Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| sunteti de acord ca lucrurile ieftine sunt nu numai proaste dar si...scumpe?Adica se strica repede si tre sa cumperi iar. Am luat un mouse cu 5$ in conditiile in care un mouse ar trebui sa fie peste 20$ ala simplu si vreo 40 cel optic.Nu va spun ce nervio imi face.,..ca sa aqjung la un punct tre sa fac zece miscari de ma doare mana Aveti experiente neplacute cu lucrurile ieftine ? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu intotdeauna. Depinde. Aici sunt magazine unde gasesti si lucruri de calitate ( ex: hainutze bebe ) , bumbac, frumoase si acceptabile la pret, chiar ieftine comparativ cu hainele de firma bebe. Sau e " pound land " unde totul e 1 £ si gasesti produse confiscate din diferite motive ( neetichetate corespunzator , loturi pierdute si gasite dupa sfarsitul sezonului ) cu care chiar iti rezolvi treaba ! Ex: chestii de menaj casa.
Pentru mouse trebuie investitie ! Nu te poti risca la pretz / oferta / calitate , pentru ca e riscant. Sorry ca trebuie sa treci printr-o experientza de genul asta ! Nu te enerva ca nu se merita ! Incearca sa schimbi bateriile sau sa il mai tii la incarcat ! ( daca e cu incarcator ). |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Nu intotdeauna este valabila aceasta afirmatie,gasesti de exemplu incaltaminte mai ieftina care isi merita bani , o cumperi uneori la mai mult de jumatate de pret decit ai da pe unele de firma dar te si tin. De exemplu iti cumperi un anumit model de pantofi din piele care intradevar te pot tine ani buni ( desi nu este garantat) dar anul urmator se schimba moda si nu se mai poarta si vrei sa-ti cumperi alt model , ei oare nu-i mai bine sa cumperi unele mai ieftine chiar daca tin un sezon investitia este mai mica si pierderea la fel. Bine asta nu inseamna ca varianta asta este valabila la toate lucrurile. La electonice/electocasnice este recomandat sa se verifice foarte bine calitatea produselor pentru ca sunt multe ieftinituri si reduceri ca sa atraga clienti insa calitatea lor lasa foarte mult de dorit.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu chiar mereu e valabila afirmatia e ieftin e si prost! La chestiile mari, importante, sa zicem calculator, tv, cine mai stie ce, prefer sa dau banul gramada si sa fie excelent. Altele, pot sa le iau si mai ieftine, nu ma deranjeaza. Daca isi scot banii, e ok. Cum zicea si Dya, daca iau o pereche de pantofi ieftini, daca m-au tinut un sezon, e ok, si-au scos banii, nu ma deranjeaza sa iau pentru toamna altii.... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sunt lucruri de la care nu poti face rabat la calitate, dar sunt si altele ieftine, care isi fac treaba ca si unele de "firma"... |
|
| Deci, sa va tin la curent Mousul meu cel drag m-a tinut exact o luna.daca la inceput miscam de 10 ori sa ajung in punctul dorit acum tre sa misc de 20 si apoi ramane incremenit Asa ca mergem la cumparat de mouse si luam wireless ca na, suntem patiti si sa luam ceva bun.Mai ales ne bucuram ca mai scapam de niscavai fire pe dupa computer.Cand colo ,in loc sa scap de fire m-am procopsit nu cu unul ci cu doua N-am stiut ca wireless-ul are baza cu fir spre priza si cu fir spre computer merge bine, f. rapid si precizie maxima dar...wireless-ul meu are doua fire |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:...wireless-ul meu are doua fire
De ce doua fire?Al meu are numai unul singur si..de fapt, nu mouse-ul are fir, ci kestiuta aia care incarca bateriile si care mentine mouse-ul si tastatura in "contact" cu sursa.Poate al tau emai smeker !Oricum, sa-l invartesti cu placere !
Am votat "in majoritatea cazurilor".Absolut de fiecare data cand am luat un lucru mai ieftin pt.Matei, am luat tzeapa:patut pliant atipic (desi la 2.5-3 mil totusi nu a fost kiar ieftin acum 2 ani), cantar balanta Sibiu, e doar balanta de bucatarie, ca cu precizie numai copii nu cantareste, carut sport cu roti cracanate (ma rog, dupa 8 luni de frecus) skimbat cu unul si mai scump dar si mai prost, dar...oricum, mai ieftin decat unul de firma.
In skimb, de cate ori am investit in ceva de firma si mai scumput, a meritat:patut de lemn masiv, incalzitor bebe, termos si husa izoterma, si exemplele pot continua.
In skimb la haine, aplic exact inversul:prefer bbc-ul pur romanesc, care este infinit mai bun decat kinezariile aparute la noi pe piata.Consider ca nu merita sa dau sute de mii pe un body, daca si cel romanesc bun calitativ se poarta bine atat la spalat cat si la purtat.In general hainutzele le aleg in functie de material (trebuie sa fie natural, nu sintetic, preferabil cat mai mult bb) si in functie de culoare (cele de firma nu stiu de ce, dar de fiecare data le-am vazut pestrite: nu tu verde, nu tu galben, ci doar bleumarin- pt.baieti).
|
|
| da, chestiuta aia are doua fire, unul duce la priza si unul se baga in computer |
|
|