Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2008 Mesaje: 45
| chiar daca mai este mult pana la halloween eu cred ca e interesant sa trageti cu ochiul si aici sper ca unele sa nu vi se para scarboase, tin sa precizez ca toate sunt comestibile de ex. prima imag este din ceapa coapta imaginea cu punchul sunt de fapt mere scobite, iar ultima imagine contine bucati de cremwusti in care s-au imfipt spagheti crude apoi sau dat un pic in clocot, mai sunt budinci decorate cu jeleu si cu ciocolata rasa tacyta51 attached the following image(s):

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Unele sunt chiar simpatice... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Nu mai era un topic asemanator???

mai multe aici:
http://www.cutefoodforkids.com/2012/09/27-halloween-finger-food-ideas.html

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| De la ziua fetelor

|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mi-a placut mult tortul-cimitir.. sa va arat si eu unul, culmea de la o nunta (nu prea am voie sa-l postez aici dar sper sa nu se supere fotograful daca-l gaseste:))
 |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mie mi-a luat Sandy tot cheful anul asta, am facut cateva oua cu paianjeni de masline si o pizza care nici nu a iesit cum ar fi trebuit...Am avut planuri maaari de tot dar asta este... Nu am poze, oricum nu am facut nimic spectaculos Am avut doar un jack-o-lantern design a-la-puradel (desen de copil de 4 1/2 ani) si alte cateva nimicuri dar nimic din ce mi-am propus.
Cand vad mancarea asta de Halloween in poze nici mie nu-mi vine s-o mananc, chiar pare scarboasa mai ales daca e si bine realizata, insa cand o fac acasa si stiu ce si cum, e chiar e fun, mai dai cu un paianjen pe la mustata sotului, pe la nasul pruncului, mie imi place si ne distram de minune. Noi tocmai ce ne-am intors de la trick or treat, e primul an in casa noua, in cartier nou, cu vecini noi, e fun! Al meu sot abia asteapta reducerile la decoratii mai grandioase pt anul viitor, fii-mea e incantata si asta e tot ce conteaza, copiii se distreaza Daca e ceva ce nu -mi place e ca sunt prea multe bomboane si junkuri la fiecare sarbatoare. mikaela attached the following image(s):

|