Idei pentru pachetel
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Thursday, September 23, 2010 7:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Sunt fericita ca imi manaca Victor pachetelul de acasa. Care e mereu acelasi: paine cu unt si cas. Atat. Altceva nu manaca. Foarte rar cere el paine cu ou sau altceva.

Nu m-as aventura sa fac nu stiu sofisticareli cu mancarea pentru ca nu am curajul sa-mi asum responsabilitatea sa nu manance atunci cand mancarea nu are ochi, gura si nas si nu e si haioasa. Cu cat mai simplu, cu atat mai bine.
delfinasa
Scris: Thursday, November 18, 2010 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cu sanwichurile nu prea ne-am impacat, dar avem cat de cat succes cu pachetelul pus in caserola cam asa: feliute de salam/sunca/chiftelute mici/bucatele de peste/pui, felii de telina-tulpina, felii de rosii/morcovi/castraveti, boabe de porumb, broccoli buchetele mici, branzica Baby bel sau stick de branza/triunghiuri de branza topita si neaparat ketchup ori la pliculet ori pus intr-o mica caserola. Fructul il mentin zilnic si alternam boabe de struguri, mar, kiwi felii, para, piersica, banana, pruna, portocala...Am sistat furnizarea de iaurt la tub Gogurt pentru ca am observat ca e ales el si mancarea o aduce acasa. La fel, nu prea ii mai pun alt snack gen biscuiti sau cereale si e nevoita sa manance mancare la pranz si cand au iar snack time papa fructul. De cand le-am taiat pe-astea, in special iaurtul, a inceput sa manance mult mai bine.
delfinasa
Scris: Thursday, May 12, 2011 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Iar am intrat intr-o pasa proasta si-mi aduce mancarea acasa disputa1.
Efectiv nu stiu ce sa-i mai pun la ea, numai sa manance...ii mai dau vitamine de copii gummy bears, dar nu in fiecare zi...la scoala mananca numai snackurile si fructele ce i le pun, la after-school le da 3 frunze si 3 paie cica snack...o aduc lesinata de foame acasa si a slabit cred ca nu mai are 20kg plans.
Va confruntati cu copii care se infometeaza singuri? Ce idei de pachet mai aveti sa le sporim atractia spre mancare?
t-mihaela
Scris: Thursday, May 12, 2011 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Da, ne confruntam, de asta o aduc pe Daria acasa la pranz mereu altfel ar ajunge piele si os.Indiferent ce-i pun in gentuta il aduce inapoi acasa .Ea asa a fost mereu si stiu cu cine am de aface.Nici nu ma pot duce la munca din cauza la plozii astia pe bune ca m-am saturat banghead
misha
Scris: Thursday, May 12, 2011 6:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Si noi am avut o perioada in care imi aducea pachetelul acasa indiferent ce ii puneam. Pana am aflat si motivul: o fetita mai plangacioasa si 'delicata' ca sa spun asa si care e piele si os, cu care fata mea se tot juca, ii spunea 'stop, don't eat anymore'. Si copilul meu, de blegut ce este o asculta. Asa ca acum am trecut de la pachetel la mancarea de la scoala, unde merge cu alti copii. Cat o manca sau nu, nu mai stiu. O intreb mereu, uneori imi spune ca a mancat tot, alteori ca nu prea i-a placut. Cert e ca atunci cand o iau de la scoala trebuie sa iau un sandwich sau ceva cu care sa-si potoleasca foamea pana acasa. O cred, in conditiile in care mananca micul dejun acasa pe la 7.30, apoi masa de la scoala pe la 12, si scoala se termina la 15.30. De la atata alergat si activitate, nici n-ar avea cum sa nu-i fie foame.
bereea
Scris: Tuesday, November 29, 2011 8:33 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu ii pun pachetel pentru gustarea de la ora 10.00, pentru ca pranzul il iala scoala.In general ii pun pizza bianca sau rossa, pizzette, gogosi cu ciocolata, tramezzini (un fel de sandwich cu prosciutto cotto si mozzarella).Cateodata vrea paine cu nutella, dar asta se intampla mai rar.
ingerash
Scris: Tuesday, November 29, 2011 9:44 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
1 toasted sandwich sau sandwich cu branza,cascaval(evita mezelurile rar accepta feliute de sunca),2 rosii mici sau feliute de ardei, fruct banana,mar sau feliute de portocala,mandarina...asta pentru pauza de masa de la 10.00 la 12:30 au masa de pranz.
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, April 5, 2014 10:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Am ajuns si eu la dilema asta de cand l-am scimbat pe ALex cu scoala si acum ii pun pachet...sandwich nu mananca, mananca in schimb supele tare bine, orice supa/ciorba/bors I-as pune mananca tot. AM incercat si paste cu sos si carnita dar ....a adus acasa inapoi ca a crezut ca e supa si a vazut furculita si a crezut ca am uitat sa ii pun lingura....Crazy In rest....fructe dar am grija sa le indes la dundul lunch-bagului caci altfel mananca fructele si lasa mancarea pe alta data, la orez nu se indeasa deci sare din discutie...Greu, tare greu...sa vedem ce o sa fac la toamna cand trebuie sa le pun la amandoi....Hilar
Darsy
Scris: Friday, April 11, 2014 1:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/11/2014
Salutare.
Desi imi cere pachetel de fiecare data (are 9 ani), rareori il mananca pe tot. De obicei paine cu unt si cu sunca, sau crema de branza cu sunca...daca e simplu, nu-i place.
Cea mai de succes combinatie fost painea cu unt si cu gem de afine. Probabil e amuzant sa ai limba mov.
Si paine cu ou.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.