Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cine are caiulie si fular facute de o romancuta indemanatica ? |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ceva idei pentru cadouri pentru soti? Cine a luat deja, ce a luat?
Plizzzzz |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Roxanel wrote:Ceva idei pentru cadouri pentru soti? Cine a luat deja, ce a luat?Plizzzzz
Cred ca asta e cel mai dificil cadou pentru mine,cum ziceam si inainte,ca sotul meu parfumuri are,bijuterii nu poarta,haine noi are,nu stiu ce sa-i iau. Cu aparatura si alte minuni nu e maniac,la masina si-a luat tot ce credea ca vrea,habar nu am. Astept si eu o sugestie de la voi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu i-am luat o borseta si o camasa, sper sa-i placa. Nu spune niciodata ca nu-i plac, dar nu le poarta. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu am sa-i iau un cutit de vanatoare,cu tot felul de accesorii pentru supravietuirea in salbaticie Asta isi doreste de vreo 2 ani.Tot ocolesc cadoul,dar anul asta nu mai am scuze |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Roxanel wrote:Ceva idei pentru cadouri pentru soti? Cine a luat deja, ce a luat?Plizzzzz
playstation 2 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si eu sunt ,,,,,, in pom cu ideile. Chiat duminica i-am luat o sapca super misto de iarna si un pulover portocalie de la Marlboro Co. , fericire mare, ca le-a imbracat direct din magazin, asa ca .....
Tre' sa ies singura ca daca e cu mine, e scai ! Sper sa le considere cadou de Mos Nicolae macar ! Ca e mai rau ca o domnisoara !
de Craciun cred ca o sa ii iau un ceas mai .... deosebit ! Si poate un trening cu adidasi ! sa vedem cum se comporta si cand ies si singura la shopping ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2007 Mesaje: 60
| Eu stiu ce isi doreste asa ca vreau sa ii indeplinesc dorinta adica cam sa va zic eu m-am gandit ca inn seara de craciun sa imi iau o lenjerie intima mai speciala si sa i pregatesc o surpriza cu sampaniea... iar ca,cadou m-am gandit ca o sa i iau o paleta de pimpong de la jolla CHAMPION care am si comandat-o asta pt ca stiu ca si-o dorea dar nu prea se iondura sa dea bani pe ea , iar mamai mele ii iau o vopsea neagra ca stiu ca asta vrea si o pereche de cercei de aur dragutei, socramiu m-am gandit sa ii iau un halat sau o cravata aici este o probleme mai ziceti-mi si mie idei cec luati soacrei socrului ,cumnatei ,cumnatului...ca nu stiu ce sa iau A si inca ceva bebelusei mele ii voi lua un costumasi de mos craciun pentru bebelusi care am vazut la carfur . 
  |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Xmas present
|
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| taki !!!
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Daca vede Haim poza...ma pune sa ii fac si lui una cadou, pe urma trece la crestini sa petreaca Craciunul cel putin de 10 ori pe an |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| wow  |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Very nice gift  . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Asa cadou mai Da ! Bravo, Alina ! Fericit Baby ! |