Idei de cadouri pentru rude cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, October 30, 2006 12:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce va ganditi sa le cumparati rudelor (parinti, frati, surori, unchi, matusi, socrii, bunici, etc) de Craciun ?
Kiki
Scris: Monday, October 30, 2006 12:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cu bunicii mei si cu bunica sotului scap ieftin, adica nu stau sa imi strofoc mult creierii...le plac dulciurile...
Restul....chiar nu stiu....
Roxanel
Scris: Monday, October 30, 2006 12:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Nimic. Au primit destule cand au fost aici. closedtopic
Kiki
Scris: Monday, October 30, 2006 12:49 PM
Nivel

Roxanel wrote:
Nimic. Au primit destule cand au fost aici. closedtopic

hohot hohot hohot
Cris-DL
Scris: Monday, October 30, 2006 12:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
La copii dulciuri, fructe, jucarii .... iar la cei mari, parfumuri, creme, etc, cat ne tine bugetul ....dar aproximativ la fel, sa nu se supere si sa se ia la boxing
taki
Scris: Monday, October 30, 2006 1:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
offff, big problem cu fratele me ca vrea sa-si ia nu stiu ce telefon mobil. cu tata o rezolv eu cumvaoare , cred ca ii iau niste ochelari de soare ca nu are si mereu se plange de asta.

pentru binci cate o feliciare cu urari de bine.angel ras
Kiki
Scris: Monday, October 30, 2006 1:21 PM
Nivel

taki wrote:
offff, big problem cu fratele me ca vrea sa-si ia nu stiu ce telefon mobil. ...

Si fratele meu la fel....si e destul de pretentios banghead
AdrianaC
Scris: Monday, October 30, 2006 1:29 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu cred ca voi apela la cosmetice pentru mama si socrii, plus dulciuri, iar pentru fratele meu, inca nu stiu. Sa vedem. Ma mai gandesc.

AAaaaaaaaaaaaaa !!! Tocmai mi-a venit ideea ce sa ii iau !!!!

yes El isi zugraveste acum camera si vrea sa mearga pe tonuri calde, sa dea impresia de tropical, etc. Cred ca o sa ii iau vreo 2 tablouri care sa se asorteze, sau o veioza mai hoata yes yes
Maria & Mario
Scris: Monday, October 30, 2006 1:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Sincer , nu ma gandesc de pe acum. Mai am ceva vreme. Colind magazinele si cand vad ceva , imi sare in cohi ceva, care s-ar potrivi ca si cadou pt cineva anume..... cumparat , impachetat si gata.
delfinasa
Scris: Monday, October 30, 2006 2:27 PM
Nivel

Cel mai dificil mi se pare sa iei cadouri pt apropiati, ca deja le stii gusturile si cam ce au...parintii si frati-miu sunt multumiti mereu cu orice le-as trimite, dar rudele...hm, pretentii si comentarii...asa ca eu nu mai cumpar cadouri pt rude, m-am lecuit de cand am fost ultima data in tara, le trimit cate-o felicitare si le dau un telefon celor mai apropiate...frati-miu cred ca s-ar bucura sa-i cumpar ceva pt bar de decor, ca are un cafe-bar sau pt masina, ori ceva imbracaminte ori electronice...pentru parinti, ceva pt casa si/sau ceva personalizat, gen un calendar pe 2007 cu nepotica lor si cu noi, dar sa vedem ca mai e pana atunci...pentru Karina deja stim ce-i luam, Dan a venit cu ideea si vrea sa-i ia el cadoul: o jucarie Maisy si carticele/dvd-uri cu ea ca e innebunita dupa desenele cu soricutza asta love.
Si eu sunt instant shopper ca si Oana...cand sunt la cumparaturi si vad ceva ce cred ca s-ar potrivi cuiva, in cos si la check out ras...spor la shopping, girls!yes
Maria & Mario
Scris: Saturday, November 24, 2007 4:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

La capitolul asta chiar am nevoie de inspiratie, de idei ....

Voi cum va descurcati ? bounce surprize care sa le aduca luminitza de fericire in priviri ! angel
oanalaurisa
Scris: Saturday, November 24, 2007 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Nici eu nu m-am gandit inca,ma bucur ca ati deschis topicul acesta,poate ma mai inspirati si pe mine,insa cred ca primul cadou il va primi micuta mea,adica in decembrie ii cumpar tot ce are nevoie:patut,carucior si toate minunile care imi mai trec prin cap,desi acestea sunt lucruri necesare,doar ca acum ea e pe primul loc.
Sotului meu nu stiu ce sa-i iau,ca parfumuri are,haine are,bijuterii nu poarta,foaaaaaaaarteeeeeee dificil.
Mamei mele mi-am promis ca nu-i mai iau cosmetice,pentru ca face expozitie cu ele,le tine la ea acasa si nu le prea foloseste,de fiecare data cand ma duc acolo gasesc colectia tot mai mare,asa ca am sa o intreb cand vine la noi cam ce crede ca ii lipseste ras ,asa poate macar nimeresc sa-i iau ceva practic.
In rest,nu m-am gandit la nimeni in afara de nepotelul nostru Alexutu' caruia cred ca am sa ii iau niste jocuri ca e baiat mare acum,nu mai e bebe mic.

Cristy
Scris: Saturday, November 24, 2007 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Eu deja am cadourile de Craciun pregatite...

Pentru tatal meu un disk-on-key si o crema de mani, pentru mama un parfum si o crema de fata, pentru sora mea un colier facut de mine sau/si o brosa asoratata, pentru bunica mea un tablou personalizat cu pozele fetlor, ma mai gandesc la un cadou pentru matusa mea, dar cred ca o resolv si pe ea cu un tablou sau o brosa deosebita ( cam stiu ce i-ar place) yes yes
sousourel
Scris: Saturday, November 24, 2007 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Anul acesta Mosul a programat pentru buni un dvd player si se tot suceste sa faca rost si de o masina de spalat automata, tot pt ea. Ceilalti vor trebui sa astepte Mosul de anul viitorras
Roxanel
Scris: Monday, November 26, 2007 1:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Am inceput sa cumpar cate ceva. Pana acum am achizitionat pentru:

Soacra - 1 geanta + 1 perna electrica speciala numai ptr gat si umeri
Socru - 1 ceas
Bunica - 1 pereche papuci de casa

Mama - 1 bluzita de ocazie
Tata - 1 ceas

Si cam atat.

Fetelor dar la nasii de botez ai piticilor vostrii ce le luati? Aici chiar ca sunt in pana de idei.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.