Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pentru ca nu stiam unde se poate incadra, dar mi s-a parut extrem de util, am deschis acest subiect pentru a ne putea impartasi ideile si locurile de unde sa le culegem legate de acest domeniu. Uitati peste ce am dat eu azi:
http://www.craftcreations.co.uk/pages/magazines/download__mag.mhtml |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| foarte frumoase ideile! am vazut ceva fluturi foarte draguti! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cum vi se pare ideia de a decora sticle sau de a face un dragonel ,bibelou cu minuta noastra?Mi se pare o ideie minunata si cu cheltuieli minime.Sunt facuti din hartie si aracet apoi vopsiti. victoria1 attached the following image(s):

|
|
| Eu am facut un dragonel.inca nui gata urmeaza sal vopsesc dupa ce se usuca. victoria1 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| foarte frumos Victoria ai talent |
|
| victoria 1 acum am vzt ce dragoncel frumos ai facut.vrei sa fii cit mai versatila.bravo. lai colorat?nil arati si noua cum a iesit? |
|
| Lam vopsit si deja lau si admirat multi.In realitate are o culoare mai frumoasa ,pare metalizata.Ma intrebau din ce lam facut si cand le ziceam ca e din hartie nu le venea sa creada.Ma ghindesc sa fac si altceva,,animalute, victoria1 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2011 Mesaje: 12
| foarte,fparte frumosi,felicitari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Victoria e super! Nici n-as fi crezut ca e din hartie! Cand mai faci ne pui si noua etapele? |
|
| Mam inspirat de aici doar nu iam pus cutia si eu aripile leam facut din hartie dar acolo lea facut din piele.Pielea este lipita cu un lipici special. http://hobbyndom.ru/archives/mk-drakon-xranitel-vizitok/ |
|
|