Idei pentru petreceri de copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Friday, June 26, 2009 1:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
da, si noi ne apropiem cu repeziciune de o aniversare extrem de importanta :ziua Andreei. sunt frumoase baloanele alea, dar zau nu stiu daca ma pricep sa le fac.cred ca voi atarna in local citeva baloane dar nu asa sofisticate. ceea ce ma incinta la gradina unde ne vom "destrabala" este ca e in aer liber (doar e gradina, nu?sic ) si sunt leagane, topogane, o saltea de "jump-uit" si loc suficient. si la noi va fi o distractie cu tema. Alba ca Zapada si ceva mai mult de 7 pitici. Andreea evident va fi Alba ca Zapada si sunt convinsa ca va fi una reusita. are o rochita tare frumoasa, spun eu, identica cu cea "creata" de Disney.
avem invitati in jur de 40 de persoane, deci va fi "zarva mare".
uffff! am emotii.fool
taki
Scris: Friday, June 26, 2009 1:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Daca era in RO de ziua Sashei, ii faceam o petrecere " Dalmatiana".

Cumparam tricouri albe pentru fiecare invitat in parte si apoi le patam cu niste spray negru....la fel si bandanele.

In plus, peste tot se gasesc baloane alb ... care merg pictate dupa ce le umflam. Paharele albe, de unica folosinta, de asemenea.

Plus ca daca cauti pe net gasesti diferite masti pe care le poti printa si lega cu snur elastic si da fiecarui invitat in parte.

Decoratiuni pe usi:

Tortul poate sa fie si el in ton cu tema petrecerii, se decoreaza uosr!;)

Sa fie ocupati la petrecere si sa plece acasa cu o amintire! Trebuiesc stranse din timp rolele de la hartia igienica sau servetele de bucatarie.

Parea simplu si imi pare rau ca nu am fost in tara ca sa o fac ( in gradinita pentru ca erau multi copii si parca ii vad si acum pe toti imbracati in dalatieni ). Anul viitor o sa pun in practica idea, dar pana atunci poate se incumeta altcineva. firstprize

Kiki
Scris: Friday, June 26, 2009 2:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Taki, buna idee! firstprize firstprize firstprize firstprize Sasha ar fi avut o super petrecere! Dar nu-i nimic, i-o poti face la anu'! hainoroc

Dana, succes cu petrecerea Andreei! Sunt sigura ca va fi o reusita! firstprize firstprize firstprize
ingerash
Scris: Friday, June 26, 2009 2:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
taki super ideefirstprize firstprize firstprize

danamaria suna tentanta petrecerea pe care o organizezifirstprize firstprize firstprize coeur
taki
Scris: Friday, June 26, 2009 3:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ma bucur ca va place!computerlove
tiramisu
Scris: Thursday, August 6, 2009 2:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
coeur coeur coeur Am aici niste invitatii de la prima aniversare a lui Mateicoeur coeur coeur

Poate ii voi fi cuiva de ajutorchitara

Textul se poare adapta si pentru fetitealcool chitara hainoroc
Ladybug3
Scris: Saturday, November 21, 2015 6:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/1/2015
Cate idei dragute, abia astept sa pun si eu in practica unele :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.