Idei de cadouri pentru o fetita de 12 ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, March 14, 2007 7:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mi-am stors creierii si nu-mi mai amintesc ce-mi placea pe la varsta astaalcool...stiu ca incepuse sa ma preocupe imbracamintea, incaltamintea, aveam grija sa arat cat mai bine cand ieseam din casa, dar in rest chiar nu mai stiu ce-mi placea sa primesc cadou scratch...ceva idei de cadou pentru fetite de 12 ani?sic
taki
Scris: Wednesday, March 14, 2007 8:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Poate un set cu cercei + lantisor pentru copii, breloc pentru chei, uite AICI cateva idei sau AICI

Cateva idei personalizate, gasesti AICI

Spor la cumparaturi!cyclops
AdrianaC
Scris: Wednesday, March 14, 2007 9:07 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
  • O posetuta mai hoata
  • Un jurnal cu lacatel
  • Un pix smecher
  • Un mobil? ras
  • Un set de machiaj pentru copii
  • Un rucsac de scoala mai deosebit

Deocamdata atat imi trece prin cap.
  • Alina
    Scris: Thursday, March 15, 2007 3:22 PM
    Nivel
    Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
    O enciclopedie. Eu sunt maniaca cu cartile.
    delfinasa
    Scris: Thursday, March 15, 2007 11:31 PM
    Nivel

Da, cred ca ceva imbracaminte o sa-i placa...sau accesorii de infrumusetat...am mai vazut in magazine capete mari de papusi cu kit de machiat, perii, agrafe, margele si ma gandeam daca ar place asa ceva unei fete de 12 ani.
    Cristy
    Scris: Friday, March 16, 2007 7:17 PM
    Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
    delfinasa wrote:
    Da, cred ca ceva imbracaminte o sa-i placa...sau accesorii de infrumusetat...am mai vazut in magazine capete mari de papusi cu kit de machiat, perii, agrafe, margele si ma gandeam daca ar place asa ceva unei fete de 12 ani.

Personal eu cred ca sunt depasite pentru o fetita de 12 ani...
    Poti sa-i iei role cu casca sau lantisor mic de aur/argint cu medalion micut, cercei...
    In afara de cele enumerate de Adriana, car mi se par OK, poti sa iei un joc mai serios, poate Monopoly?! Iar trusa de machiat...scratch la varsta ei trece deja la cele de firmaras, poate parfum, set de creme de corp, asa sa le aibe pe ale ei?!

Nu uita ca ai de a face cu o domnisoara in devenire, asa ca un cadou mai "serios" ar bucura-o tare mult....

flowers flowers flowers flowers
    mami2012
    Scris: Friday, December 6, 2013 12:51 PM
    Nivel
    Nivel: Membru

Inregistrat: 8/23/2013
    delfinasa wrote:
    Mi-am stors creierii si nu-mi mai amintesc ce-mi placea pe la varsta astaalcool...stiu ca incepuse sa ma preocupe imbracamintea, incaltamintea, aveam grija sa arat cat mai bine cand ieseam din casa, dar in rest chiar nu mai stiu ce-mi placea sa primesc cadou scratch...ceva idei de cadou pentru fetite de 12 ani?sic

un editat de moderator prin gravura cu poza voastra si un mesaj pentru ea sau un ursulet de plus brodat cu mesajul tau sau o editat de moderator
    Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.