Idei de cadouri pentru soti / prieteni cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, October 30, 2006 12:26 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce va ganditi sa le cumparati cadou sotilor / prietenilor vostri de Craciun?

Roxanel
Scris: Monday, October 30, 2006 12:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Pentru sot vesnica shoseata si vesnicul maieu anul acesta.hohot La prieteni ne gandim .... oare
AdrianaC
Scris: Monday, October 30, 2006 12:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Tareeee !!!!!!!!!!hohot hohot hohot
Maria & Mario
Scris: Monday, October 30, 2006 1:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Esti durere, Roxanel. Lasa ca poate nu il uita Mosu' anul asta ! oare

Noi pentru tati cautam adidasi ( stie mosu' de care ), un parfum ( ultimul de la Armani ), si cred un trening. Mai vedem, inca studiem reflexe hohot
MNiko
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:41 PM
Nivel: Guest

Eu sper sa ii inramez sotului niste tablouri pe care le are de cand era mic. Le-a primit de la un pictor cu care era prieten. Problema este ca sotul meu e cam cusurgiu si sper sa nimeresc o rama care sa-i placa
Kiki
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu o sa ii cumpar lui Luci niste haine (are nevoie de un costum si de o pereche de blugi)...pe deasupra va primi "Minunea in albastru" completata cu tot ce trebuie! dance Sper sa nu traga cu ochiul aici!
monachris05
Scris: Thursday, November 16, 2006 12:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Eu inca certecetz....terenul. Nu stiu, parca cu cat inaintam in viata, avem din ce in ce mai putine idei de cadouri. asta pt ca probabil, incepi sa ai din ce in ce mai multe lucruri in general, si nu mai ai nevoie de nimic...
Eu nu prea ma plangeam de idei inainte mai ales pt cadouri pt sotul meu, dar uite ca anul acesta...parca nu prea mai am idei...Sper sa imi vina una in final...sic
mihaela75
Scris: Thursday, November 16, 2006 7:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
As vre sa fac o vesta tricotata de mine dar nu cred ca o s-o termin asa ca o sa cumpar ceva ca back-up,sa nu-i dau doar spatele vesteiscratch Cred ca o sa iau o masina de tuns buna si silentioasa ca are una care scoala blocul din somn cand o foloseste.Nu stiu ce-i place la eanervi Aaa, pai nu stiti...Kaze are un pitic pe creier, se tunde singur.Cica nimeni nu stie sa-i aranjeze chelitza decat el singurras
Cris Rusu
Scris: Thursday, November 16, 2006 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
ras Pentru sotul meu, daca aranjez un KKras in forma de delfin, e perfect! Daca are forma asta, e mai pretios ca orice altceva...hohot
Kiki
Scris: Thursday, November 16, 2006 8:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Chryssrusu wrote:
ras Pentru sotul meu, daca aranjez un KKras in forma de delfin, e perfect! Daca are forma asta, e mai pretios ca orice altceva...hohot

hohot hohot hohot hohot
leut
Scris: Friday, November 17, 2006 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Chryssrusu wrote:

Asta trebuia scris la..."Hai sa ne distram un pic"!hohot hohot hohot
TatyKS
Scris: Friday, November 17, 2006 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Eu am un cadou de Craciun superb din punctul meu de vedere... singurica i-am facut calendar Karinei la care mai am de facut luna Decembrie si e gata yes , apoi merg cu el sa mi-l scot undeva si sa-i de-a forma de calendar. De Mos Nicolae o sa-i iau ceva bluze de purrtat la blugi si o gecuta.
Si mai am 3 jurnale: Cartea bebelusului ,Minunea in roz si Primii mei ani de la Disney (care e bleo si nu il fac) , pe care mai am un pic si le completez cu pozici cu tot, dar astept prima petrecere ....yes yes yes si Craciunul si gataaaaa. Pe ultimele 2 le-am primit.
Maria & Mario
Scris: Friday, December 15, 2006 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Am terminat si cu tati pentru Craciun. O pereche de adidasi si un Philips Shave ii e suficient, ca tocmai si-a luat masina noua si un system navigator ! Salut !!!!!!!!!!! salut
Rody
Scris: Friday, December 15, 2006 8:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Eu,ia-m luat sotului meu un pulover,o pereche de blugi si un parfum.Ia ajunge ca se ingrasa.PT Elo,am luat un castel de printesa de La Barbie,un mini pian,ca un fel de orga si carticele.Restul ,trebuie sa ma ocup de soacra-mea si de restul familie si nu am nici o ideescratch
mihaela75
Scris: Friday, December 15, 2006 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Maria & mami wrote:
tocmai si-a luat masina noua si un system navigator ! Salut !!!!!!!!!!! salut

Hmm, si Kaze tocmai si-a luat masina noua...nu-mi da idei ca nu-i ma fac nimic cadouoare Mai ales ca pe cea veche cica sa mi-o lase mieplans ca eu nu merg decat la shopping odata pe anbataus
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.