Idei de cadouri pentru rude cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Monday, November 26, 2007 1:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Roxanel wrote:

Fetelor dar la nasii de botez ai piticilor vostrii ce le luati? Aici chiar ca sunt in pana de idei.uff

La cati bani au uff eu am o mare problema mereu cu alesul cadourilor, norocul meu este ca nu sunt cu pretentii, asa ca le-am luat :
- cate un portofel din piele
- un calendar pe 2008 personalizat ... cu poza Deei hainoroc
- flori si o sticla de sampanie/vin ...
Roxanel
Scris: Monday, November 26, 2007 1:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
cris22tyna wrote:

La cati bani au uff eu am o mare problema mereu cu alesul cadourilor, norocul meu este ca nu sunt cu pretentii, asa ca le-am luat :
- cate un portofel din piele
- un calendar pe 2008 personalizat ... cu poza Deei hainoroc
- flori si o sticla de sampanie/vin ...

Good idea.cool cool Saru-mana pupici
kali
Scris: Monday, November 26, 2007 1:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Deocamdata nu am facut cumparaturi decat pentru Alexia. Cu restul chiar am o mare problema pentru ca toata lumea are de toate.
Asadar cred ca anu' asta ma axez pe parfumuri(ca tot se termina la un moment dat, nu?)+ cate o pictura(felicitare) made by Alexiaalcool
... iar cu Cata inca sunt in negocieri.
Cris-DL
Scris: Monday, November 26, 2007 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Roxanel wrote:

Good idea.cool cool Saru-mana pupici

Cu placere pupici ... si am scapat si ieftin ras alcool dance
MNiko
Scris: Monday, November 26, 2007 5:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Roxanel wrote:

Fetelor dar la nasii de botez ai piticilor vostrii ce le luati? Aici chiar ca sunt in pana de idei.uff

La cat de suparata sunt acum pe ei nu le-as lua nimic, dar pana la Craciun imi trece cred. Baietelului lor i-am luat un trenulet electric pe sina, dar lor nu stiu inca ce o sa le iau.
delfinasa
Scris: Monday, November 26, 2007 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Oana, poate-ti dau idei cu ce luat eu cand am fost acum 3 ani in tara de sarbatori: la matuse cate-un set de bucatarie, format din manusa de bucatarie, oven mitt si prosop, cu diverse patterns de iarna, iar pentru unchi cate-un breloc de chei metalic, plus cate-o cafea si o ciocolata/cutie de bomboane. Catorva nepoti le-am luat pulovere cu fulare si caciulite asortate, salopete de ski in functie de varsta si sex, palarii de soare gen umbrelute (umbrella hats)- care-au avut un mare succes, carti de joc si dulciuri (ciocolatele, pungute cu bombonele de ciocolata kisses, snikers, mmm's, milky way). Pentru parinti, fratele meu si prietena lui de atunci (acum viitoare sotie): haine multe, adidasi, sepci, creme, sapunuri deosebite, sampoane, parfumuri, lenjerii de aici din alea cu elastic si seturi de proasoape egiptene. Am adus atunci si lucrusoare si incaltaminte de bebe si de copii pe care mi le-a dat gazda noastra de atunci si le-am dat la niste matusi de la tara, sa le imparta cui avea nevoie si se potriveau.
Pentru zilele festive petrecute in familie am luat cutii de bomboane de ciocolata in forma de sticlute, umplute cu tot felul de lichioruri, care au fost devorate imediat, Ferrero Rocher - foarte apreciate si astea, whiskey, crema de whiskey, lichior de cafea, Martini si gin (mi-amintesc ca vamesii se uitau lung la sacosele noastre burdusite cu bauturi luate din duty free, ca na, 2 familii, am luat dubluri sic).

Anul asta, parintilor le-am pregatit cate-un porc american ras, cadoul nostru de sarbatori...am mai trimis prin parintii mei cadouri si pentru cateva rude apropiate si m-am orientat atunci spre camasi pentru unchi (am gasit un sale super si am luat mai multe camasi, diverse marimi si modele), cateva palarii de cowboy barbatesti si de dama pentru unchi si matuse (sunt bune si la gradinarit), cateva creme bune, cateva rame foto metalice, vopsele de par pentru cele ce se vopsesc, rujuri, cateva seturi de pijamale si vreo 2-3 termometre digitale. Repet, pentru cateva rude mai apropiate. Pentru verisoara mea am luat multe lucrusoare de bebe baietel pe care le-am gasit asta-vara la preturi supermici, biberoane anti-colici, pompita de nas, crema contra iritatiilor de pampers, recipiente de stocat lapte la congelator, zdranganele de bebe si un joculet de pus la patut pentru bebei. Acum nu trimit nimic in tara la rude, doar felicitari prin posta si urari de sanatate prin telefon.

