Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mi-am stors creierii si nu-mi mai amintesc ce-mi placea pe la varsta asta ...stiu ca incepuse sa ma preocupe imbracamintea, incaltamintea, aveam grija sa arat cat mai bine cand ieseam din casa, dar in rest chiar nu mai stiu ce-mi placea sa primesc cadou ...ceva idei de cadou pentru fetite de 12 ani? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Poate un set cu cercei + lantisor pentru copii, breloc pentru chei, uite AICI cateva idei sau AICI
Cateva idei personalizate, gasesti AICI
Spor la cumparaturi! |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| O enciclopedie. Eu sunt maniaca cu cartile. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Da, cred ca ceva imbracaminte o sa-i placa...sau accesorii de infrumusetat...am mai vazut in magazine capete mari de papusi cu kit de machiat, perii, agrafe, margele si ma gandeam daca ar place asa ceva unei fete de 12 ani. |

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| delfinasa wrote:Da, cred ca ceva imbracaminte o sa-i placa...sau accesorii de infrumusetat...am mai vazut in magazine capete mari de papusi cu kit de machiat, perii, agrafe, margele si ma gandeam daca ar place asa ceva unei fete de 12 ani.
Personal eu cred ca sunt depasite pentru o fetita de 12 ani... Poti sa-i iei role cu casca sau lantisor mic de aur/argint cu medalion micut, cercei... In afara de cele enumerate de Adriana, car mi se par OK, poti sa iei un joc mai serios, poate Monopoly?! Iar trusa de machiat... la varsta ei trece deja la cele de firma , poate parfum, set de creme de corp, asa sa le aibe pe ale ei?!
Nu uita ca ai de a face cu o domnisoara in devenire, asa ca un cadou mai "serios" ar bucura-o tare mult....
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/23/2013 Mesaje: 13
| delfinasa wrote:Mi-am stors creierii si nu-mi mai amintesc ce-mi placea pe la varsta asta  ...stiu ca incepuse sa ma preocupe imbracamintea, incaltamintea, aveam grija sa arat cat mai bine cand ieseam din casa, dar in rest chiar nu mai stiu ce-mi placea sa primesc cadou  ...ceva idei de cadou pentru fetite de 12 ani?
un editat de moderator prin gravura cu poza voastra si un mesaj pentru ea sau un ursulet de plus brodat cu mesajul tau sau o editat de moderator |