Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| e superb |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MULTUMESC Deci daca va place voua este sigur ca-i va placea si lui .Ma gandeam ca poate nu este reusit,dar cred ca ati vazut poza asta la avatarul meu cu putin timp in urma,...asa ca nu exista nici o diferenta,.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu tot de la Avon i-am facut cadou de mos Nicolae ..un set de parfum ..rollon si deodorant ...Black Suede ...care il foloseste mereu ...este preferatul lui ...Iar de Mos Craciun inca nu stiu dar am vazut Niste Pulovere frumoase barbatesti mai moderne ..cred ca am sa-i i-au unu |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| SUPERB TABLOUL IN CREION ,NICI CA SE PUTEA MAI FRUMOS !!!! si eu as vrea PM cu adresa unde l-ai facut ,,,porfi ,,,,, |
|
| georgyana,eu anul trecut i-am luat pulovar foarte frumos,gros,cu motive de iarna din Carfour,anul asta nu am mai optat tot pt pulovar.Mai aveam in gand ceva scule,.... dar am facut o alta alegere |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumos Marivic |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Haideti, fetele, cu idei de cadouri pentru sotii nostri... Eu... cam in pana de idei bune... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| pt mos nicolaie i-am luat manusi de piele , boxeri rosi cu text si desen haios si o tabla de ciocolata. de mos craciun o sa iau un telefon mobil pana in 100 de euro, ca ii trebuie un tel pt a doua cartela sau un ceas polar care masoara bataile inimii, ca se tot uita la el de cand a descoperit ca nu are tensiunea chiar buna. |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Un set cu sosuri iuti pentru Mos Nicolae, pijamale pt Mos Craciun si o busola pentru ziua lui (7 ianuarie). |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu m-am decis: lenjerie intima asortata ...neaparat rosie. ...sau pijamale asortate, mai sexoase
Cris-DL attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am cumparat si eu cadou pt sotul meu, un blutooth de 50 de euro, nu stiu ce face, dar asta l-a vrut el. am scapat ieftin de data asta, dar cred ca o sa ii mai iau si un pulover. |
|
| Eu nu stiu ce sa-i iau??? Ma gandesc la o camasa si cravata asortata la ea,....si ma gandesc la o geaca groasa ca are numai din cele de serviciu(tip Lufthansa,JMC,etc,inscriptionate de firma) ,o invitatie la nutritionist ca a crescut precum painea,.....habar nu am ce sa-i iau in acest an,..... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si eu am rezolvat jumatatea : O pereche de blugi frumosi , o pereche de ghete super faine - ca tot mergem la zapada si un parfum - Guilty de la D&G ! Si sanatate multa !!! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| O vacanta pentru 2 si un parc de distractie - ca tot isi dorea... |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| un radiator pentru masina,ca i s-a stricat |
|
|