtea gradinitei am vazut crescuta o ciupercuta....de ianuarie!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.