|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| sousourel wrote:Sonia, zau imi vine sa rad...da' cred ca lui mami nu prea i-a venit la momentul respectiv
asta asa e... dar mi-a trecut deja
Maria & mami wrote:Daaa, acum vre-un an an si ceva, un Sony erricson nou noutz , cadou de la tati , Portocaliu Asta e !
nu mai zi, culmea, nu-mi pare rau de telefon ci de faptul k toate numerele le tineam in memoria telefonului si nu a cartelei |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si noi am luat majoritatea cadourilor pentru cei din familie.
- pentru Sasha: o vacanta la munte - pentru tata: o rama foto pe care si-o dorea foarte mult. - pentru Alin: o pereche de adidasi - pentru matusi, unchi: set japonez din ceramica pentru tuica fiarta - pentru finuta: hainute
Pentru prieteni, urmeaza sa le luam zilele urmatoare! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Roxanel wrote:Fetelor dar la nasii de botez ai piticilor vostrii ce le luati? Aici chiar ca sunt in pana de idei.
Mda, cred ca ceva personalizat le voi lua si eu. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am facut si noi felicitari de Craciun dupa o fotografie a Mariei si un calendar ( deocamdata ) , personalizat cu fotografiile Mariei. Super idee, intradevar. Multumesc pentru inspiratie !
In rest cadourile incep sa vina pentru toata lumea ! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hehehe, anul asta am batut recordul la felicitarile pt rudele din tara - 30 . Nu ne ducem in tara de sarbatori, asta e cadoul nostru prin care le amintim ca ne gandim si la ei.
Pt parinti si fratele meu+cumnata si bb din burtica le pregatesc probabil dupa sarbatori, ca ei nu se supara daca le ajung cadourile mai tarziu. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2012 Mesaje: 6
| Anul acesta o sa imi folosesc punctele de pe cardul Marrionaud ca sa cumpar cadouri de sarbatori. Am reduceri considerabile, deci cred ca o ies bine. Daca va intereseaza si pe voi cardul de fidelitate http://www.marionaud.ro/card-de-fidelitate |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetelor, panica-n borcan!!! Nu stiu ce sa le iau nasilor ca mergem de Sarbatori la ei in Italia. Ceva frumos, deosebit si mic, ca am luat un singur bagaj de cala pt toti 3 |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Buli, in Italia unde? |
| Bergamo |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Troppo lontano |
|