Idei de cadouri pentru soti / prieteni cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, December 14, 2010 6:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
t-mihaela wrote:
Eu o sa-i iau patine sa-l scot la patinoar in weekenduri ca tara-l trage patul ,ar sta lungit toata ziua.Eu mi-am facut cadou deja o pereke ,le-am luat si la fete ...pe baieti ii rezolv de Craciun craciun

Felicitari,Mihaela,foarte interesant cadoul.newclap newclap newclap
Eu am patine,de abia astept sa inghete lacul din fata casei,in schimb sotul nu are,dar nici nu este acasa,....ce mi-ar palce si mie sa mai mergem sa patinam impreuna.Faceam lucrul acesta acum vreo 7-8 ani in urma,aici in fata casei impreuna cu copiiiras
bereea
Scris: Wednesday, December 15, 2010 8:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu nu-i mai eu sotului ce aveam de gand pentru ca am aflat ca nu-si doreste, asa ca sunt in pana totala de idei.Chiar nu stiu ce as putea sa-i iau?
kali
Scris: Wednesday, December 15, 2010 10:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu speram sa ma loveasca inspiratia, dar vad ca intru in mai mare criza de idei cu cat se apropie sarbatorile...
Mi-as fi dorit ceva de suflet... ori o surpriza negandita de el si chiar neasteptata... nu neaparat ceva ce-si doreste (ca oricum luam chiar daca nu e sarbatoare)...
Ah, mi-am luat eu rochita de Craciunita si sigur ii va placea... dar pentru el, personal,... pauza!
Ana
Scris: Wednesday, December 15, 2010 10:06 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu am stiut ca isi dorea foarte mult o Biblie mai mare decat cea care o are imbracata in piele,cu trimiteri,cuvintele Domnului Isus scrise cu rosu si fermoar,am ordinato deja duminica am primit-o.angel
marivic
Scris: Wednesday, December 15, 2010 3:54 PM
Nivel

Eu i-am luat momentan o trusa STR 8 ADVENTURE si inca un after HATRIC,dupa care eu sunt innebunita,si un parfum MY LIQYD MAN.As mai vrea sa-i iau un pulover, o camasa grosuta si o sticla de Courvoasierras Dar nu stiu cand ajung la cumparaturi fara el,poate sambata ,duminicasic
bereea
Scris: Thursday, December 8, 2011 8:15 AM
Nivel

Plimbandu-ma ieri prin magazine am gasit cadoul pentru sotul meu: o trusa Armani care contine un parfum, un gel de dus si gel dupa barbierit.Sper sa-i placa
kali
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si iubitu va primi 2 parfumuri ( unul era pentru Mos Neculai dar nu a venit la timp alcool) - ca si lui i se termina, la fel ca si mie, cate 2-3 odata - iar in rest... gandesc-gandesc...
Mi-ar fi placut o pijama rosie din matase dar nu gasesc.
... Si oricum nu sunt multumita pentru ca nu am gasit "ceva-ul" care sa-l surprinda.
flori1972
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
si mie mi-e greu cu cumparatul cadou pt sotul meusic sic parfumuri are vreo 6 (las s-a mai termine din ele)ceasuri are doua(unul super i lam luat la aniversarea noastra),haine slava domnului are,mai degraba cred ca butoni pt camasa ar fi cel mai nimerit ,am cumparat sambata pt un prieten de ziua lui si tare iau placut si sotului meu .
sweet angel
Scris: Thursday, December 8, 2011 2:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
al meu nu cred ca va primi decat un pulover ceva , ca el cosmeticele le cumpara singur, cand mergem la cumparaturi.
acum in timp ce scriu m-a intrebat daca stiu ce cadou vrea el de craciun, mi-a tr o pagina de e-bay cu o folie touch screen pt laptopul cel mic din masina sa nu ii mai trebuiasca mouse, costa 45 de euro plus posta 6.
de data asta a fost mai ieftin ca alta data imi spune ca vrea cititor blu-ray si nu oricare , unu de 300 de euro.
50 mai merge dar 300alcool
numai daca pune cu mine impreuna bani la cadoul lui.
marivic
Scris: Monday, December 12, 2011 3:19 PM
Nivel

Eu i-am luat sotului o trusa de cosmetice de la Avon,dar din ea ii voi da decat gelul de dus si gelul dupa ras,un portmoneu tot de la Avon si am comandat un portret in creion la cineva pe net cu noi doi.
Baiatului celui mare,lui Alex,ii dau parfumul de la trusa (de la Avon),un portmoneu luat de pe un sait de pe internet,din material de blugi,foarte la moda si am mai facut comanda de un pix multifunctional(cu laser,lanterna,touch si pix).
Mie,hohot hohot mi-am luat o pereche de cercei de argint cu perle,si un set,tot din argint cu cercei si pandantiv cu o piatra maro,foarte draguti.(asta in cazul in care nu se gandeste nimeni la minesic )
Pt.cei mici,sunt cam in cumpana caci voiam ceva,un telescop si se vand ca painea calda,iar acum au ramas numai cele piperateras
Tatalui meuam sa-i cumpar un pulovar,sosete si lenjerie intima,ca nu prea se pricepe sa-si ia ceva bunras
Cam asa m-am orientat eu sa le cumpar,....nu ceva foarte sofisticat si nici prea scump.
t-mihaela
Scris: Monday, December 12, 2011 3:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu nu-i cumpar nimic sa-si faca singur cadou .angry
bereea
Scris: Monday, December 12, 2011 7:52 PM
Nivel

Sotul meu implineste o varsta rotunda la inceputul lui ianuarie si nu stiu cu ce al putea sa-l surprind.
marivic
Scris: Friday, December 16, 2011 5:04 PM
Nivel

Va spusesem ca am comandat un portret in creion,pt.sotul meu cadou de Craciun.Spuneti-mi,cum vi se pare?
img
Este gata si saptamana viitoare pana de Craciun a zis ca ajunge,....yes yes Sper sa-i fac o surpriza nemaipomenita,.....ras
Ana
Scris: Friday, December 16, 2011 5:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Wow e superb Maria!!!love love love

da-mi un pm,zi-mi si mie unde l-ai facut?computerlove
marivic
Scris: Friday, December 16, 2011 6:13 PM
Nivel

Sigur ca da,Anabella.Multumesc!pupici computerlove
Si mie mi-a placut foarte foarte mult cum a iesit,....
yes yes yes
Aveam ceva temeri,pt ca nu stii niciodata cine se ascunde in spatele unei conversatii pe net,oameni seriosi sau nu,dar sunt placut surprinsa ca mai exista oameni seriosi si promti.As vrea sa-i fac o surpriza sotului,....Eu facusem poza,imi placea si mi-i s-a parut cea mai potrivita ,mai expresiva,pe care o aveam.Rezultatul a fost surprinzator!love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.