Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taki |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Waw! Fara cuvinte! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Bravoooo fetelor !!!
Pe mine ma prinde tare nepregatita Mosul anul acesta pentru ca am lucrat intensiv pana pe 21 dec si ieri noapte, adica azi dimineata , faceam shopping intre orele 1:00 - 6:00 :011:
Am ajuns sa fac shopping de noapte
Abia am apucat sa le iau ceva la copii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| TAKI !!! Felicitari ptr idee!!!!Foarte originala!!!! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Adriana, shopping de noapte este cel mai bun, mai ales cand suferim de insomnii... Gasesti parcare, nu este inghesuiala
Stiu ce insemna sa nu ai timp de multe... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Pai la cat de insomniaca sunt eu ar trebui sa stau doar la supermarket... |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| oanalaurisa wrote: Pai la cat de insomniaca sunt eu ar trebui sa stau doar la supermarket...
Noroc cu forumul ca ne mai salveaza de chieltuieli |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ca bine zici,... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Taki, m-ai lasat masca .Ma uitam si eu la lenjerii craciunite si ma gandeam sa-mi fac una cadou dar la noi nu prea merge 1) nu as incapea in ea si 2)nu ne lasa sefii astia mici sa ne bucuram de ea
Azi in sfarsit am luat si eu cadoul de Craciun, cand iesim dragul meu sotior sta lipit de mine mai rau ca raia nici un chip sa pot lua ceva surpriza dar azi am avut noroc, m-a lasat in mall vreo doua ore si a plecat la niste treburi .Am luat cadoul repede si l-am bagat printre scutece, acolo nu-l gaseste ca el fuge de scutece ca ala negru de tamaie Abia astept sa-l pun sub brad, stiu ca e ce are nevoie si isi doreste dar niciodata nu-si cumpara ca "sunt alte prioritati" .Daca ma iau dupa prioritatile lui...nu mai zic In sfarsit cadoul e o masina de tuns super ultra misto |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Alina, wow! Adriana, comanda online e sfanta! Mihaela, cerd ca stia Kaze de ce isi face de lucru vreo 2 ore...
Eu i-am luat un set cu portofel, breloc (mai ales ca poarta) si pix. Am reusit sa gasesc la 2,4 milioane. E de piele, e maro, e finutz si usor si moale... Mie imi palce tare mult! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| mihaela75 wrote:In sfarsit cadoul e o masina de tuns super ultra misto
Foarte util, BRAVO... si eu voiam initial sa iau o masina de tuns, dar pana la urma m-am hotarat sa fie un PS2 (abia astept sa vad cum reactioneaza stiu k si-a dorit-o mult) |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Pentru cei cu bani... un super ceas !
Harry Winston Opus X
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu e pt cei cu bani, ci pt cei cu extrem de multi bani! Mie personal nu-mi place designul, iar pretul m-a dat pe spate . Mie-mi plac ceasurile de la Movado .
Pe langa faptul ca al meu sot si-a facut singur cadoul si nu unul ieftin, ma gandesc sa-i iau o pereche de blugi, sa aiba totusi si el ceva sub brad. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu o sa-i iau patine sa-l scot la patinoar in weekenduri ca tare-l trage patul ,ar sta lungit toata ziua.Eu mi-am facut cadou deja o pereke ,le-am luat si la fete ...pe baieti ii rezolv de Craciun |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Hihi,am aflat ce-si doreste al meu...un telefon! |
|
|