Pentru K si prietenii de aici nu m-am hotarat inca, ma orientez cand merg la shopping pentru cadouri. Pentru noi mosul a venit, pentru K ma gandesc la o sanie sau colac din ala cu manere pentru zapada si o jucarie/carticica electronica, dar nu stiu exact inca. Pentru nasii ei -prietenii nostrii buni, ceva de casa probabil, dar nu stiu exact ce (un tablou, un set de bar de cristal, cate-un lantisor/bratara de aur, chiar nu stiu...nu sunt hotarata). Anul trecut le-am luat un set de 3 suporturi de lumanari, inalte, din lemn sculptat, elegante, de pus direct jos pe podea, langa brad sau semineu, intr-un colt al casei si au fost tare incantati. Nasei i-am lucrat si-un fular din fir fun fur, in doua nuante si i-a placut foarte mult, iar nasului o sticla de vin romanesc -ei nu gasesc la ei in zona si stim ca-l facem fericit cand mergem cu vin romanesc la ei-.
Maria & Mario
Scris: Monday, November 26, 2007 8:57 PM
Nivel

Wow, Miha, Multumim de idei !

pupici pupici pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 5:43 AM
Nivel

Pentru putin...stiu ca si voi aveti neam mare si va doresc spor la facut bani si la shopping!
ira_tgr
Scris: Tuesday, November 27, 2007 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
si noi suntem aproape la zi cu cadourile

pt. mos nicolae avem totul pregatit, sonia va primi un "bebe" nou (papusa), 2 perechi de adidasi, si o posetuta

de craciun:
pt. sonia o parte din cadou este inca pe drum (cateva jucarii), apoi o pereche de cizmulite plus alte hainute (asta de la mine), si ca sa o obisnuiasca cu gadget-urile tati ii ia o mini-tabla de scris interactiva
pt. parintii mei am facut un calendar si un mouse pad personalizat cu pozele soniei, pt. mama un parfum, pt. tata un gillette nou
pt. fratele meu o perech de blugi si un tricou
pt. buni a mea - crema de zi si de noapte pt. fata, si o chestie care scoate samburii din visine (nu stiu cum se numeste)
pt. bunicu meu o sticla de vin BUN si un set cu produse pt. barberit
pt. iubitul meu - playstation 2

eu deja stiu ce o sa primesc de craciun, de fapt cadoul o sa-l primesc mai devreme, o sa fie un tel. mobil, pt. k ala vechi a fost spalat si stors la "program lung" in masina de spalat (asta a fost ideea soniei)
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 5:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
ira_tgr wrote:
....

eu deja stiu ce o sa primesc de craciun, de fapt cadoul o sa-l primesc mai devreme, o sa fie un tel. mobil, pt. k ala vechi a fost spalat si stors la "program lung" in masina de spalat (asta a fost ideea soniei)

hohot hohot hohot tare de tot
sorry Ira, nu m-am putut abtine.pupici
ira_tgr
Scris: Tuesday, November 27, 2007 5:32 PM
Nivel

mariuta wrote:

hohot hohot hohot tare de tot
sorry Ira, nu m-am putut abtine.pupici

daaa, acum si eu rad, dar trebuia sa-mi fi vazut fata cand am scos rufele din masina spalat si odata cu ele si telefonul meu angel

o fi vazut sonia k bag haine acolo si s-a gandit sa ma ajute, sa bage si ea ceva dance
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 27, 2007 6:45 PM
Nivel

ira_tgr wrote:

daaa, acum si eu rad, dar trebuia sa-mi fi vazut fata cand am scos rufele din masina spalat si odata cu ele si telefonul meu angel

o fi vazut sonia k bag haine acolo si s-a gandit sa ma ajute, sa bage si ea ceva dance

Bravo, Sonica ! Te-a invatat maria cumva ? hohot
ira_tgr
Scris: Tuesday, November 27, 2007 8:11 PM
Nivel

a facut si Mariuca ceva asemanator? hohot hohot
sousourel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sonia, zau imi vine sa rad...da' cred ca lui mami nu prea i-a venit la momentul respectivdance
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:36 PM
Nivel

ira_tgr wrote:
a facut si Mariuca ceva asemanator? hohot hohot

Daaa, acum vre-un an an si ceva, un Sony erricson nou noutz , cadou de la tati , Portocaliu angel love Asta e !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.