Idei pentru pachetel
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Noi continuam cu pachetel. Nu mananca ce-i pregatesc pt pranz in fiecare zi, mai cumpara si de la scoala cateodata ca deja avem datorie pe acolo si trebuie sa le scriu un cec sa o platim ras. De ex. daca-i pun un hot dog, il mananca, sau paste cu bucatele de carnita, si mai ales nenorocite de macaroni$cheese cu care s-a obisnuit de la gradi pe care am ajuns sa i le cumpar special; sandwichurile mi le aduce inapoi orice i-as pune pe ele (am incercat sa-i pun doar o felie de paine, sa vada ce e si sa nu i se para multa paine si impachetat direct in tipla de plastic, dar nimic, n-o tenteaza)...rontaie din snackuri, mananca iaurtul, bea sucul sau laptele cu cacao pe care i-l pun zilnic pe langa apa, fructele, morcoveii si isi umfla burtica. Ei au un snack break de 5-10min. intre pranz si dismissal si trebuie sa-i pun si altceva in afara de lunch si normal ca fii-mea selecteaza inca de la pranz snackurile si mancarea ramanemaseluta.
Nu pot sa-i pun nimic lichid de mancare, ne-au avertizat inca o data ieri la o sedinta si, dupa ce i-am pus intr-o zi o sticla din sticla cu nectar de mango pe care-a spart-o la lunch, am primit si recomandari sa nu-i mai pun nimic in caserole si sticle de sticla sa nu cada, sa faca cioburi sa se raneasca ea si copiii...alcool...si mai nou, sticlele cu apa sa fie din alea cu motz, nu cu capac, ca daca nu insubureaza bine capacul, sa nu faca lacaraie...au si astia la reguliiiiiiiiiiiiimaseluta.
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:35 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce de conditii, Delfinasa.... Pe de alta parte insa, se pare ca sunt foarte grijulii si se uita la siguranta copiilor....

Eu ii pun lui Alice ca pachetel 1-2 sandwich-uri cu salam / cascaval / almette + 1 actimel.

Ii pun asa mult pentru ca pana ajunge sa manance la club, se face aproape 13:30 - 14:00 si nu poate sa stea atatea ore nemancata.

shirel
Scris: Thursday, September 16, 2010 10:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
si eu pregates pachetelul lui Eden in fiecare dimineatza.Salamuri si tot felul de alte mezeluri nu avem voie din cauza Kasherul deci ne ramane 2 felii de paine cu branza cascaval ,topita ,ciocolata depinde de dorintele iubitei .Binenteles ca nu lipseste castravetele si rosiile mici shery.Mananca totul pana la ultima firmitura !sic si in plus mai rontaie si prostiile pe care le aduc si colegii!
Mela
Scris: Thursday, September 16, 2010 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
noi la gradi nu avem voie cu iaurturi,sucuri acidulate,ciocolata,chipsuri.
legat de fructe:la unele grupe educatoarele au pretentia ca acestea sa fie curatate de-acasa si puse in caserola,eu i-am spus la a Larisei ca nu pot face asa,daca vede fiica-mea fruct innegrit de la aer il arunca,nici vorba sa-l manance.
asa ca ii pun banana sau mandarina,am renuntat la mere si pere.struguri si capsune am incercat dar curge zeama din ele,se murdaresc,raman lipiciosi pe maini si nu le prea place...
in caserola le pun cate un sandwich plus o prajiturica simpla sau biscuiti din cereale.
ei mananca bine acasa,dimineata,la 7:30,pana la 16 cand vin de la gradi le ajunge micul dejun si ce le pun in pachetel.
t-mihaela
Scris: Thursday, September 16, 2010 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Am si eu dureri de cap cu paketul ,ieri le-am trimis pe amandoua cu paine unsa cu nutella de nervi si le-am spus ca o s ale trimit fara nimic de-acum incolo sa faca foamea la scoala .M-am saturat de fitze la mancare si figuri si pe bune ca le trimit in Pakistan sa vada pe viu ce inseamna un bob de orez.Ieri am stat doua ore in bucatarie sa fac spaghette cu carne si la cina ce crezi ..." prea miroase mancarea a carne"alcool
Roxanel
Scris: Friday, September 17, 2010 11:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu de o saptamana ii dau pachetel si am cam ramas fara idei. Haideti sa va zic ce i-am dat:

Luni - sandwich cu unt si parizer + iaurt la tub (asta ca sa nu se chinuie sa-l desfaca) + Lu Barni + cutiuta cu o mana de stafide. (mancat tot)
Marti - sandwich cu ou fiert tare + rosioare + mar taiat feliute + cutiuta cu o mana de stafide. (mancat tot)
Miercuri - sandwich cu chiftelute de curcan (taiate felite) + ardei gras taiat + Lu Barni + cutiuta cu o mana de stafide. (mancat tot)
Joi - sandwich cu chiftelute de curcan + mar taiat feliute + Lu Barni. (mancat asa si asa)
Vineri - sandwich cu peste + iaurt la tub + Lu Barni + cutiuta cu o mana de stafide. (astazi sa vedem ....)
delfinasa
Scris: Friday, September 17, 2010 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Roxi, n-ai probleme cu Antonici, papa bine ce-i pui bravo. Si eu ii pun iaurt tot la tub Gogurt si desert numai fructe si biscuiti/cereale care-s pe post si de snack, nu-i dau nimic dulce ca e lingava tare.

Eu si Miha suntem cu copiii de caruta la haleala...ras...azi am trimis-o si eu cu o felie de paine unsa cu phila ras, o pruna si o mana de animal crackers si o sticluta cu lapte cu cacao si una cu apa. Ma astept sa vina cu felia inapoi maseluta. Aaaa, daca-i pun nutella, o mananca imediat, la ciocolata nu se moftureste.

