Igiena intima la baietei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Sunday, May 1, 2011 11:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Lui Ioan ii face tati baie si il spala ocazional la surubel cu apa si sapun, uneori ii pune si crema daca este iritat. Pe Matei inca nu l-am "deranjat", desi o doctora din Romania a insistat ca trebuie sa il curatam zilnic. Medicii din Anglia nu recomanda, asa ca nu mi-am batut capul prea mult. Si pana acum nu am avut probleme.
raly
Scris: Monday, May 2, 2011 8:58 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi ne spalam in fiecare seara la fatza locului insa inauntru doar de 2 ori pe sapt cand facem baie.Este foarte important sa tragi pielicica si sa speli si inauntru pentru ca se pot aduna scamute,sau chiar lichid dinacela alb,care daca se aduna poate provoca infectii.Cat despre fimoza,cea care te ingrijoreaza pe tine Miha,cred ca este si un topic despre asa ceva ,sunnt sigura ca am postat acolo.Normal decalotarea se face la nastere,insa unele asistentente/moase nu o mai fac cumsecade si de aceea te pomeni dupa o vreme ca nu poti sa-i tragi pielicica sa o speli,are o incomoditate in a urina si poate si fi o sursa de infectie.De aceea se recomanda decalotarea de la varste fragede fiindca sunt mici si nu stiu ce se intampla.Caut topicul si revin!hearts

Edit:Aici e topicul http://forum.7p.ro/Decalotarea---Pro-sau-contra.aspx?g=posts&t=897&p=4
zaza_
Scris: Tuesday, May 3, 2011 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Pana la un an Matei a facut baie in fiecare seara. L-am spalat de fiecare data la cuculetz, am tras cate un pic de pielicica si la o luna s-a desfacut aproape de tot. Pana la doi ani s-a tot desfacut. Acum se decaloteaza absolut normal. Nu am fortat niciodata. S-a intamplat sa se formeze niste bilute albe pe sub piele cand era mai mic. Se numeste smegma si nu provoaca infectii, dimpotriva. Si chiar ajuta la desfacerea pielitei.

Despre fimoza:
http://www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html

misha
Scris: Tuesday, October 25, 2011 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Eu il spal normal, cu apa si gel de dus. Mi-e teama sa incerc decalotarea, asa ca nu fac nimic. Delfinasa, voi cum procedati pana la urma?
delfinasa
Scris: Thursday, October 27, 2011 4:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
La fel. Nu traumatizez putza ras.
AdrianaC
Scris: Monday, April 30, 2012 3:09 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
bulibuli
Scris: Wednesday, August 22, 2012 5:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu nu sunt de acord cu decalotarea. Dupa varsta de 2 ani se decaloteaza usor, de la natura.. cel mai bine sa incepi atunci putin cate putin fara sa fortezi nimic. Cat e mic trag putin in jos cat sa spal bine cuculetul, fara a-l decalota. Pana acum nu am avut probleme, speram ca nici de-acum.. va anunt mai incolo cum decurg lucrurile..

Tocmai de la decalotarea fortata, la varste f mici (chipurile pt o igiena mai buna) ajung sa aiba tot felul de probleme, ca e traumatizat cuculetul. In spital mai exista medici si asistente care insista pe treaba asta, mi-e groaza sa nu ajung vreodata, Doamne fereste.. si sa se bage in seama vreuna/unul sa-l decaloteze fara sa ma intrebe (cum am mai auzit ca au patit alte mame).. ca fac scandal monstru!!
bulibuli
Scris: Friday, August 24, 2012 11:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Articolul de mai sus, postat de Adriana explica destul de bine despre decalotare.. thumleft
koko2008
Scris: Monday, September 3, 2012 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Nici noi nu traumatizam cucul ras mama insista dar soacra nu...si are un baiat crescut bine (fara probleme)ras
shirel
Scris: Monday, September 3, 2012 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Vin si eu cu intrebarea de baza sic alcool fiindca nu am auzit termenul niciodata "ce inseamna decalotarea asta?'Suna asa de sadic cuvantul cu toate ca este prima oara cand il citesc.(ma iertati cred ca ras alcool stiti ca eu nu le prea stiu pe toata in limba romana mai ales cuvintele astea mai noi si profesonale)
Maria & Mario
Scris: Tuesday, September 4, 2012 11:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi nu traumatizam cucul :))si nici nu am auzit vreo asistenta sa imi sugereze ( macar ) asa ceva ! alcool
aurishta
Scris: Wednesday, September 5, 2012 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
shirel wrote:
Vin si eu cu intrebarea de baza sic alcool fiindca nu am auzit termenul niciodata "ce inseamna decalotarea asta?'Suna asa de sadic cuvantul cu toate ca este prima oara cand il citesc.(ma iertati cred ca ras alcool stiti ca eu nu le prea stiu pe toata in limba romana mai ales cuvintele astea mai noi si profesonale)
hohot hohot Asta inseamna sa tragi pielea de pe putzulica inspre baza cu ocazia baitei(de obicei)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.