pcinfo wrote:Eu am comandat de pe net, mi-au venit astazi. Mi-am luat 3 crosete circulare pentru punct tunisian si o croseta din asta ergonomica. E putin mai scumpa ca celelalte, 26 ron, dar este super. Nu aveam idee cum se lucreazam dar astazi m-am "jucat" putin cu ea, si sunt super incantata. Cred ca am sa mai comand si altele... Adresa de unde le-am comandat: http://www.degetar.ro/shop-Crosete-Crosete%20Ergonomice
fac si eu o paranteza... crosete pentru crosetat tunisian ori au atasat un fir lung la coada ori sunt mai lungi decat cele obisnuie (cam 30 cm) si au un opritor pentru a nu scapa ochiurile
crosetele circulare se folosesc mai ales "crochet on the double". greutatea lucrului trece de pe maini si umeri in poala el atarnand si fata si spatele vor iesi la fel de frumoase. Paturi cu doua fete se pot face excelent. google it, you'll find great things.
|
intrebare...
lungimea conteaza? ca eu vreau de foarte mult timp sa fac o jacheta de acest gen dar trei sferturi, pana la jumatatea pulpei... se accepta?
|
multumesc tuturor pentru felicitari... :018:
|
am terminat si eu
mai greu cu pozele la purtator ca nu prea a vrut sa stea dar am obtinut ceva pana la urma
|
felicitari ildi... cred ca se contureaza un castigator
|
eu mai am sarafanul piticei de terminat... ma cam chinuie patratele astea ca nu am nici un spor parca, dar daca pana vineri e termenul dau bice sa termin ce-o sa facem acum
vb voastra tb sa avem poza de parada a mea o sa fie sper la purtator sa va impresioneze
|
poti sa te uiti peste modelul asta de paturica in forma de stea... ideea este ca tipul care a facut modelul a crescut in asa fel incat la final i-a dat fiecarei bucati o forma foarte ascutita, similara cu ceea ce vrei tu... poate incerci modelul separat pt a diferentia exact bucata care iti trebuie tie, macar iti da o idee cam cum ar tb sa cresti
|
ildi wrote:fetelor,m-am apucat si eu sa-mi fac costumul de baie,am abandonat momentan concursul cu raglanul si iata prima cupa de la sutien. modelul de inspiratie e acesta,insa am un dubiu la chilot,cu "V" acela,cum se face,?inmultesc in mijloc parca....
mie mi se pare a fi un V dintr-un zig zag... poti sa adaptezi modelul de zig zag la chilotul tau doar ca tb sa faci curbura mult mai abrupta astfel incat sa iti iasa un V
sper ca m-ai inteles... spor oricum
eu una am gasit modelul de mai jos pentru pitica mea si cred ca o sa incerc sa il fac pentru la vara, singura modificare pe care asa face-o este in loc de chilot sa ii fac pantalonas. Mai am si un sarafan in lucru pt concursul cu patratele si tb sa il termin pe acela inainte.
|
super lucrusoare ce ati facut fetelor
am mai inaintat si eu... mai am de facut lateralele, marginea de jos (tot din patrate) si bretelele. ma gandeam sa ii mai pun si buzunarele, mai vedem
ma bucur in schimb ca s-a prelungit timpul
poza mai jos:
|
eu nu ma bag la asa ceva decat daca primiti costume de baie facute pentru mici printese... am decis ca eu nu am corp inca de asa ceva
in trecut insa am incercat un costum de baie sa vad cum iese... poze mai jos
va tin pumnii insa celor care se decid sa participe poate daca gasiti un fir elastic sa incercati, cred ca s-ar mula mult mai bine pe corp.
|