|
|
Wednesday, February 27, 2013 |
Wednesday, February 27, 2013 2:55 PM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Anelise wrote:Si noi ne-am confruntat cu o alergie puternica saptamana trecuta, din pacate nu stim cauza. Eu am fugit la medic ca am crezut iar ca o fi varsat de vant. Avea bubite multe pe spate, picioare si cateva pe burtica; se scarpina foarte tare si imi spunea intr-una ca o doare bubitza, plus ca aveau si un soi de lichid.  Doctorita m-a asigurat ca seamana cu varsatul de vant, dar totusi nu e. Asa ca am tinut-o o saptamana in casa, mi s-a prescris Claritine, plus mixtura mentolata. Vad ca am scapat. S-au uscat si deja se trec. 
anelise,am un baietel de 3 ani jumatate,ne-am mutat intr-o garsoniera in noiembrie si nu am avut nici o problema cu muscaturi de tantari sau alte alergii,de o saptamana jumatate andreiutul meu este plin de bube mari unele cu lichid in ele,in special la incheieturi,nu pot sa spun ca este o alergi caci ieri am descoperit si cauza muscaturilor,au aparut plosnite in camera, nu stiu de unde ,nu stiu cum,mai am o fetita de aproape 2 anisori,ea nu este muscata nu are nici o buba sau bubita pe ea,dar in schimb baietelul e plin de bube,zi i-am dat prima data cu mixtina mentolata ca sa nu se mai scarpine , am omorat o plosnita in timpul zilei ,urca pe perete,probabil in ascunzatoare,era plina de sange ,si una am omorat azi noapte in timp ce isi cauta victimain pat,adica copilul meu .sincer nu stiu ce sa ma fac, eu toata ziua simt ca am o mie de goange deastea pe mine,ma mananca pielea numai sa ma gandesc la ele.astazi cand am inceput sal dau cu mixtina mentolata am vazut pe el o pata mare pe aproape tot abdomenul,si apare ca niste bubite mici de tot pe el,nu stiu ce sa ma fac.nu am avut probleme cu alergiile ...help
|
|