Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o idee cum sa fac tiparul? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Carmen, din cate am inteles eu pe situri, pozele astea se listeaza pe A3, la copy-shop. Va trebui insa sa iti faci unul pe marimile tale. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| danab wrote:Carmen, din cate am inteles eu pe situri, pozele astea se listeaza pe A3, la copy-shop. Va trebui insa sa iti faci unul pe marimile tale. multumesc de raspuns, danab,abia acum am vazut. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salutare mamici ! am o mica printesa de 10 zile si sunt in cautare de rochita de botez,ma poate ajuta cineva? am gasit ceva dar nu stiu de unde sa cumpar si nu stiu sa pun pozele ca sa vi le arat,poate imi spune cineva cum se face si poate gasesc pe cineva sa le si confectioneze corina maria ilinca attached the following image(s):
![dsp_eva1[1].jpg](/i.ashx?a=27292)
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Palaria de la veioza mica este reconditionata, ultima foto arata ce jalnica devenise dupa o tentativa de curatare cu hipoclorit

|
|

| Si o husa cu pernuta pentru un scaunelul fetitei. Poate ar fi trebuit sa deschid topic nou cu chestii pentru casa...O sa vin si cu foto la husele de masina.

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superba husa pentru scaunel! mai astetp poze |
|
| Frumoase rau pernutele scaunelului.Imi plac la nebunie. Si eu astept cu mare interes pe cele pentru masina caci si eu as vrea sa-mi fac inca un rand sau 2 de huse pentru masina mea.
|
|

| Multumesc fetele! Sa ma mobilizez putin si sa fac foto la ce am mai lucrat sau sa caut prin calculator ce mai am si revin! Magda, e doar o singura perna cu o cusatura la mijloc pentru a se plia si a forma partea de la spatar si de sezut. Se leaga cu snururi de scaunel si se poate desface pentru spalare. Si mie mi-a placut rezultatul final,a iesit binisor, nu ma asteptam |
|
| Cum mi-am facut husa la aceasta canapea.

E in camera copiilor si ei nu tin curat.Aveam o bucata de tafta(cred)foarte frumoasa pe care o puneam pe canapea dar care aluneca ingrozitor.Si cum aveam de mult in cap sa fac ceva fix sa nu mai fuga uite ce a iesit

Cum nu imi ajungea materialul am mai adaugat un material oarecare in partea din spate

Si am reusit ca la colturi sa o fac sa stea fixa.

|
|
| Am si eu un exemplu de lenjerie de pat.Cum am pat de mijloc si toate lenjeriile sunt facute de mine am si o problema care ma agaseaza.Cearceaful de pat fuge in timpul noptii in toate directiile.Si am protectie de saltea din frotir. Asa ca acum ca mi-am inceput o noua lenjerie am rezolvat si problema mea. Am cusut elastic cate 2 bucati la fiacare colt de cearceaf si acum sunt fericita ca sta fixat de saltea si nu mai pleaca nicaieri.

Si acum arata cam asa.Mai am de lucru pe la colturi.

Mentionez ca e facut din bucati de material,rest de span. |
|

| Magda, fenomenal! Tu ma bagi in boale si ma faci sa sterg praful de pe masina de cusut Sa nu mai zic ca am stat toata ziua pe site-ul ala dat de tine... |
|
| De cand am masina de cusut eu cum nu aveam materiale am cusut doar petice,din resturi de span de la noi de la servici. Si mi-am facut asa primele lenjerii de pat. Eu nu am cumparat lenjerii.Iar asta portocalie e floare la ureche ca bucatie sunt foarte mari in comparatie cu ce uneam eu acum 10 ani. Pe leko nu intru decat cand caut ceva ca ma imbolnavesc.
Uite AICIniste tipare dintr-o revista pe care am primit-o si eu. Tiparele le-am fotografiat eu si sunt pentru astea si sunt in ultimele pagini. La inceput e toata revista fotografiata de mine.

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ce-am facut eu azi!Avea Bogdanel o pereche de pantalonasi de trening putin gauriti pe care-i aruncam de colo-colo de lene sa-i repar.Azi am facut ordine si cand vroiam sa arunc un tricou vechi...BANG!!!!mi-a venit IDEEA.Am decupat frumusel imprimeul din fata care arata foarte bine,l-am insailat pe pantalonasi,cuprindea toate gaurelele si apoi l-am cusut la masina mea cea noua! Sa va arat si pozele carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carla ce bine au iesit |
|
|