Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Voi ce le mai dati la ei de mancare pentru scoala?
Eu le-am tot dat in ultima vreme sandwich-uri cu almette, muschi file, sunca, salam, mere, banane, cate o prajiturica de casa... Am cam ramas in pana de idei si acum de cand am mai auzit si confirmarea oficiala ca mezelurile sunt cancerigene... vreau sa renunt complet la mezeluri.
Le-am cumparat acum mozzarela si vreau sa le fac niste sandwich-uri cu mozzarella si ardei gras, sa vedem daca o sa le placa... plus eventual ma gandeam chiar si la snitzele sau la pui la cuptor, taiat felii si pus cu o feliuta de paine... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Eu le mai pun pate de ton/ somon, pare mai ok in privinta ingredientelor, cas, iar lui Victor ii place sa-i pun feliute de rosii deshidratate. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu am problema pachetelului de la scoala, mai ales ca pranzul il face abia pe la ora 14.30. Pana in prezent i-am facut sandwich-uri din paine integarala cu seminte, cu branza si prosciutto.Ma gandesc cea altecva as putea sa fac, mai ales ca domnisoara e cam pretentioasa. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Dragelor,pentru ca si eu am acasta problema m-am interest in stanga si-n dreapta cam ce mai pregatesc mamicile si asa am aflat de o reteta pe care o face o colega de - mea:
"Un piept de pui mai mic sau jumatate dintr-unul mare( cam cat o palma si gros cam 2 degete), 3,4 castraveti in otet sau murati de marime potrivita, o smantana mica, o lingura de maioneza, cam o jumatate de legatura de marar si o ceapa sau 2, 3 cepe verzi. Pui sare si piper dupa gust si le bagi la bleder pana se face o pasta care sa mearga intinsa pe paine. " |