Ce i-am mai pus eu la pachet pt 2 mese- lunch+snack:
-sandwich cu phila si parizer sau ham de curcan, salam, hot dog, caserola mica cu piure si bucatele de gratar de pui, paste cu pui, orez cu pui, cartofi pai cu carnita.
-baton de mozarella sau mozarella cu cheddar, cuburi de cascaval, rondele de morcovi sau baby carrots, felii de castravete, mar taiat in 4 cat sa-l desfaca ea, pruna, para, banana, struguri, felii de pepene galben in tipla;
-iaurt Gogurt, crackers cu seminte de susan, tortilla chips baked, pita chips baked, pufuleti, animal crackers, punguta cu cereale diverse, covrigei.
-suc Caprisun diverse flavors, lapte cu cacao, nectar mango, Tropicana de portocale, apa.
zaza_
Scris: Saturday, September 18, 2010 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Eu inca nu fac sandwichuri pentru Matei, dar am pregatit pentru tati pentru serviciu. Insa am folosit lipii si i-am facut niste mini shaorme cu salata, pui, peste, sunca, chiar zacusca cu varza murata! Bine, ca tati a halit tot, nu e un copil mofturosras
Ana
Scris: Saturday, September 18, 2010 10:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
zaza_ wrote:
Eu inca nu fac sandwichuri pentru Matei, dar am pregatit pentru tati pentru serviciu. Insa am folosit lipii si i-am facut niste mini shaorme cu salata, pui, peste, sunca, chiar zacusca cu varza murata! Bine, ca tati a halit tot, nu e un copil mofturosras
ce "scolar" ascultator ainewclap ras mananca tot ce ii pregatesti.
bereea
Scris: Saturday, September 18, 2010 10:50 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Din fericire, ale mananca la scoala mancare gatita la pranz:minestre, pasta, orez felul intai, carne, mozzarella si verdura felul doi, fructe de sezon .
Asa ca ii pun doar pentru gustarea de la ora 10.00 cate n suc de fructe si ceva dulce sau pizza bianca, pizzette, un tramezzino cu branza.
Fluturas
Scris: Saturday, September 18, 2010 11:24 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
noi nu avem voie cu sucuri acidulate,ciocolata merge doar unsa pe paine.in rest nu prea avem probleme.mananc tot ce le pun,un sandwis de obicei.
problema la noi este ca daca le spun de acasa ce le-am pus atunci comenteaza,dar daca nu stiu,mananca tot
deci 4 zile pe saptamana sandvis cu mezeluri,cu ciocolata,pate,ton(sau ce mai am in casa) si o zi neaparat numai fructe,fie taiat bucatele,fie intreg.e la alegerea mea
marivic
Scris: Saturday, September 18, 2010 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Pana acum,i-am pus si eu lui Victor,sendwici,doar unul,:018: ca nu mananca mai mult,in schimb mananca dimineata la 7.00 acasa,2-3 sendwiciuri,un actimel sau un danonino,depinde ce am,si apoi sendwiciul la ora 10.00la pauza mare.Ii mai pun o sticluta cu apa,de 200ml,si asta este tot.Nu stiu pana la cat stau ai vostri la scoala,dar Vic iese la 11.45 si la 11.55 este acasaras ,asa ca masa de pranz cu ciorba si felul II,o mananca acasa.
Doamne ce bine ca ai vostri mananca atat de bine fructe si legume,....newclap newclap newclap Victor ma disperaplans plans plans
catalina_sweety
Scris: Saturday, September 18, 2010 8:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu ii dau fetitei mele bani, ii cumpara de la chioscul din curtea scolii
raly
Scris: Saturday, September 18, 2010 9:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
catalina_sweety wrote:
Eu ii dau fetitei mele bani, ii cumpara de la chioscul din curtea scolii

Desi e la moda chiar nu sunt de acord cu acest gen de a "hrani" copii!In primul rand tu nu stii ce-si cumpara si daca-si cumpara,poate prefera sa cumpere altceva de banii aia si renunta la mancare,si in al doilea rand eu zic ca nu prea trebuie invatati cu banii !Insa fiecare face cum vrea!ras

Noi tot cu pachetel ptr Cosmin!El mananca dimineatza la 7 apoi are sandvis(cam aceleasi ca si voi) pe care-l serveste la 10.La 14 de obicei iasa si face 10 min pana acasa deci maxim 14,30 mananca de amiaza.La Raul nu e cazul ca are la gradi de toate!sic
Roxanel
Scris: Sunday, September 19, 2010 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor hai ca mi-ati mai dat idei. Delfinasa, nu te gandi ca ii dau super cantitati, o manuta din fiecare. O sa-i dau si eu pireu si niste crisps de malai. Alune nu mananca, branza nici atat, poate un pic de mozzarela. O sa-i dau si morcovi, bine ca ai mentionat.

Suc nu-i dau caci am gresit si i-am dat suc de pere, pe care evident ca l-a baut pe tot, si cand a venit acasa a iesit moale la toaleta. Asa ca suc, pica. Banana nu mi-a papat mereu desi ii plac, mar nu, pruna nu vrea ca-s acre, sa vedem ce-mi mai scorneste mintea pentru saptamana viitoare. Orez cu lapte nu-i place, curios ca noua ne place la toti.

Azi am sa fac o friptura de pui la cuptor si am de gand sa-i tai bucatele si sa-i pun in sandwich pentru luni. Cred ca va manca.

Pupi si idei marete.pupici

PS. Marivic, Antonia sta la scoala de la 9.00am - 3.00pm
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.